- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
ilkayın olumlu konustugu biri var mı ki:)Kizlar ilkayin fali acaip olumsuz geldi, dun burda bir de kartlarim iyi iyi yorum bekliyorum yazmistim :) kilic serilerden olusan acilimlara kim bilir neler diyor? Umarim cikmaz fali
dün burada ilkay muhabbeti geçmişti.ona fal attım fiyaskoydu hep dediklerinin tersini yaşıyorum nedense.
bana ankarada bir falcı önersenizCanim kardesim, birak ne pesinde kosup poposunu kaldiracaksin bu adamin. Dunyada baska erkek mi yok?
Cehenneme kadar yolu var.
gıttı paracıklar :)))) haha:)Bana da olumsuz bakti sabah sordum ilkwy nasildi die? Rahatladim biraz, genel olarak negatif bakio sanirim cunku kartlarim gayet iyiydi yani kendim de biliorm kart biliosun, hislerini yazmis gibiydi daha cok
bana ankarada bir falcı önerseniz
haha tamam :) şöyle arada göz atayım hiç değilse:)Ankara topigine gel panpa
Ya da gelme. Hic onerim yok gercekten.
canım bilgehatun süperdir...enerji tutarsa yaşadın demektir.bi dün arkadaşım içinde o içti onun yerine attık..yine herşeyi bildi süperdi.çokta kibar ve sevecen biridir.diğer bazıları gibi al gülüm ver gülüm değil.Yapılan yorumlara dayanarak Bilgehatuna fal attım ve yorumum geldi. Tek kelimeyle bombaaa, geleceği bilmem ama bu kadın anı % 1.000.000 görebiliyor. Resmen bütün hissettiklerimi yakın geçmişte yaşadıklarımı ve şuan yaşadıkalrımı söyledi. Hem de genel bakım yaptırmak istiyorum özel sorum yok deidğim halde. Naazz dan sonra başarılı bulduğum 2. kişi oldu. Anı öğrenmek isteyen herkes gönül rahatlığıyla fal atabilir bilgehatuna. Gelecek ile ilgili Naaazz ve Seüvenle aynı şeyleri söyledi.
Valla şaşırdım kaldım ne yalan söyliim diğer falları atarken 400 karakter boyunca doğumtarihimden tüm sorularıma kadar yazardım, bu defa amaaan dedim iş aşk ve ev ortamımla ilgili neler olacak genel merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim dedim yolladım. Gelen yoruma pes dedim öyle genel yorum değil detaylı ve aynen yorumlamış, hiç yanlış cümle yok. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim :)C
canım bilgehatun süperdir...enerji tutarsa yaşadın demektir.bi dün arkadaşım içinde o içti onun yerine attık..yine herşeyi bildi süperdi.çokta kibar ve sevecen biridir.diğer bazıları gibi al gülüm ver gülüm değil.
Ah cnm varda ben ikizler burcu obsesifim bence:/ ay bugün bitmio kızlar tanımıosunuz beni biliorum ama dua edin nolur...
Valla şaşırdım kaldım ne yalan söyliim diğer falları atarken 400 karakter boyunca doğumtarihimden tüm sorularıma kadar yazardım, bu defa amaaan dedim iş aşk ve ev ortamımla ilgili neler olacak genel merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim dedim yolladım. Gelen yoruma pes dedim öyle genel yorum değil detaylı ve aynen yorumlamış, hiç yanlış cümle yok. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim :)
Ee ben de size sürekli bilgehatun diye söylendim.. Bana beş liraya baktığı kahve falı mükemmeldi..bu hatun da iş var :)C
canım bilgehatun süperdir...enerji tutarsa yaşadın demektir.bi dün arkadaşım içinde o içti onun yerine attık..yine herşeyi bildi süperdi.çokta kibar ve sevecen biridir.diğer bazıları gibi al gülüm ver gülüm değil.
Ee ben de size sürekli bilgehatun diye söylendim.. Bana beş liraya baktığı kahve falı mükemmeldi..bu hatun da iş var :)
aynen greyim 4 fal baktıtdım 3 kahve 1 tarot muhteşemdi ve her falda aman diğerlerine bakiimde kopyalıyım değil hep yeni gelişmeler söyledi.benim 5 yıl önce çıktığım biri vardı çok sevmiştim.tarot baktırdım dediki bi erkekle ilgili haber gelcek geçmişten evliliğe atılan adım moralin bozulur gbi olcak dedi ertesi gün bunun bu ay evlenceğini öğrendim şoke oldum...o kadar diyimEe ben de size sürekli bilgehatun diye söylendim.. Bana beş liraya baktığı kahve falı mükemmeldi..bu hatun da iş var :)
audrey senle benimde ÷90 tutuyodu hayret canım.zeusun ilk falı full çıkanda sendin dimi? Yanlışmı hatırlıorumgreyım galiba bi bu hatunda enerjimiz tutmadı bizim bide nesibede ..
aynen greyim 4 fal baktıtdım 3 kahve 1 tarot muhteşemdi ve her falda aman diğerlerine bakiimde kopyalıyım değil hep yeni gelişmeler söyledi.benim 5 yıl önce çıktığım biri vardı çok sevmiştim.tarot baktırdım dediki bi erkekle ilgili haber gelcek geçmişten evliliğe atılan adım moralin bozulur gbi olcak dedi ertesi gün bunun bu ay evlenceğini öğrendim şoke oldum...o kadar diyim
audrey senle benimde ÷90 tutuyodu hayret canım.zeusun ilk falı full çıkanda sendin dimi? Yanlışmı hatırlıorum
Yer gök dua üzerine kurulu olur inşaallahKızlar benim bütün fallarım patlıyor. Herkes olduğu yerde mutlu. Dün bi kadına fal baktırdım burda ağzım açık kaldı. Baya bi bildi. Ben de ne yapsam diye düşünüp dururken salavatı terficiyeye başladım şu 4444 kere okunan yok mu. Gerçi daha 200 tanecik okuyabildim devede kulak ama, inanıyorum inşallah bitiricem bakalım neler olacak
greyım galiba bi bu hatunda enerjimiz tutmadı bizim bide nesibede ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?