- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
Kiyamam kötü bir şey demedin kuzum sen:) evet ama aşık olacaksın filmlerdeki gibi ilk görüşte dedi ben ise hayatımdaki kişiyi sevmeye çalışıyorum olmuyor..Kuzum ama mesela senin hayatina birini alacagini soylemis e aldinda. Aramaya naira yazinca cikti bebegim o yuzden yazdim. Ama tabi eskiyi unutcaksin demis unutmadin o ayri konu. Yanlis bisey yazdiysam ozur dilerim sadece okudugumu yazdim
Donetella hayırlı uğurlu olsun kuzum :))Barisinca atmam diyodum famaya attim keyfine atiyorum aliskanlik yapti
Hmmm anladim canim o zaman evet tutmamis. Emine hakkinda ne dusunuyorsun pekiKiyamam kötü bir şey demedin kuzum sen:) evet ama aşık olacaksın filmlerdeki gibi ilk görüşte dedi ben ise hayatımdaki kişiyi sevmeye çalışıyorum olmuyor..
arkadaşlar fal atacağım fatime mi fama mı hangisini tavsiye edersiniz
Ona gore uzun saçlı biri ben den hoşlanıyor uzun burunlu biri ile de anlaşamıyorum meyve yemem lazım fal buydu :)Hmmm anladim canim o zaman evet tutmamis. Emine hakkinda ne dusunuyorsun peki
umuscum sen nişanlandın mı? hayırlı olsun öyleyse :)Merhabalar nişandan sonra topiği takip edemedim neler gelişmiş nelerFatima falaleme, Fama biryolunvar'a geçmiş
bu gidişle Tellwe de iyi falcı kalmayacak heralde.
Merhabalar nişandan sonra topiği takip edemedim neler gelişmiş nelerFatima falaleme, Fama biryolunvar'a geçmiş
bu gidişle Tellwe de iyi falcı kalmayacak heralde.
umuscum sen nişanlandın mı? hayırlı olsun öyleyse :)
ben de saraylıya ocaktan beri atarım ve git gide enerjimiz iyice oturdu.
ufak tefek olayları hep çıkar. asas konular için de ocaktan beri bana hep,
hayatımın yaz başlangıcı değişiklik göstereceğini söyler.
öyle her falda değişik tarih vermez, ilk ne dediyse o.
fatima ve famayı ben denedim. fatima iyiydi bir iki nokta atışı vardı ama 50 tl lik şok edici öngörüleri yoktu.
fama dan gelen fal, ayline sorduğum sorular ve aylinin falının bir bütünüydü. direk öyle hissettim okurken.
eğer famanın aylinle bir ilgisi yoksa anı süper. fatimadan ve birçok falcıdan daha iyi.
darisi bsna cnm medyum sekenayi dene bi cizgi yada su falinda o bni hersyi bildi her yasdgmi bir dene bak onun dedigi cikiyo.Donetella hayırlı uğurlu olsun kuzum :))
ben İlkayın o tarzını seviyorum işte, kafa yapılarımız uyuşuyo onla :) güçlü bi hatun :)ilkaya ilk olarak tarot attım çok çok beğendim. herşey çıktı şimdiye kadar. esas konumun çıkması için bi kaç ay var çıkar mı bilmiyorum. ondan sonra 2 kez de kahve attım. tarot kadar olmasa da onlar da çok iyiydi. ama onlar sadece soruma yönelikti cevapları biraz da çemkirme vardı hala eski sevgilimi soruyorum diye
tarotta da baya başarılı, nokta atışları vardı, işh çıkmaz o kısmı bakalım, ama bazı haraketlerimize göre, o olumsuzluğun değişebiliceğini söylemişti bakalım, yazarım yine sizlereBende hep kahve attım birde en son katina atmıştım o yuzden seni yanıltmak istemem .. ama çıkmadığıda oluyor meraketme ilkay hislerinde ikilem yaşayınca direk olumsuza yoruyor bence ümit vermemek adına. olumlu çıkıncada daha büyük mutluluk yaşıyorsun boşver çok takma :) istemediğin şey inşallah çıkmaz canım benim
ben İlkayın o tarzını seviyorum işte, kafa yapılarımız uyuşuyo onla :) güçlü bi hatun :)
çok sevindim tatlım, mutluluklarKizlar bugun benimkiyle bulustuk ve baristik tamamen sanirim bozulmazsa cikan fallarimi kimin bildigini yazabilirim artik.
Evet ayni cumle bende de varBenimde emineden falim geldi. Ya guzeldi kizlar o da dedi seni takipte gizli gizli diye sizede diyolarmi bana her falci diyor bunu. ya bilmiyorum biraz fazlami abartti onun dusuncelerini acaba anda nasil karsilikli dusuncelerde falan
ben famayla kapadım fal defterini şimdilik şoku devam ediyor da :)darisi bsna cnm medyum sekenayi dene bi cizgi yada su falinda o bni hersyi bildi her yasdgmi bir dene bak onun dedigi cikiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?