- 26 Şubat 2015
- 344
- 360
- 18
- 35
Madem kader değişken biz niye fal baktırıyoruz o zman ?
Kıza iki falda da ayrı konuşmuş .. fena bomlamış .. şimdi kader değişken falan diye savunma olmaz.. hele birde burdaki bazı arkadaşlarımn bunu savunmasına çok şaşırdım . Kader değişenkense bizim fal baktırmamız saçma :) yapmayın Alla aşkına fatıma kimki her şeyi bilecek , her dediği olacak.. Belli burcu arkadaşımıza fena patladı.. aptal yerine koymasın bizi lütfen..
Canım ben seni anlıyorum . şimdi bir ay önceki falda Mayıs sonu dönecek demiş. Bir ay sonraki başka siteden attığı falda hayatında başka biri var dönmez demiş.iyi de demeye çalışıtğım şey, kader gibi muazzam bir mantık silsilesinde belki de bu kişi ve olay, çok ufak bir ayrıntı idi..anlatamıyorum ben derdimi .. yani kaderini etkileyecek biri değil demek ki..değişken, sıradan,..
kaderi etkileyecek kişi, çocuklarının babası olacak adamdır.. ve belki de o adam bu adam değil.. gelmesi de gitmesi de bir yani..
ya ne diye isteyeceğim ki? nickin yasal kullanım hakkını almadım ki iddiam olsun ama artık ben bu nickle tanınıyorum burada da.. yani ne iş çeviriyo birileri anlamış değilim.. bunca işim arasında bi de bunla uğşaramıycam..Urmina onu bulmalisin mail adresinden falaleme mail adresleri yaziliyor mutlaka tespit edersin
iyi de demeye çalışıtğım şey, kader gibi muazzam bir mantık silsilesinde belki de bu kişi ve olay, çok ufak bir ayrıntı idi..anlatamıyorum ben derdimi .. yani kaderini etkileyecek biri değil demek ki..değişken, sıradan,..
kaderi etkileyecek kişi, çocuklarının babası olacak adamdır.. ve belki de o adam bu adam değil.. gelmesi de gitmesi de bir yani..
ulak olduğum felan yok sadece fatima iletmemi istedi ben de kıramadım onu. şu an feysten yazıyor kendisi bana. niye ben suçlanıyorum ki hemen sana da selamı var fatima hanımın dualarını okusun diyor ama neyse ulaklık yapmayım şimdi. o kadar çok üzüldüm ki anlatamam marple. haklısın bir daha kimsenin yazısını yazmayacağım. Yok anam yok bu mesaji bana az once selmaninbahcesi yazdi benim falim hakkinda ucuncu sahislara bilgi verme cureti nereden doguyor cozemedim yaptigin ukalalik degil senin de falini biliyorum demek bravo
ulak olduğum felan yok sadece fatima iletmemi istedi ben de kıramadım onu. şu an feysten yazıyor kendisi bana. niye ben suçlanıyorum ki hemen sana da selamı var fatima hanımın dualarını okusun diyor ama neyse ulaklık yapmayım şimdi. o kadar çok üzüldüm ki anlatamam marple. haklısın bir daha kimsenin yazısını yazmayacağım. Yok anam yok bu mesaji bana az once selmaninbahcesi yazdi benim falim hakkinda ucuncu sahislara bilgi verme cureti nereden doguyor cozemedim yaptigin ukalalik degil senin de falini biliyorum demek bravo
Yani ben Fatimanin kendisini de, sicakkanli olmasini da, ablaliligini da, insanligini da ama en cok falciligini severim:))
Fatima zaten cok cok iyi bir falci , fali agzimi acik birakir. Burayi okuyarak , yazarak kendi unune golge dusuruyor bence. BUrayi bizler hakkinda bilgi toplamak isteyen siradan , capsiz falci gecinen duzenbazlar okuyor genelde. Fatimanin boyle bir sey yapmasina zaten gerek yok, ama burayi okumak ve cevap vermek ancak kendisi hakkinda bos yere suphe yaratir, kendi ununu golgeler. Fatima bence yapmasin, zaten ihtiyaci da yok.
senin falın hakkında zerre bilgim yok sadece duayı okusun devam etsin dedi kendisi. bu ne suçlama böyle. senin falını nereden bileyim ben. ekle feysten konuş istersen. kendisi konuşmak istemiyor gereksiz yere uzadığını düşünüyor neyse bir kelime dahi tazmıyorum artık buraya.
