- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
bizde en sonunda kayışı koparttılar
bize müstehak ama secret, valla hepsinede baktırdık isim duyunca hüraaa atlıyoruz,
artık kendimi tutucam sesli dışında baktırmak yok,
gerci sesli bakanlarında farkı yok onlarda yazılı bakıyorlardır kım bılır kaç kişilikler
Arkadaşlar bi konuda ciddi ciddi fikrinize ihtiyacım var.
Son zamanların tüm ismi geçen baba falcılarına baktırdım.
Ben Rezzanı çok yuvarlak konuşur bulurum. Nesibe de geleceği bilemedi bende..
Medyum Selena, Fama, Aylin, Meryem, Medyum Fatima, Naira Şuman...
Luna ve Nazz da beklemedeyim.
Fama hariç hepsi sonuç için olumlu konuştu. Yani bunların içinde geleceği en iyi bilenler kim. Olumlu da olsa sonuç olumsuz da olsa çok önemli değil de insanın bi kafası karışıyor. Burdaki çoğu isim burdakilere baktırdı.
Mesela Fama evet anı biliyor olabilir, zaten hepsi aynı şeyleri söylüyor ama gelecekte iyi midir?
Medyum fatima nasıldır? Yani geleceği tutturma oranı en yüksek kimin?
Sizler de forumu okuyorsunuz. Benim için şu anı bilmesi çok kritik değil. Fala dayalı önemli bir karar verilmez ama bi konuda çok ikilemde kaldım. İçim rahatsız o yüzden sizin forumda yazılanlardan şahsi gözleminizi veya şahsi deneyiminizi rica ederim.
Gelecek konusunda bir puanlama yapsanız nasıl olurdu?
Selena 10
Fama 8
Aylin 9
Meryem 8
Fatima
Naira
Emine Kurtuluş 4
Nazz
Luna
Bende o kadar düzgün değildi kelimeleri bırlestırmısya bende fama çok çok düzgün yazmış kimsin sen kızım çık ortaya famayım diye kandırma beni diye cevap yazıcam
Bende o kadar düzgün değildi kelimeleri bırlestırmıs
Cherry'im baktırdım ama aşk için dediği imkansızBen 10lu açılım seçtiydim bana genel konuştu :) Sorudada genel sordum zaten.
Arkadaşlar bi konuda ciddi ciddi fikrinize ihtiyacım var.
Fama hariç hepsi sonuç için olumlu konuştu. Yani bunların içinde geleceği en iyi bilenler kim. Olumlu da olsa sonuç olumsuz da olsa çok önemli değil de insanın bi kafası karışıyor. Burdaki çoğu isim burdakilere baktırdı.
Mesela Fama evet anı biliyor olabilir, zaten hepsi aynı şeyleri söylüyor ama gelecekte iyi midir?
Sizler de forumu okuyorsunuz. Benim için şu anı bilmesi çok kritik değil. Fala dayalı önemli bir karar verilmez ama bi konuda çok ikilemde kaldım. İçim rahatsız o yüzden sizin forumda yazılanlardan şahsi gözleminizi veya şahsi deneyiminizi rica ederim.
Selena
Fama
Aylin
Meryem
Fatima
Naira
Emine Kurtuluş
Nazz
Luna
Hahahahahahahahahahhahahahahahahaha ha ri kaBenim icin farketmez ya meryeme atarim ben hoslandiimla evlendirdi beni :)) o kadar para verip aldatiliosun seni sevmio diye uzulemem aghklll
Naira meryem aylin emine kurtuluş yalan oldu bende gerçi meryemin dediği tarih gelmedi ama imkansız zaten dediği şeyArkadaşlar bi konuda ciddi ciddi fikrinize ihtiyacım var.
Selena
Fama
Aylin
Meryem
Fatima
Naira
Emine Kurtuluş
Nazz
Luna
Banada aynı mesaj gelmişti ama bir saat içinde fal geldiBiryolunvar icin 6 saat sonra faliniz mailinize gelecek demek biraz iddaali olmamis mi?
Fama meselesinde film donuyor bence.
Bana tellwede bakan hatunun anlatimi ve imlasi cok duzgundu.
Biryolunvar dan gelen falimin , tellwedeki hatunun uslubuyla, imlasiyla, yazimiyla alakasi yoktu.
@grey ve @Urmina da hemfikirler, ayni kisi degildi benim fallarima bakan.
Biryolunvar film ceviriyor bence. Biz burda Fama Fama yazinca, orda bakan baska falcilardan biri, mesela Aylini alip bize Fama diye yutturdular. Ote yandan Marple in fali cidden tellwe Famaydi, bilemedim.
aylinin bende 1 tane yazılı falı var yazısı da aynı öyle olması var falan gibi meryeme benziyo ama famanın bendeki falını onlara benzetemedim
ayyyy bana daral gelmesi var şu anda
bizimm baya bir kazıklanmamız var
3 kişiye teker teker baktırmamızz var
ardından giden paracıklara ağlamamız var
Banada aynı mesaj gelmişti ama bir saat içinde fal geldi
evet 6 saat içersinde falınız burada olacak deniliyor dün akşam fama ya saat 21:30 da fal gönderdim bu gün 15:00 falım geldi galima 17 saat yapıyor :)Biryolunvar icin 6 saat sonra faliniz mailinize gelecek demek biraz iddaali olmamis mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?