Binnaz Abla

kuzum valla aynen öyle ama ben fal geçmişime baktığımda yine hep top falcılara baktırmışım.çok dalmamışım her birine.
benim fal olayı bitti zaten hepsi aynı şeyleri diyolar.midem bulandı.

Arkadaşlar bi konuda ciddi ciddi fikrinize ihtiyacım var.

Son zamanların tüm ismi geçen baba falcılarına baktırdım.

Ben Rezzanı çok yuvarlak konuşur bulurum. Nesibe de geleceği bilemedi bende..

Medyum Selena, Fama, Aylin, Meryem, Medyum Fatima, Naira Şuman...

Luna ve Nazz da beklemedeyim.

Fama hariç hepsi sonuç için olumlu konuştu. Yani bunların içinde geleceği en iyi bilenler kim. Olumlu da olsa sonuç olumsuz da olsa çok önemli değil de insanın bi kafası karışıyor. Burdaki çoğu isim burdakilere baktırdı.

Mesela Fama evet anı biliyor olabilir, zaten hepsi aynı şeyleri söylüyor ama gelecekte iyi midir?

Medyum fatima nasıldır? Yani geleceği tutturma oranı en yüksek kimin?

Sizler de forumu okuyorsunuz. Benim için şu anı bilmesi çok kritik değil. Fala dayalı önemli bir karar verilmez ama bi konuda çok ikilemde kaldım. İçim rahatsız o yüzden sizin forumda yazılanlardan şahsi gözleminizi veya şahsi deneyiminizi rica ederim.

Gelecek konusunda bir puanlama yapsanız nasıl olurdu?
Selena
Fama
Aylin
Meryem
Fatima
Naira
Emine Kurtuluş
Nazz
Luna

Bende o kadar düzgün değildi kelimeleri bırlestırmıs

Bende Tellwe deki gelen yorumlarla biryolunvar dakini karşılaştırdım yazı karakteri aynı ama senin dediğin gibi bazı kelimeleri birleştirmiş. Bence onun nedeni bayağıdır yoktu herkes yüklenmiş hızlı yazmasındandır.

Olabilir ben daha önce hiç baktırmadım ona ilk defa. 1 saat falan olmadan cevap yazdı. Öyle aman aman bi faldı diyemem. Nokta atışları falan yoktu. Bi daha baktırırmıyım hayır.

canım valla yazdıklarından selena patladı bende ..

diğer isimler hepsi aynı seyleri söylüyor detaylar falan farklı arada ..

bende dedikleri çıkanlar serüven ve melek öz'dü o kadar

Naira meryem aylin emine kurtuluş yalan oldu bende gerçi meryemin dediği tarih gelmedi ama imkansız zaten dediği şey

Biryolunvar icin 6 saat sonra faliniz mailinize gelecek demek biraz iddaali olmamis mi?

hah cherrym yaa hislerime tercümansın yeminle, famanın falını okurken aylin aylin diye şimşekler çaktı beynimde

aylinin bende 1 tane yazılı falı var yazısı da aynı öyle olması var falan gibi meryeme benziyo ama famanın bendeki falını onlara benzetemedim

hah işte aynı aylinle meryem gibi bana famanın falı.

ayyyy bana daral gelmesi var şu anda

bizimm baya bir kazıklanmamız var
3 kişiye teker teker baktırmamızz var
ardından giden paracıklara ağlamamız var

yeminle kahkaha attım ev çınladı

Ilkay sabahtan beri online nerdeyse, orda kisi sayisi cok gozukunce noluyor anlamiyorum, sirada cok kisi var diye gondermeme sebebi de olabilir bu

fallara hiç inancım kalmadı bir aydır ya da iki haftadır baktırmıyorum,hepsi patladı zaten ama bu ortamda olmak fal baktırmak yeniden umut beslemek hoşuma gidiyor, şu aralar yaşamamımı dinlenmeye aldım spora falan başladım arada eski sevdiceğimi özlüyorum sonra geçiyor, kitap okuyorum gelecek için umut besliyorum ne ollacağını bilemediğim bir umut var ama o bilemediğim şeyi merak ediyorum. fala saracağım galiba yine.. kimi tavsiye ediyorsunuz. telwedeyken famaya baktırmıştım, anda bile yanılmıştı o yüzden ona baktırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…