Binnaz Abla

Yanliz kizlar ben ismin dogum tarihinin filan bunlarin onemli oldugunu dusunuyorum bu insanlar yani ben fatimanin sadece kartlara bakip yorum yaptigini dusunmuyorum acikcasi simdi farkettim arkadas farkli isimle attim yazmis dimi yanlis okumadiysam

OHA

Bu insanlar sayesinde bir yaşıma daha girdim 30 oldum sayelerinde

Yanliz kizlar ben ismin dogum tarihinin filan bunlarin onemli oldugunu dusunuyorum bu insanlar yani ben fatimanin sadece kartlara bakip yorum yaptigini dusunmuyorum acikcasi simdi farkettim arkadas farkli isimle attim yazmis dimi yanlis okumadiysam

evet ama kahve atmış canım. iyi bi falcının o fincan fotoğraflarına bakınca direkt hissetmesi gerekmez mi, bu kızı düşünen bi çocuk var arayacak onu diye. çünkü ilk falda onunla evlilik niyeti olduğunu söylemiş, 2 hafta sonra hayatında başkası var demiş. bence cok ciddi tutarsızlık ya

aylarr sonraa fikirr değişenii gördümdee 2 haftadaa değişenii görmedimm

İkisi de apayrı hakikaten şoka uğradım. Birde arayıp üçüncü bir kişiye ona söyle dualarını eksik etmesin dediğim gibi demesi nedir ya?! Özelimin paylaşılması nedir arkadaşlar ben çok sinirlendim ama sinirle de kötü konuşmak istemedim. Fevriliğim pistir, tuttum kendimi. Araya başkasını sokması etmesi, ne kadar çirkin şeyler.. Sıradan falcı yapsa gam yemem ama Fatima gibi adı sanı bilinen birisinin bu davranışı, bir de üstüne savunma olarak hayat bu değişebilir demesi... Güven kalmadı bende.

Sonuçta falcılara arkadaşımıza ailemize bile söyleyemediklerimizi paylaşıyoruz. Bir umut ediyoruz yardım istiyoruz ön görülerinden. Dışarı taşması, başkası aracılığı ile bana dualarını eksik etme demesi. Çok yanlış çok.

o duadaaa çeneniii kapaaa diyooo benceee tehditt gibii bidee alakasızz terbiyesizz zatenn saçmaa o bahçeelii isimm 10 günn önceee faceinii buldumm yazmışşş sonraa telefondaa konusuyoruzzz diyorumm yaa kuzumm falcıı sevilirr bendee sevdiğimm falcıyaa hakarett olsaa savunurdumm bundaa bişii yokk artıkk yapmıyorumm gerçii amaa sadecee fall cıkmadıı üstünee buncaa şeyy saçmaa ötesiii hiçç içimm almamıştıı onuu bidadaa aslaa atmamm

Ya canim oda var ama ne olursa olsun ben yinede ismin onemli oldugunu dusunuyorum burdaki olay zaten faldan cikti his hos bi noktaya gelmedi...kimse kimsenin ozelini ifsa etme gucune sahip olmamali en onemlisi bu bak mesele bende selenada aynisini yasadim ilk falinda beni baskasiyla evlendirmisti ikincisinde onunla kendisine de soledim kendide sasirdim benim herseyimde ayniydi mesela selenayla enerjim tutmadi deyip gectim mesele falda degil arkadasin uslubu konusmasi pek uymadi hos olmadi yani...

bak yazmaktan yoruldum aksi taktirde ben de dava gibi unsurlardan çekinmem burada açık açık yazıyorum.

fatima ile yazışmalarım açık ve net kimsenin falını bana atmadı "duasını okusun" dedi. hiç kimsenin özel falına erişip okumadım ama burada birisi kendi falını atmıştı fatimanın yazdığı. nazar mazar muhabbetinden dolayı. hatta ben de bunu uygulayım demiştim ona.

kızlarr yaa konuylaa alakasızz amaa birii biliyosaa içimm daralıyooo ağlayamıyorumm bişii olcakk gibiii ne duasıı okiyimm napimm bi yazınn nolurr

Bu arada enerjileri tutmamış bu çok açık. Ama ben kaderin sadece doğduğun anne baba olduğuna inanıyorum. Ölüm tarihinin bile yaşanan olaylarla kesintiye uğradığını düşünüyorum ama bunu da kadere sokabilirim. Ama kesinlikle alnına yazılı isim, evleneceğim adam kaderdir düşüncesine inanmıyorum. Bunu tartışmam da zaten tartışmak da mantıksızdır, herkesin bir düşüncesi vardır aksini düşünenlere de saygım sonsuz. Bir olay değil 2 haftada 2 saniyede değişir. Kelebek etkisine gerçek anlamda inanan bir insanım. Benim fikirlerim cok değişkendir mesela. Karsıda baktırdığımız insan o an beni düşünüyor olabilir ama 2 gün sonra baskası aklına girer onu düşünür. İyi falcı bunu bilmeli işte dersiniz eyvallah ama fal zaten gelecek ihtimallerden birisi, hangi ihtimalin olacağını kimse bilemez, işte o çok değişken bence.

Son düzenleme:
kızlarr yaa konuylaa alakasızz amaa birii biliyosaa içimm daralıyooo ağlayamıyorumm bişii olcakk gibiii ne duasıı okiyimm napimm bi yazınn nolurr

Canım o bana da olmuştu. İnternette enerji yükseltme duası yaz daha detaylı çıkar. İki rekat namazın ardından 71 Felak 71 Nas 71 Ayetel kürsi okuyup kendi bedenine üfle. Yersiz bir ağırlık vardı üzerimde benimde. bunu yapınca üzermden yük kalktığını hissettim

çookk sağoll canımm yapayımm amaa birii kimdii burdaa banaa duaa demiştii cok iyi geldii seninn dediğinii yapiyimm cokk kötüyümm ya

sorunn enerjii tutmamasıı değill birinee cıkarr birinee cıkmazz fall bu kuzumm üstünee telefonn görüşmelerii saçmalıklarıı sonraa burdann bii arkadaşaa bedduaa hakarett özeldenn bidee üste dalga geçerr gibii baklava tarifiii üyeliğimii siliyorumm deyipp kalmalarr dönüyoo bişilerr anlamadımm cokdaa sıkıldımm amann diyomm bendee vallaa duaa etcemm geçmicekk yoksaa sıkıntımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…