- 30 Nisan 2013
- 641
- 934
- 333
yok yahu hala bekliyoruz
Ilkay nerde kizlar :))
Kızlar son günlerdeki konuşmalarınızı okudum. İnanılmaz fal atma isteği geldi bana yine :) sizce fama mı Fatima mı ilkay gür mü ? Çok kararsız kaldım yardım ederseniz seviniri
Canım boşver. Ben artık böyle ortalığı karıştırmak isteyenlere cevap vererek prim vermemeyi düşünüyorum.. En iyisi bu olcak sanırımSen biraz onceki olayi onayliyo musun yani duygusuz ben gayet sakin ve iyiyim..biraz oncede asla o kisiye patlamadim yazdigim yaziya alinti yapip dusuncesini yazdi bende kendi dusuncemi mesele hakli haksiz aramak degil sadece insanlari hemen karalamak hos degil buda benim fikrim
O zaman ben bi kahve içeyim hangisi online olursa ona atayım çünkü aşırı kararsızım :) teşekkürler canım. Bu arada ben tellwedeyken famaya baktırmıştım. Dediğiniz gibi Türkçesi bozuk değildi gayet düzgündü ve falı çıkmadı. Ama yinede denemek istiyorum duramıyorum :)Fama ya da fatıma derim. İlkayı geçiniz bence
Canım baktırdın ve falı çıkmadıysa o zaman tekrar deneme. Belli ki enerjiniz uymamış. Fatımayı baktırO zaman ben bi kahve içeyim hangisi online olursa ona atayım çünkü aşırı kararsızım :) teşekkürler canım. Bu arada ben tellwedeyken famaya baktırmıştım. Dediğiniz gibi Türkçesi bozuk değildi gayet düzgündü ve falı çıkmadı. Ama yinede denemek istiyorum duramıyorum :)
Ama nedense o fama size bakan fama gibi gelmedi bana. Nasıl anlatsam 2 ayrı kişi gibi. Türkçesi bozuk olanın çıkıyor sanırım falı :) fatimayı yakalamak da çok zor ne zaman baksam kapalı alımlarıCanım baktırdın ve falı çıkmadıysa o zaman tekrar deneme. Belli ki enerjiniz uymamış. Fatımayı baktır
Haklisin canimCanım boşver. Ben artık böyle ortalığı karıştırmak isteyenlere cevap vererek prim vermemeyi düşünüyorum.. En iyisi bu olcak sanırım
Ay deme oyle ilkaya tarot attim adfhjkkFama ya da fatıma derim. İlkayı geçiniz bence
Ben de begenmedim famayi gecmis simdi ile hic isabet yoktu ama olumlu seyler soyledi :)) fatima daha isabetliydiAma nedense o fama size bakan fama gibi gelmedi bana. Nasıl anlatsam 2 ayrı kişi gibi. Türkçesi bozuk olanın çıkıyor sanırım falı :) fatimayı yakalamak da çok zor ne zaman baksam kapalı alımları
Telwede iki defa baktırdım famaya ikisindede aynı yazım tarzydı.. Valla bilemedim ki canım iki ayrı kişimi bakıyor. İstersen yeniden dene bir bakalım :)Ama nedense o fama size bakan fama gibi gelmedi bana. Nasıl anlatsam 2 ayrı kişi gibi. Türkçesi bozuk olanın çıkıyor sanırım falı :) fatimayı yakalamak da çok zor ne zaman baksam kapalı alımları
Ama nedense o fama size bakan fama gibi gelmedi bana. Nasıl anlatsam 2 ayrı kişi gibi. Türkçesi bozuk olanın çıkıyor sanırım falı :) fatimayı yakalamak da çok zor ne zaman baksam kapalı alımları
Canım senle enerjisi tutar belki.. Ben pek beğenemedim..biraz Feminist bir yapısı var. Erkeklere karşı sanki hep olumsuz yorum yapıyor gibi geldi bana.. Nitekim banada olumsuz yorum yapmıştı ve dediği çok şükür çıkmadı.. Ona kalsaydı hayatta barışma yoktu dünyada benim sevgilimden daha kötü biri yoktu ama öyle değil:)Ay deme oyle ilkaya tarot attim adfhjkk
Benimkinide yerden yere vurmustu ikinizde 2 yil baskasylada evlenemezsnz demisti...bi tek ona laf soylese iyi benide mahfetmistiCanım senle enerjisi tutar belki.. Ben pek beğenemedim..biraz Feminist bir yapısı var. Erkeklere karşı sanki hep olumsuz yorum yapıyor gibi geldi bana.. Nitekim banada olumsuz yorum yapmıştı ve dediği çok şükür çıkmadı.. Ona kalsaydı hayatta barışma yoktu dünyada benim sevgilimden daha kötü biri yoktu ama öyle değil:)
Canım senle enerjisi tutar belki.. Ben pek beğenemedim..biraz Feminist bir yapısı var. Erkeklere karşı sanki hep olumsuz yorum yapıyor gibi geldi bana.. Nitekim banada olumsuz yorum yapmıştı ve dediği çok şükür çıkmadı.. Ona kalsaydı hayatta barışma yoktu dünyada benim sevgilimden daha kötü biri yoktu ama öyle değil:)
Sevgilin için fal baktırıp birde senlemi paylaştı.. O kız da ayrı bir karaktermiş :)Kar
Kartlarim guzel cikti, guzel yorum bekliorym ben :))) ya ben de onu dusunuorm hani baskasi benim icin baktirsa falci bana da o guvenilmez vs der mi klasik olarak adgjkk
Ama bi keresinde benim birlikte oldugum kisiden hoslanan kiz fal bKtirip paylasmisti falci benim icin bi erkegi elinde tutmasini bilen, akilli kadin, ama rol yapiyor demis oysa biz o siralarda ne kavgalar ne kavgalar :))))
Yok tatlim sosyal medyada stalkerlik yaparken gordum :))Sevgilin için fal baktırıp birde senlemi paylaştı.. O kız da ayrı bir karaktermiş :)
Bu topicte daha neler duyacağım kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?