Binnaz Abla

Kuzum ama mesela senin hayatina birini alacagini soylemis e aldinda. Aramaya naira yazinca cikti bebegim o yuzden yazdim. Ama tabi eskiyi unutcaksin demis unutmadin o ayri konu. Yanlis bisey yazdiysam ozur dilerim sadece okudugumu yazdim
Kiyamam kötü bir şey demedin kuzum sen:) evet ama aşık olacaksın filmlerdeki gibi ilk görüşte dedi ben ise hayatımdaki kişiyi sevmeye çalışıyorum olmuyor..

kızlar acil fal baktırmam lazım pembe tablo çizmeyen gerçekleri söyleyen yorumcu varmı binnazda önerebilceğeniz tavsiye edebileceğiniz biri varmı acil kızlar

benim esas konular daha tam gerçekleşmedi, dediğiniz gibi dedikleri çıkıyor, süreç içersinde, ama nisan da oturuyosun dedi ilk falda, 2.falda tarih yaz oldu :) sonraki fallarda da tarih yaz :) bakalım çıkarsa yazarım, yakın zamanda çok başarılı saraylı çok beğeniyorum

fatima falalem de daha uygundu galiba canım, karar veremedim atarım ikisinden birine artık

ben İlkayın o tarzını seviyorum işte, kafa yapılarımız uyuşuyo onla :) güçlü bi hatun :)

tarotta da baya başarılı, nokta atışları vardı, işh çıkmaz o kısmı bakalım, ama bazı haraketlerimize göre, o olumsuzluğun değişebiliceğini söylemişti bakalım, yazarım yine sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…