Binnaz Abla

bende ilk başta sanırım yollanmadı dedim aynı şeyi yaşadım:) en güzeli oraya kayıt oldugun mailine gir sana falının göründüğü bi link yollamışlardır bide şifre.. o linke girip o şifreyi gir görürsün mailsiz bende göremedim mailden takip etttim yorumlanıp yorumlanmadıgını falan

kızlar ben fama'nın eskı falına baktım oyle cok turkcesı bozuk degıl anlaşılıyor yani..
sadece arada gelmesi var,olması var demiş ..meryemde boyle yazıyor
hele en son baktırdım bır yolun varda orda baya duzgundu ben anlamadım

ya zaten bunları yazıdan anlamamız zor bızı okuyup degıstırebilirler bile off valla yazılı fal baktırmamak lazım

Ay çok enteresan ama aylin de sesli falda onun seni çok çok düşünmesi var, içinın sıkılması var bilmem ne falan diyor ya

Ay çok enteresan ama aylin de sesli falda onun seni çok çok düşünmesi var, içinın sıkılması var bilmem ne falan diyor ya
aylinin bende 1 tane yazılı falı var yazısı da aynı öyle olması var falan gibi meryeme benziyo ama famanın bendeki falını onlara benzetemedim

ayyyy bana daral gelmesi var şu anda

bizimm baya bir kazıklanmamız var
3 kişiye teker teker baktırmamızz var
ardından giden paracıklara ağlamamız var

aylinin bende 1 tane yazılı falı var yazısı da aynı öyle olması var falan gibi meryeme benziyo ama famanın bendeki falını onlara benzetemedim
Ben famaya baktırmadım h aylinle meryemi de ben çok farkedemedim meryem bana baya düzgün yazmıştı ama aylin ciddi ciddi yabancı gibiydi çok garip konuşuyordu

hahahahahahaahahahahah benim gülmekten ağlamam var şuanda

Benimde oyle son falı ozellıkle bıryolunvardaki gayet duzgun, anlasılır.Bazıları okuyamadım demıs ama öyle anlaşılmıycak bi falı yoktu hiç bende ..

yaa ztn telwede dönen dolaplara akıl sır ermiyor birine atıyoruz, 2.kez attığımızda aynı kişi mi bakıyorr telwede ben süpheliyim

nereli bunlarr çokk merak etmem var benimde

ya bende fama çok çok düzgün yazmış kimsin sen kızım çık ortaya famayım diye kandırma beni diye cevap yazıcam

MERYEM SANA DUZGUN MU YAZDI?

Biz bana gelen fali arkadasimla anlayamadik beraber defalarca okuduk o kadar kotu turkceydi ki anlatamam cumleler devrik, noktalama berbat, sonra biraz duzelince diger baktirdiklarimda belki sikayet geldi die dusunduk, ama by sefer de kafasina gore nokta virgul koyuyordu :))

AHAHAHAHAHAHAH kaç kişi bunlar acaba

Aylin bende de fena değilmiş bir konu hariç gayet tutarlı ester kira ya baktirmadim ama kiraze oldukça basarisizdi bende
Teşekkür ediyorum

koptuuuuumm::)))))
sana baktığımda isteklerinin olması olacak olması olduğundan dolayı mutlu olman olacak
ki karşındakinin kalbindde olması olacak.bunun nasıl olacağını sorma inanki benden bilmiyorum.
şuanda kafamın karışması var.:))))))))

aynı anda hem meryem hem fama hem bilgesultan hemde Aylin olmam var..

hep pembe tablo ya birtane gerçekleri söyleyen falcı bulamadım kızlar kimi öneriirsiniz binnazda pembe tablo çizmeyen????????

bizde en sonunda kayışı koparttılar

bize müstehak ama secret, valla hepsinede baktırdık isim duyunca hüraaa atlıyoruz,
artık kendimi tutucam sesli dışında baktırmak yok,
gerci sesli bakanlarında farkı yok onlarda yazılı bakıyorlardır kım bılır kaç kişilikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…