Binnaz Abla

İlkay in tarotuna ben de bayıldım neden daha önce yollamamisim bilmiyorum fatima da hiç tutmadı bende galiba falci zevklerimiz ortak varsa tavsiye alabilirim
bana tutturabilen çok çok az kişi var artık yıldızım mı sönük enerjim mi düşük sebebi ne bilmiyorum ama :) bunlardan en çok tutturanı ilkay cidden her dediği çıktı her dediği bi tek esas konunun zamanı var ona da çıkmadı diyemem beklemek lazım. onun dışında ester kira tutturdu bi kaç bişey. bir de aylin geçmişi yorumlarken çok şaşırttı beni herşeyi bildi. ama tarotunu beğeniyorum onun. yani bana tarotu iyi geliyo. başka vardır ufak tefek çıkanlar ama hatırlamadığıma göre önemli değil demek ki :)

hüma bal gerçeklerimi söylüyor bana çok üzüalı cü şeyler yazmış moralim sıfır oldu aldatıldıgımı sevdiğim erkeğin başkasıyla ilişkisi oldugunu söylemiş kadın felaket tellali gibi gerçekleri söyleen bir yorumcumu aranızda baktıran varmı

z

moralim oakdar bozulduki kart yorumcusumu gerçeklerimi söylüyor kızllar çok kötüyüm olmayacak dedi bana

moralim oakdar bozulduki kart yorumcusumu gerçeklerimi söylüyor kızllar çok kötüyüm olmayacak dedi bana
Canim sakin ol lutfen kalbini temiz tut ben beyeniyorum humayi ama herkese herkes tutucak diye birsey yokki lutfen uzme kendini

olsun olumsuzu söylediyse en azından boşa beklemem gerçekler acı ama neyapayım burda hüma ya baktıran varmı dediği çıkan ?

olsun olumsuzu söylediyse en azından boşa beklemem gerçekler acı ama neyapayım burda hüma ya baktıran varmı dediği çıkan ?
burda birisinin daha arkadaşına sanırım aldatılıyosun demiş doğru çıkmıştı ama sende de doğru çıkıcak diye bir şey yok olumlu düşün üzme kendini bi fal için canım

Canim ben humaya bi kac defa baktirdim is konusunda calisirken mesela herkes iyi guzel yere geliceksin demisti huma burda alip vericegin birsey yok demisti is konusunda sadece akil danismistim eski erk arkadasimla ilgilide neden ayrildigimizi bilmisti olumlu konusti ama daha cikan birsey yok bana da benim olay imkansiz geliyo mesela

olsun gerçekleri öğrendimya oda önemli okendini aldatıyor beni değil öyle bir insandan uzaklaşmak daha iyi boşa kürek çekmekten daha iyi

Aldatiyor diye nasil kut diye soyluyor, gercekse baktiranin morali bozuluyor degilse iftira, bana baya olumlu bakiyor demek herkes, o kadar fal baktirdim, hep pembe tablo <3 en iyi falci benim icin hoslandigimla beni sevgili yapan :))

Benim de şaka gibi bir gün arayla fama ya attım kahvede başka bir ilişkisi var yollarımız ayrılmış dedi ertesi gün katına attım başka hesaptan tabi ki aklında sadece sen varsin gelecekte barışma ve ciddiyet var dedi

Cnm sacmalama böle bişey için vazgecilirmi kanıt yok bişey yok.. Bende baktırdım banada fazla pembe kendini harap etme lütfen.. Hümanın cıkmayanlarıda vardır eminim..

bu biryolunvardaki famaysa ben dün baktırdım.. fena değildi
Evet canım o. Yalnız falı attım ama sanki hiç atmamışım gibi göremiyorum attığım falı. Kahve attım. Diyor ki bu kategoride kaydınız yoktur. Bekliyor falan yazması gerekmiyor mu nerden görebilirim bunu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…