ikiside aynı onların ve arkadslar onun hakkında yalancı dolanbdrcı dıyolarfalsepetindee kuzumm
nereden geldi messaj ilkaya sorarım ben facedenkızlar fama bbr yolun var a gectı dye mesaj geldı bana sızede geldımı
kızzzz cevabnı yazdım sordugn sorununKızlar ben şimdi googleda aratınca fark ettim. Venüs Amber dediğiniz tellwedeki mi yoksa falsepetindeki mi?? Tellwedekiyse hayatta baktırmam
ikiside aynı onların ve arkadslar onun hakkında yalancı dolanbdrcı dıyolar
venüsmüü saçmalamasınlarr telvedee calışırkenn falsepetinee geçtii çok fall bakmazz bidee senn bi garipsinn ilkayınn duvarındann inanmıyoo filann diyosunn bırakk bunlarıı venüss böylee birii değill öyleysee ispat ettikiside aynı onların ve arkadslar onun hakkında yalancı dolanbdrcı dıyolar
çoktann geçtiii geldii banaadaaakızlar fama bbr yolun var a gectı dye mesaj geldı bana sızede geldımı
canımm arkadslarımdan duydum ben bisey demedim benim begenmedigim iki falcı var biri lebuda biri de umut ısık tamamen sallamasyondu fallarıvenüsmüü saçmalamasınlarr telvedee calışırkenn falsepetinee geçtii çok fall bakmazz bidee senn bi garipsinn ilkayınn duvarındann inanmıyoo filann diyosunn bırakk bunlarıı venüss böylee birii değill öyleysee ispat ett
canımm arkadslarımdan duydum ben bisey demedim benim begenmedigim iki falcı var biri lebuda biri de umut ısık tamamen sallamasyondu falları
napmışşş venüsüü günlerdirr bekliyorumm fal bilee almıyoo ortaya laff atıpp cekilmee ispatt ettcanımm arkadslarımdan duydum ben bisey demedim benim begenmedigim iki falcı var biri lebuda biri de umut ısık tamamen sallamasyondu falları
galiba iki sitede de calısıyomus sormuslar o senmisn filan diye yok o beni taklit ediyo diye ama yazıslarından anlamıslar birde bilgileri buluyomus falan filan anlıyacagnz iki yerde de site sahiplerini kandırarak paraya para demeyen biri.herkesi dolandırıyo dediler ama ben hic baktırmadım ona ben 5 kisiye baktırdm gizem hanım iyiydi binnazdan.umut bey iyi gibi geldi ama sallamasyonmus sonra anladım kesin tarihler söyledi birde benm dedigm olacak olmazsa ölmüşümdür tarzı vardı ki olmadı binnazdan.lebuda tamamen garip anlasılmıo bile dedigi falı iptal edip bilrerek parayı cok alıyo sistemde yanlıslk diyo.sehnaz kahve falıma tarot at ona bakıyım diyerek mahvetti.medyumesref te aynı sekilde bunlarda falımpirdennasıl yanı bıraz daha acsanız konuyu ??
tatlm yazdımtamam bende onu soruyorum nasıl dolandırıcılık yapmıs bu cok büyük bir itham bana falı cıkmamıstır ama burda sevilir kendisi, ne yapmıs yanı biraz acsan konuyu ?
