Binnaz Abla

Cnm ben baristim 2 hafta oldu gorustuk hatta forumada yazdim.ben tamamlamistim.benimki icin okumustum.ama hemen olmamisti.herseyin bir zamani vardirya.oku icten istiyerek olur allahin izniyle.

Cnm ben baristim 2 hafta oldu gorustuk hatta forumada yazdim.ben tamamlamistim.benimki icin okumustum.ama hemen olmamisti.herseyin bir zamani vardirya.oku icten istiyerek olur allahin izniyle.
Canım çok takip etmedim yazılanları ama inan şu an o kadar çok sevindim ki, umut doldu içime. İnşallah bundan sonra herşey hep güzel olur ikiniz için de canım benim hayırlı olsun

Canım çok takip etmedim yazılanları ama inan şu an o kadar çok sevindim ki, umut doldu içime. İnşallah bundan sonra herşey hep güzel olur ikiniz için de canım benim hayırlı olsun
Bnmki donduyse o kdr seyden sonra seninki de doner.imkansiz diye birsey yok.hayatta.umudunu hic yitirme.sakin.cnm benim seni cok seviyorum.

prenses34
peki bu bey istanbulda oturan bi beymi olcak yoksa facede tanışdığım bi bey var ist dışında oturuyo yazın mayıs sonu gibi ist la gelcek onlanmı tanışıp evlencem?tanışacağım beyin işi ne olcak?gene güvenlik işimi yoksa farklı bi işmi yapacam?yada çağrı merkezinde çalışmak istiyorum çağrı merkezindemi çalışıcam yada başka hastanede güvenlik işimi yapacam?

asıl soru şu tolincim: bu kız bu kadar fal parasını nereden buluyor? eğer güvenlik işinde bu kadar para varsa hemen memuriyetten istifa ediyorum
:)))))))) Aynı soruyu ben de soruyordum piremsesi her gördüğüm de çünkü yeni gelen her falcıya hemen baktırıyor. Bir de kahvesinden tarotuna kadar her baktığına baktırıyor. Eskileri de unutmuyor onlara da ara ara baktırıyor. Hangi falcının sayfasına girersen piremses mutlaka en az bir iki baktırmış oluyor. Bu kız babadan mı zengindir nedir anlamadım ahahahah.
Mesleğini de sürekli değiştiriyor çünkü kafasına göre işlere girip çıkıyor çalışıyor girdiği yerdeki heriflere göz koyuyor, hatun bildiğin aksiyon canavarı :))))))))))))99

Aynen, bunca para nerde geliyor kardesler

Mithat , astsubay Sezer Bey, arada zugurt oldugu icin begenmedigi bir adam, sonra bir doktor......hizina yetisemiyorum artik hatun bir firtina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…