Binnaz Abla

Kızlar son günlerdeki konuşmalarınızı okudum. İnanılmaz fal atma isteği geldi bana yine :) sizce fama mı Fatima mı ilkay gür mü ? Çok kararsız kaldım yardım ederseniz sevinirim. Fatimayla ilgili bi olay olmuş sanırım onu anlayamadım tam ama

Canım boşver. Ben artık böyle ortalığı karıştırmak isteyenlere cevap vererek prim vermemeyi düşünüyorum.. En iyisi bu olcak sanırım

Fama ya da fatıma derim. İlkayı geçiniz bence
O zaman ben bi kahve içeyim hangisi online olursa ona atayım çünkü aşırı kararsızım :) teşekkürler canım. Bu arada ben tellwedeyken famaya baktırmıştım. Dediğiniz gibi Türkçesi bozuk değildi gayet düzgündü ve falı çıkmadı. Ama yinede denemek istiyorum duramıyorum :)

Canım baktırdın ve falı çıkmadıysa o zaman tekrar deneme. Belli ki enerjiniz uymamış. Fatımayı baktır

Canım baktırdın ve falı çıkmadıysa o zaman tekrar deneme. Belli ki enerjiniz uymamış. Fatımayı baktır
Ama nedense o fama size bakan fama gibi gelmedi bana. Nasıl anlatsam 2 ayrı kişi gibi. Türkçesi bozuk olanın çıkıyor sanırım falı :) fatimayı yakalamak da çok zor ne zaman baksam kapalı alımları

Ama nedense o fama size bakan fama gibi gelmedi bana. Nasıl anlatsam 2 ayrı kişi gibi. Türkçesi bozuk olanın çıkıyor sanırım falı :) fatimayı yakalamak da çok zor ne zaman baksam kapalı alımları
Ben de begenmedim famayi gecmis simdi ile hic isabet yoktu ama olumlu seyler soyledi :)) fatima daha isabetliydi

Telwede iki defa baktırdım famaya ikisindede aynı yazım tarzydı.. Valla bilemedim ki canım iki ayrı kişimi bakıyor. İstersen yeniden dene bir bakalım :)

Fama meselesinde film donuyor bence.

Bana tellwede bakan hatunun anlatimi ve imlasi cok duzgundu.

Biryolunvar dan gelen falimin , tellwedeki hatunun uslubuyla, imlasiyla, yazimiyla alakasi yoktu. G grey ve @Urmina da hemfikirler, ayni kisi degildi benim fallarima bakan.

Biryolunvar film ceviriyor bence. Biz burda Fama Fama yazinca, orda bakan baska falcilardan biri, mesela Aylini alip bize Fama diye yutturdular. Ote yandan Marple in fali cidden tellwe Famaydi, bilemedim.

Ay deme oyle ilkaya tarot attim adfhjkk
Canım senle enerjisi tutar belki.. Ben pek beğenemedim..biraz Feminist bir yapısı var. Erkeklere karşı sanki hep olumsuz yorum yapıyor gibi geldi bana.. Nitekim banada olumsuz yorum yapmıştı ve dediği çok şükür çıkmadı.. Ona kalsaydı hayatta barışma yoktu dünyada benim sevgilimden daha kötü biri yoktu ama öyle değil:)

Benimkinide yerden yere vurmustu ikinizde 2 yil baskasylada evlenemezsnz demisti...bi tek ona laf soylese iyi benide mahfetmisti

Kar

Kartlarim guzel cikti, guzel yorum bekliorym ben :))) ya ben de onu dusunuorm hani baskasi benim icin baktirsa falci bana da o guvenilmez vs der mi klasik olarak adgjkk

Ama bi keresinde benim birlikte oldugum kisiden hoslanan kiz fal bKtirip paylasmisti falci benim icin bi erkegi elinde tutmasini bilen, akilli kadin, ama rol yapiyor demis oysa biz o siralarda ne kavgalar ne kavgalar :))))

Sevgilin için fal baktırıp birde senlemi paylaştı.. O kız da ayrı bir karaktermiş :)
Bu topicte daha neler duyacağım kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…