Benimle muattap olma bahce been cok istesem fatima ile konusurumsenin falın hakkında zerre bilgim yok sadece duayı okusun devam etsin dedi kendisi. bu ne suçlama böyle. senin falını nereden bileyim ben. ekle feysten konuş istersen. kendisi konuşmak istemiyor gereksiz yere uzadığını düşünüyor neyse bir kelime dahi tazmıyorum artık buraya.
Ben de onu diyorum bilememiş işte.. Bu kötü falcı olduğunu göstermez .. tuturamamş kabul etsin ..tamamıyla katılıyorum fatima bende de çok iyiydi ama ne belli çıkakacağı tövbe haşa bilememiş işte
bunları yazmak ıstemıyodum işin enerjısı kacmasın dıye ama yazayım hanı dıyosunuz ya gelecek her an degısıyo su oluyo bu oluyo ben katılmıyorum buna hayatımın donum noktasındakı ruyalarım genel olarak hep cıkmıstır kısaca bı tanesını anlatayım umarım bana hak veren olurBen varim.
Burda alcazar vardi, o gideli cok uzun sure olduguna gore artik yazabilrim, o zaman kendinden baska kimseye anlatmamistim. Bir gece ruyamda alcanzar in sesini duygum, ama insan sesi veya bildigimiz duyma seklinde degildi, bana cok mutlu oldugunu , topikten gidiyor oldugunu soyledi.
1-2 hafta sonra da hayallerinin erkekgiyle tanisip topige veda etti.
Benimle ilgili kimse kimseye zerre bilgi veremez bitmistir ozelden yazdigin hakaret dolu mesajini da sana havale ediyorjm maalesefkusura bakma da onu da beni de suçluyorsunVivianLeigh . senin falını bana yollamadı hiçbir zaman böyle yansıtılmasın.
Ben de onu diyorum bilememiş işte.. Bu kötü falcı olduğunu göstermez .. tuturamamş kabul etsin ..
sizleri de anlıyorum aynı şekildeCanımm kımse senın yazdıgın kader olayınaa bırsey demıyor bir video vardı zamanında benjamin button fılmının kader sahnesi ona bayılırım ve cokta inanırıımm ! 1 saniyede kızın evden geç çıkmasıyla herşey değisiyordu .. ama hayatımızda önemli noktalar vardır ki onlar değişmez ki ben onun zaten insanın içinde hissedildiğine inanırım ..
benım sınırlendıgım sey arkadaşın burda gulerek fatima benı aradı şunu şunu dedi demesi ki bence hiç hoş bir durum değil ve sinir bozucu kimse kusura bakmasın iki-üç hafta içinde bu kadar net konusupta kıza sonraki falda yok canım başkasını gördüm denilmez saçmalık olan tarafıda o zaten eğlencesine eğlencesinee deniliyorda burda insanlar fıkırlerini paylasşıyor kız bısey yazmış üstüne yok beni aradı ne demek dalga geçer gibi,
Allaha sükür ztn hepimizi aklı yerinde kendi kendimize karar verebilme yetisine sahibiz ben bu zamana kadar fallara inanıpta hiç birsey yapmadım içimden hissetğim gibi davrandım hepte dedim insan bazen arkadaşına bile anlatamadığı seyler oldugundan fala sarıyor diye bazıları aman abartmayın demıs diye diyorum bunu, kısacası eğlencesine bile olsa ben iki hafta gbi kısa sürede değişen bir fal görmek istemem.. @selaminbahcesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?