Forumda kavga varsa haydır huydur yazılıo bi soru sordum hala cvp yok! Binnazda hümamı yoksa bilgemi hangisi iidir? Bilge hakkında fikri olan? Hüma cokmu pembeci.. Ay eskiden böle diildi buralar şimdi kaşar tarifi versem 30 tane cvp alırım kescem bileğimi verevine!:/
Canim ben humayi begeniyorum bence onu deneForumda kavga varsa haydır huydur yazılıo bi soru sordum hala cvp yok! Binnazda hümamı yoksa bilgemi hangisi iidir? Bilge hakkında fikri olan? Hüma cokmu pembeci.. Ay eskiden böle diildi buralar şimdi kaşar tarifi versem 30 tane cvp alırım kescem bileğimi verevine!:/
Ay banada arada konustu bilge konuyu anlatınca cark etti öldürdü beni:)) nese emepine saplık yinede elifide denerim..canımm demın sana yazıyordum ben tam konular karıstı haklısın valla
canım sımdı bence bılge ıyı degıl yanı bana herkesın aksıne olumlu konusmustu ama kuantum bılmem ne boyle bahseden ınsanları ben pek sevmem daral gelmıstı falda...
huma ıyıdı ..
benn bide en cok orda elıf ısıgı begendım ıskambılde mukemeldı cok garıp seyler bıldı akıl okuma dıyoruz ya bazen gercekten onu soyledı bana
Binnazda elif isik bence de en aklimda kalan o, ayrica nazik bir bayan, turkcesi de guzelAy banada arada konustu bilge konuyu anlatınca cark etti öldürdü beni:)) nese emepine saplık yinede elifide denerim..
O nicki sadece kendimi kullanabiliyormuş .. yasakmı başkasının kullanması..
Grey adıyla fal baktıranı yakarım
Kuzum denedim onuda cok pembeci geldi inş olurCanim ben humayi begeniyorum bence onu dene
Hicbiri kuzum ya hicbirine atma parana yazik vallahiForumda kavga varsa haydır huydur yazılıo bi soru sordum hala cvp yok! Binnazda hümamı yoksa bilgemi hangisi iidir? Bilge hakkında fikri olan? Hüma cokmu pembeci.. Ay eskiden böle diildi buralar şimdi kaşar tarifi versem 30 tane cvp alırım kescem bileğimi verevine!:/
Bana olumsuz konuşan bi tek hümaydı ve dediği olduKuzum denedim onuda cok pembeci geldi inş olur
Hayırrrrr sakın patenti bana ait nicki min ..Grey senin adinla fal baktircam ona göre ayagini denk al sekerim
Bana fal bakmıştı bakmamışti daha doğrusu saçmalamaktanBence falalemde mert reiki de iyi kimse bahsetmemis benim gecen sene baktirdigim cikti umarim son baktirdigim da cikar, ay hadi isallah :))
Katina ya da kahve derim canm .. iki falıda çıkmıştı bana çünkü ..Famanın hangı falını onerırusınızz ????????
Tarot. Hislerle bakıyor bence. fark etmiyor bir sey ne atarsanFamanın hangı falını onerırusınızz ????????
Oyyy sölemiştin cnm ona ben üzüldüm ama üzsede real duymayı seviom ben bi zırlatıo beni ama:/Bana olumsuz konuşan bi tek hümaydı ve dediği olduo yüzden korkuyorum ona fal atmaya
Katina ya da kahve derim canm .. iki falıda çıkmıştı bana çünkü ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?