Burcu Ceviz onların ıkısıde aynı kısı canım senınde bir durumun oldu galiba
valla içim çıktı kimseyede güvenimm kalmadı offfff zevkimizinde içine etti bu falcılar
anlattım uzun uzun tatlımm yorumlara bak son olanlaranapmışşş venüsüü günlerdirr bekliyorumm fal bilee almıyoo ortaya laff atıpp cekilmee ispatt ett
buu venüsmüüü saçmalıkk yaa bişi dicemdee neysee kız öylee bişi yapcakk olsaa sitedee olurr senn zatenn saçmalıyosunn pasoo yazışmalarıı at yadaa suss alllasenn yaagaliba iki sitede de calısıyomus sormuslar o senmisn filan diye yok o beni taklit ediyo diye ama yazıslarından anlamıslar birde bilgileri buluyomus falan filan anlıyacagnz iki yerde de site sahiplerini kandırarak paraya para demeyen biri.herkesi dolandırıyo dediler ama ben hic baktırmadım ona ben 5 kisiye baktırdm gizem hanım iyiydi binnazdan.umut bey iyi gibi geldi ama sallamasyonmus sonra anladım kesin tarihler söyledi birde benm dedigm olacak olmazsa ölmüşümdür tarzı vardı ki olmadı binnazdan.lebuda tamamen garip anlasılmıo bile dedigi falı iptal edip bilrerek parayı cok alıyo sistemde yanlıslk diyo.sehnaz kahve falıma tarot at ona bakıyım diyerek mahvetti.medyumesref te aynı sekilde bunlarda falımpirden
baktımm seninn öncekii yazdıklarınıdaa biliyorumm şimdidee saçmalıyosunn ispatlamadığınn şeyee suss venüss bana cıkmadıı amaa telvedenn falsepetinee geçtii böylee bişii yapacak olsaa fall alırr demiii ispatlaa hadii yazışmaa atanlattım uzun uzun tatlımm yorumlara bak son olanlara
galiba iki sitede de calısıyomus sormuslar o senmisn filan diye yok o beni taklit ediyo diye ama yazıslarından anlamıslar birde bilgileri buluyomus falan filan anlıyacagnz iki yerde de site sahiplerini kandırarak paraya para demeyen biri.herkesi dolandırıyo dediler ama ben hic baktırmadım ona ben 5 kisiye baktırdm gizem hanım iyiydi binnazdan.umut bey iyi gibi geldi ama sallamasyonmus sonra anladım kesin tarihler söyledi birde benm dedigm olacak olmazsa ölmüşümdür tarzı vardı ki olmadı binnazdan.lebuda tamamen garip anlasılmıo bile dedigi falı iptal edip bilrerek parayı cok alıyo sistemde yanlıslk diyo.sehnaz kahve falıma tarot at ona bakıyım diyerek mahvetti.medyumesref te aynı sekilde bunlarda falımpirden
bak bunu ispat edemezsen Venüsün her türlü açacağı davaya hazırsın.. ben kendisine kefilim! burda yine bana savunma şu falcıları diyenler çıkacaktır ama ben bu kıza da kefilim ve severim.. asla 2 ayrı profili olamaz.. sesli yorum yapar..galiba iki sitede de calısıyomus sormuslar o senmisn filan diye yok o beni taklit ediyo diye ama yazıslarından anlamıslar birde bilgileri buluyomus falan filan anlıyacagnz iki yerde de site sahiplerini kandırarak paraya para demeyen biri.herkesi dolandırıyo dediler ama ben hic baktırmadım ona ben 5 kisiye baktırdm gizem hanım iyiydi binnazdan.umut bey iyi gibi geldi ama sallamasyonmus sonra anladım kesin tarihler söyledi birde benm dedigm olacak olmazsa ölmüşümdür tarzı vardı ki olmadı binnazdan.lebuda tamamen garip anlasılmıo bile dedigi falı iptal edip bilrerek parayı cok alıyo sistemde yanlıslk diyo.sehnaz kahve falıma tarot at ona bakıyım diyerek mahvetti.medyumesref te aynı sekilde bunlarda falımpirden
ben arkadstan duydum diyorum ve biraz üslubuna dikkat edermisn?buu venüsmüüü saçmalıkk yaa bişi dicemdee neysee kız öylee bişi yapcakk olsaa sitedee olurr senn zatenn saçmalıyosunn pasoo yazışmalarıı at yadaa suss alllasenn yaa
canım ben arkadslardan duydugmu dedim yani ben yoksa vernüsü tanımam etmembak bunu ispat edemezsen Venüsün her türlü açacağı davaya hazırsın.. ben kendisine kefilim! burda yine bana savunma şu falcıları diyenler çıkacaktır ama ben bu kıza da kefilim ve severim.. asla 2 ayrı profili olamaz.. sesli yorum yapar..
vallaha arkadslardan duydum bende ben ona fal atmak istiyodum dediler sacmalama filan bu böyle böle buraya da dedim belki duyan vardır der diyebenım bıldıgım telweden ayrılıp başka siteye gectiği burda baya olaylar doner ama hıc bırımız boyle bır konudan haberdar değilizz vallahi şaşırdımm,
dediğim gibi falı cıkmamıstır bende ama bir kotulugunu dolandırıcılıgını gormedım ,onun hakkında ılk defa boyle bır sey duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?