Cherry ben yalan söylemediğini düşündüğüm birini savundum. O da Selma idi.. Fatimayı da severim. bunu da geçen seneden beri yazıyorum. ikinci kişiliğim filan değildir bunlar bizzat benim..Topik bugun toz duman yalniz, kasar tarifi veren, kafasi kizip basip giden baldankabak, Urmina nin 2. kisiligi:))) derken bugunku sayfalarda cesitli gariplikler var.
Asaletten habersiz cahillere laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor yazan kiside bende engelliymis buraya gelip abuk subuk 3 yasinda cocugun konusmayacagi basitlikte fal bakan varmi diye soran kisi bu. kendine olay arayam biri dahaIyi de arkadasim, kendin birinci elden gormedigin duymadigin bir seylerle birine kara caliyorsun resmen. Baskalarinin laflari iftira midir nedir asli astarini bilmeden yazarsan sen de iftiraya ortak olursun, hem de bunca insanca okunan bir ortamda.
Venus paragozlukle alakasi olan son kisi. Fal paralarini LOSEVe bagisliyor. Ben en son fal attigimda bana faceden mesaj atmis, parana yazik olmasin daha gecen ay baktirdin diye. Ben yalvar yakar baktirdim. 1 hafta arayla fal baktirdim bir kere de kizmis, bir daha atma demis.
Venusun dolandirma, para carpma niyeti olsa tellwede hesabini acik birakir gecer. 6 ayda bir giriyor falspetine, para toplama derdinde olan bir insanin yapacagi is mi bu, kafaniz kesiyor mu?
hahahahatopiğimize büyü yaptılar
sende suphemz yok tatlım seni biliyorz ama su son vamnlarda yeni uyelk acıp herkese fal bakabilirmsnz ben bilmiyorum bilsem sizleri üzmem diyenler var tamm bizde millete fal bak diyoz ama sonrasında ballı ballı sözler diyenler bunlar güvenilir degilCherry ben yalan söylemediğini düşündüğüm birini savundum. O da Selma idi.. Fatimayı da severim. bunu da geçen seneden beri yazıyorum. ikinci kişiliğim filan değildir bunlar bizzat benim..
senin sucun yok kimseyi takma seni bilen biliyo canımm ben sahsi adıma konusaym cok sevdigm bi insansnProfilimi sildiricem ben de ama neyseki Venüs olayına bari yorumumu yazabildim. yoksa içim içimi yerdi. beni zamanında çok dinlemiş ve derdimi çekmiş biridir.
hoşçakalın...
Cherry ben yalan söylemediğini düşündüğüm birini savundum. O da Selma idi.. Fatimayı da severim. bunu da geçen seneden beri yazıyorum. ikinci kişiliğim filan değildir bunlar bizzat benim..
senle ilgili değilsenin sucun yok kimseyi takma seni bilen biliyo canımm ben sahsi adıma konusaym cok sevdigm bi insansn
Profilimi sildiricem ben de ama neyseki Venüs olayına bari yorumumu yazabildim. yoksa içim içimi yerdi. beni zamanında çok dinlemiş ve derdimi çekmiş biridir.
hoşçakalın...
Bulundugum yerin küçük olmasının zararları haber alıyorum sürekli :)Çok çabuk çıkıyo maşallah...Kıskançlıktandır oSen nasıl anladın?
valla urmına cok sanslı onun gitmesine uzulenler var ben gitsem iyi ki gitti der herkesUrmina bak, bir kere daha boyle gittiydin, o zaman cok yalniz kalmistim be Allahsiz. Hayatimi samimi olarak anlattigim, her seyimi bilen tek kisi annem degil, kardesim degil, sensin, gitme
duygusuz bana dönecek mi duygusuz beni hala seviyor mu hayatındaki kişiyle ciddi mi nolur falcı hanım doğruları söyleyin nolurBulundugum yerin küçük olmasının zararları haber alıyorum sürekli :)
Canım benim cidden bugün artık kalmamam gerektiğini anladım.. burda bugün Selmanın üstüne gidip, gitmesine neden olanların da fatimaya fal atmaya devam edeceklerini düşünüyorum.. olan o kıza oldu..Panpacan, diger Urmina , senin adinla fal atan ve ortaya cikan hatundan bahsediyorumO neydi oyle ya ? Nerden cikti o hatun, kimin nesiymis Okuyup nasil da hemen geldi????
