Binnaz Abla

selmaa yeminn etmiyorrr dalgaa geçiyorr öncee baklavaa sonraa kaşarr tarifii verecekk kişilik mii desemm ondann amaa senn görmüyorsunn herkess görüyorr onunn dalgaa geçtiğinii meraklanmaa urminaa

gollom ben maddeler halinde yazdım buna cevabımı ..yukarıda.. o kısmı Marple Selmaya değil gidip Fatimaya soracak sen neden özelimi verdin diye... ok ?

tolin canım bana fatima birinin falını felan anlatmadı; yemin ederim ki anlatmadı bak sen de bu şekilde anlamışsın. "Duasını okusun" dedi o kadar. bu yani fal mı.

selmaa yeminn etmiyorrr dalgaa geçiyorr öncee baklavaa sonraa kaşarr tarifii verecekk kişilik mii desemm ondann amaa senn görmüyorsunn herkess görüyorr onunn dalgaa geçtiğinii meraklanmaa urminaa

bu ne ???????????????

bu ne ???????????????
üfff urminacımm yeterr artıkk beraberr tarifleşinn kızz kaşarr tarifii vermişş halaaa ne diyorsunn herkesinn gördüğünüüü senn görmüyorsann bişi diyememm benn duaa edicemm içimm sıkılıyorr gidiyorumm şimdiii daha yazmıcamm alıntıı falann yapmayınn benn diyeceğimii dedimm gerekk yokk bu kadar uzamasınaa

Falcilar kader cizginizdeki olaylari göremez arkadaslar tüm yazilanlari okuyamadim ama falcilarin tek gördügü yakin zamanli olaylar tabi oda olaylar gercekten olacaksa.. ayrica yasadiklariniz falci dedi diyede olmuyor zaten.
Kader kavrami cok derin burda anlatilamayacak kadar degisik..
Falcilarin bugun evet olur diyip yarin olmaz demeleride hos degil ama maalesef sonucta onlar insan daha fazlasi degil..

haklısın tatlım

Tabikide. Katılıyorum sana. Ben zaten sadece kendi yorumumu paylaştım. Fatimanın bana iki farklı siteden, iki hafta ara ile baktığı fallarda, ikisinin de apayrı olduğunu belirttim ve geçtim. Burada deneyimlerimizi paylaşmak için varız. Birinde gelecek hatta evlilik niyeti olacak dedi, diğerinde ise o gelmez yeni biri var dedi. Adı sanı bilinen bir falcının bunu demesi şaşırttığı için ben de aklınızda bulunsun diye belirttim sadece burada.

Ama iş o kadar büyüdü ki, fatima görmüş yazdığımı gitmiş iki kişiyi aramış etmiş, sonrada anlar değişebiliyor iki hafta önce gelecekken iki hafta sonra gelmeyebilir olması normal demiş. O kendi kendini bitirdi sözleri ile. Ben sadece söyleyip geçmiştim ama fatima büyüttü olayı. Anlar değişebilir diyerek de kendisine ileriye yönelik güvenilmeyeceğini belirtti.

gollom da zamanında ozur dılemıstı sen neden sımdı bu konuyu tekrardan acıyorsun ?? Urminaa

kı zamanında bu ısmı bulan gorenlerden bırıde benımle G grey dir konu kapanmıs bıtmıs gıtmıs kız yorum yapınca kendı fıkrını soyleyınce dert mı oldu ben gollomun kotu nıyetlı bırısı oldugunu dusunmuyorum burdan arada onada yazarım kızdıgımda,lafları saydırdıgımda cok oldu nesıbeyle ilgili ,

ama burda kaşar tarıfı veren arkadaşın pek normal bir insan oldugunu sanmıyorum !! demin benden alıntı yaptıgın olaydada bu arkadaşa soyluyorum evet ben falcıyla telefonla gorusen ınsandan,ve bu kadar suursuzca hareket eden ınsandan herseyı beklerim..

Terbiyesiz .. @SelmaninBahcesi

Olay kader kavramı degil ,

Sızın bır falcıyı bu kadar savunmanızz,karşımızdakide insan haşaaa tanrı degıl neyı ne kadar bilebilir onun herkes farkında!!

Olay burda gelıp dalga gecer gıbı konusulması!!

yok benı aradı sunu dedı bunu dedı denılıp falcıdan laf taşınması ..

soyle canım falcıyaa bır zahmet fallarına cevap versın laf yetıstırecegınee

bu kız da burda hem de olayın hemen akabinde özür diledi.. gollom un özrü okey de bu kızınki neden değil ben de onu anlamıyorum Audrey.. insanlar geçmişlerinde yaptıkları hataların benzerini yapanı görünce neden eskiyi hatırlamazlar ??

diğer meseleye gelince benim derdim Fatimayı filan savunmak değil.. begenmeyen olacaktır söyler..burcu da söyledi, kabul ettik.. bugün gelinen nokta Fatima değildi, onu aştı ve sırf 1 kişinin üzerine yüklenilmesi oldu durum..

ifşa meselesi ile ilgili yazacaklarımı defalarca yazdım.. okuyan okumuştur.. o konuda daha fazla yazmayacağım.

Ya Allah askina burda herkes birbirini dinleme anlama derdinde taman hemen gidin lutfen dava acin...
Seviyeden bahsedip bu tarz seyler yazman ne kadar saglikli tartisilir

Bu kadar tutarsiz olmasi tabiki hos degil canim deneyimini paylasmissin cok tesekkür ederim kendi adima zaten amacimiz deneyimlerimizi paylasmak.
Fal aticaksaniz en fazla 3 yorumcu disina cikilmamasinda fayda oldugunu düsünüyorum

ben hep söyledim, söyleyeceğim.. bu forumda kişilerin beyanı benim için esastır. ben de kendimle ilgili hep doğru olanı beyan ettim edeceğim.. ama beyanına itibar ettiğim biri, takiyye yaparsa o zaman kusura bakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…