Binnaz Abla

Yalniz kizlar sunu farkettim telwede ve binnazda da nerdeyse herkese baktirdim, gerci tellwede gonderdigim fallari 3 hun bekletip 5 satir yazdiklari icin hesabimi kapadigimdan cok vakit geciremedim ama simdi mesela biri bilge nasl diyor tabi ki baktirdim ama hatirlamiyorum bile :))) ben bir de fama' ya baktirayim, oraya daha uye degilim, urmiaa almayacagim ama :)))

canımm demın sana yazıyordum ben tam konular karıstı haklısın valla
canım sımdı bence bılge ıyı degıl yanı bana herkesın aksıne olumlu konusmustu ama kuantum bılmem ne boyle bahseden ınsanları ben pek sevmem daral gelmıstı falda...
huma ıyıdı ..
benn bide en cok orda elıf ısıgı begendım ıskambılde mukemeldı cok garıp seyler bıldı akıl okuma dıyoruz ya bazen gercekten onu soyledı bana

Canim ben humayi begeniyorum bence onu dene

Ay banada arada konustu bilge konuyu anlatınca cark etti öldürdü beni:)) nese emepine saplık yinede elifide denerim..

Kızlarr fama bana tekwede bakmıştı turkcesı gayet ıyıydı yazımı,, neyse sızce hangı fala daha ıyı bakıyo

Bence falalemde mert reiki de iyi kimse bahsetmemis benim gecen sene baktirdigim cikti umarim son baktirdigim da cikar, ay hadi isallah :))

Hicbiri kuzum ya hicbirine atma parana yazik vallahi

Famanın hangı falını onerırusınızz ????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…