Fatima, Selma konusunda zaten herkes biliyor dogruyu soyledigini. Fatimayi ben de severim, guel fal bakar, abladir kendisi
yazmiyimm dedimm amaaa yinee yazcamm kaşarr tarifii veripp kiblenmektenn engellenmişş karakterdeee bi insanıı halaa savunduğunn içinn marpleyee bedduaa edenn bi insanıı halaa burdaa koruduğunn içinn engellicemm yazdıklarınıı görmemm masummuşşş halaa ne diyorr kızz bana rsmenn kaşarr dediii sendee nelerr yaptınn dahaa bişii demiyorumm yaaCanım benim cidden bugün artık kalmamam gerektiğini anladım.. burda bugün Selmanın üstüne gidip, gitmesine neden olanların da fatimaya fal atmaya devam edeceklerini düşünüyorum.. olan o kıza oldu..
gerçekten tek suçu gelip saf saf Fatimadan haber getirmek oldu ki art niyeti filan yoktu.. masumiyetine de kefilim o kızın.. çok yazık oldu.. akşamdan beri ödevimin başına oturamadım.
Fatimanın yaptığını bizzat Fatima ile konuşmanız lazımdı.. Selma'nın yaşı muhtmelen küçük, tecrübesiz.. özür de diledi yine olmadı.. benim de onca üstüme gelinse ben napardım bilmiyorum..
gollom sen engelle beni lütfen zaten..yazmiyimm dedimm amaaa yinee yazcamm kaşarr tarifii veripp kiblenmektenn engellenmişş karakterdeee bi insanıı halaa savunduğunn içinn marpleyee bedduaa edenn bi insanıı halaa burdaa koruduğunn içinn engellicemm yazdıklarınıı görmemm masummuşşş halaa ne diyorr kızz bana rsmenn kaşarr dediii sendee nelerr yaptınn dahaa bişii demiyorumm yaa
Canım benim cidden bugün artık kalmamam gerektiğini anladım.. burda bugün Selmanın üstüne gidip, gitmesine neden olanların da fatimaya fal atmaya devam edeceklerini düşünüyorum.. olan o kıza oldu..
gerçekten tek suçu gelip saf saf Fatimadan haber getirmek oldu ki art niyeti filan yoktu.. masumiyetine de kefilim o kızın.. çok yazık oldu.. akşamdan beri ödevimin başına oturamadım.
Fatimanın yaptığını bizzat Fatima ile konuşmanız lazımdı.. Selma'nın yaşı muhtmelen küçük, tecrübesiz.. özür de diledi yine olmadı.. benim de onca üstüme gelinse ben napardım bilmiyorum..
kızlar tamam artık olayı uzatmayın tatlıya baglayın sonucta olan olmus olana care yok gollom sende urmına nın ustune gitme sonucta kız düsüncelerini demis yani kötü bisey dememis bana diyeceksinz belki niye yorum yazıyon seni ilgilendryomu fılan ama haklıyı korurum ben.urmina kötü bisey yapmadı onu korumamda gayet normalgollom sen engelle beni lütfen zaten..
sen özgecanının ölümüü ilee dalgaa geçenn venüsee çamurr atann birisinnn sananee acabaa git başımdann.kızlar tamam artık olayı uzatmayın tatlıya baglayın sonucta olan olmus olana care yok gollom sende urmına nın ustune gitme sonucta kız düsüncelerini demis yani kötü bisey dememis bana diyeceksinz belki niye yorum yazıyon seni ilgilendryomu fılan ama haklıyı korurum ben.urmina kötü bisey yapmadı onu korumamda gayet normal
Valla kuzum istedigi kadar pas atsinlar o aile olayımı bildi ya fama helal olsun dedim kendinden çok emindi aşk konumda da..kuzummm sanadaa deyimm burdannn famaa aylinn meryemmm üçüü paslaşarakk fallarımızııı yazıyolarr bievdenn üç kişii hepsinee attıkk eminn olmasamm yazmamm seslii fall atınn yaaaa böylee cokk türedilerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?