Binnaz Abla

Ilkay sabahtan beri online nerdeyse, orda kisi sayisi cok gozukunce noluyor anlamiyorum, sirada cok kisi var diye gondermeme sebebi de olabilir bu
genelde öyle oluyor zaten, sıra beklelemek için. bu arada ilkaya daha önce baktırdın mı bilmem ama baktıığı an beğenmezsin sonra aylar sonra dediği çıktığını görüp şaşırırsın. bir kere ses tonu kibirlii.

Yok hic baktirmadim burdakiler gecen gun begendiklerini soyledi, ben attim sonra baskalari ilkay iyi degil dedi :)) bundan sonra bir fal orucuna girecegim zaten, aklimda kalmasin diye attim ilkaya..

umarımm tutar.ben kiime atayım?

Ben falelemde rezzan, meryem, nairayi begendim, bunlara birden fazla attim :)) fatima' ya bir kere su attim, cok sasirtici seyler soylemedi bekli benim beklentim de yuksekti cok ovdukleri icin, kotu degildi kahve atilabilir, ben de ilerde kahve atmayi dusunuyorum ona, binnazda gecen sene cok baktidim, merak ettigin varsa mailimden yaziliysa cikip cikmadigini soyleyebilirim, sesliler silinmis, ama elifi seviyordum orda, tellwede sinirlenip hesabi kapadim, hatirlamiyorum bile gecen sene baktiriyordum, biryolunvarda da famaya baktirdim, yaani eh.. Rezzan derim sanirim, bazen yuvarlaj seyler soyluyor ama kotu seyi belki ifade tarzi odur, gecen sene baktirdigim butun fallari hep cikti uzerinden zaman gectigi icin bunu soyleyebilirim rahatlikla

hadi ya:) keşke hiç baktırmasaydım daha şanslı olurdum param cebimde kalırdı:)

Yaa olumsuz mu soyledi? Ya gerci ben de artik bu kadar fal baktirmaya basladiysam durumum umutsuz diye dusunmeye basladim, kotu seyler duymak bazen silkelenmeye de yol acabiliyor, fal onemli degil senin buna yaklasimin ve dusuncen daha onemli, hakkimizda hayirlisi diyelim <3

yok aslında kötü birşey demedi. zaten baktırırken herşeye hazırlıklı oluyorum. orda kötüde görse söylemesi lazım. çok övülünce deneyeyim dedim ama benim beklentimi karşılamadı. aa bunuda nasıl bildi dediğim birşey yok.

Canım sen bugün Famamı fatımayamı fal atayım diye soruyordun. Yakaladınmı fatımayı açtımı fal alımlarını

Nairanın falı nasıldı ne kadar süre verdi birde 2 kişi arasında mı kalacaksın dedi

Canım sen bugün Famamı fatımayamı fal atayım diye soruyordun. Yakaladınmı fatımayı açtımı fal alımlarını

Ahaha yok onu ben sormadim 2' sine de baktirdigimi ikisinden birine baktiracaksa fatima' yi daha cok begendigimi soyledim.

O bendim canım. Fatimayı yakalayamadım famaya attım. Gayet de memnun kaldım güzel bir faldı. Durum analizi çok iyi. Gelecek de umarım çıkar sizinle paylaşırım durumu :)

Nairanın falı nasıldı ne kadar süre verdi birde 2 kişi arasında mı kalacaksın dedi

Guzeldi bana kisa vadeler verdi, bi konusmadigimiz da mesela 2-3 hafta demisti bir hafta sonra konusmaya baskadik, en son falinda da bikac hafta dedi bekliyorum :)) arada kalma ile ilgili bir sey demedi, etrafinda bi kiz var haberin olacak, sakin ol aralarinda bir sey yok dedi, aynen oyle bir sey oldu

Katina mı attın? Bana 3 ay verdi iki kişi arasında kalcaksın dedi bunu falalemde başka bir falcı daha söyledi ikisi aynı döneme gelecek arada kalacaksın dedi. Herkese mi aynı şeyleri söylüyorlar diye şüphe düştüm bir an çünkü geçmiş sayfalarda birine daha arada kalacaksın demişler

bana bakanın çok güzel bi türkçesi vardı ve falını hiç beğenmedim. bi işler dönüyo gerçekten..
arkadaşım da famaya baktırdı.. başlangıc olarak dogruydu türkçe düzgün ama devamı utopikti..benim fal yazımımla alakası olmayan bır şey ve olaylar sırası vardı..

enerji meselesi diye düşünüyorum bu olayları..geçen bir arkadaşıma da meryemin falı cıkmıstı demiştim..her şer de bir hayır var diye bosuna demıyorlar cıktı dıye fal o kadar agladı etti..o olaydan sonra meryemin dediği şekilde ilerliyor hayatı yeni biriyle tanıstı o 3 günlük süreçte ondan hemen sonra ve harfleri söylemişti adındaki burcu tutturamadı sadece..üç kere aynı masada oturma konusma var sonra herkes kendi yoluna gidecek demişti eskisi için..meryemin falı yüzde yüz cıktı ona..aylin ve bilgehatun bir de fama ailevi olayımı bildi ve şaşırdım bayagı..aylinle de benim enerjim tutuyor..şu yeşil göz muhabbeti de çıktı gibi bir şey ama ben de durum negatif yönde...hayatımda biri var malum..meryem'in de çıkan birkaç şeyi oldu..naira patladı zaten tekrar atmıstım yine pişman oldum.mert reiki'de öyle saçmalamıştı bana medyum deniz'de enerjilerimiz tutmadı zaten..kaderci de analizleri dogruydu geldiği ilk gün atmıstım ona ben de..ama esas olay dısında her şey cıktı artık beklentim yok zaten yoluma bakıyorum o ayrı..

denize baktırdım en son şaşırttı çok beni. çok kısa ama isabetli bakıyo değişik bi tarzı var

Katina attim, bana da genel olarak falcilar ayni soyluyor ama ben bunu istikrar olarak algiliyordum yalniz burada vakit gecirmeye basladikca ben de biraz paranoyaklastim :) bir daha farkli hesap/mail ve ip ile atacagim :)))

Bizim seninle tam tersi :) ben kimi begenmediysem sen ona baktir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…