O nicki sadece kendimi kullanabiliyormuş .. yasakmı başkasının kullanması..B
ben urmiaanin yazdigindan onu cikardim herkese fal atiyor yazmis benim icin :))) atiyorum da :))
kızlar fama'ya fal baktırmıştım şimdiden dediklerinin bazılarını yaşadım gerçekten iyi bakıyor.
Onu ben de anlamadım. Hayır birde kendi adıyla fal bakılacak kadar ne kadar popüler ki falcılar arasında ? Onuda ayrı bir anlayamadım..burda hepımız herkese fal atıyoruz
zaten olay cok sacma ınsan neden baskasının nıckyle fal atsın ya para verıyoruz, onun bılgılerını sana soylıycek kadın onu duymak ıcın para vermıyoruz,haber vermek zaten başlı başına ayrı bir olay yemın edıyorum ıkı gundur sok yaşıyorum bu konusmalar sayesinde..
biryolun varda canımnerde bakıyo ki bu fama ?
Onu ben de anlamadım. Hayır birde kendi adıyla fal bakılacak kadar ne kadar popüler ki falcılar arasında ? Onuda ayrı bir anlayamadım..
Kafamda deli sorular
Hüma derım canım benForumda kavga varsa haydır huydur yazılıo bi soru sordum hala cvp yok! Binnazda hümamı yoksa bilgemi hangisi iidir? Bilge hakkında fikri olan? Hüma cokmu pembeci.. Ay eskiden böle diildi buralar şimdi kaşar tarifi versem 30 tane cvp alırım kescem bileğimi verevine!:/
Ne baktırdın ??kızlar fama'ya fal baktırmıştım şimdiden dediklerinin bazılarını yaşadım gerçekten iyi bakıyor.
Ay allah razı olsun hüma pembecimi ya bana imkansız bişe dedi olursa hepinize benden hüma falı:))Hüma derım canım ben
Bide bilge tam tersi sonuc vermiş oda falı süper baktı sora soru sordum tabi orda acıkladım durumu bu sefer vurdu öldürdü :/ güvenim o yüzden bi sarsırldı yani ama ii baktı hakkını yemiyim soruyu sormasaydım iidi:)Hüma derım canım ben
Bana da pembecı gelmıştı ama kuzenıme pat aldatılıyosun dedı ve evet dogruAy allah razı olsun hüma pembecimi ya bana imkansız bişe dedi olursa hepinize benden hüma falı:))
Evet katılıyorum fal pıyasasının kalbıyız dıyorum kımse ınanmıyobilgehatun daha çok değil 10 gün önce 5 yada yalan olmasın 7 tlden falan bakıyodu tam hatırlamıyorum ama düşüktü yani hatta yazmıştım o fiyata göre gayet iyi diye şimdi baktım 15 olmuş yuh ya şurda iki öneri yazmaya görelim hemen arttırıyolar hayret yani
Neeee yuh öle seyde denirmi banada umarım cıkar dedikleri o vakit saol hayatım:)Bana da pembecı gelmıştı ama kuzenıme pat aldatılıyosun dedı ve evet dogru
Sorma aynen kuzen dumur olduNeeee yuh öle seyde denirmi banada umarım cıkar dedikleri o vakit saol hayatım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?