- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Cnm ben baristim 2 hafta oldu gorustuk hatta forumada yazdim.ben tamamlamistim.benimki icin okumustum.ama hemen olmamisti.herseyin bir zamani vardirya.oku icten istiyerek olur allahin izniyle.Canım çok uzun bi dua değil 4444 kere okuyorsun peygamber efendimize salavat getiriyorun türkçesi öyle bişey. Sonra da niyet edip dileğini diliyorsun işte ama ben dileğimden vazgeçtim sadece olanları unutabilmek biraz rahatlayabilmek istiyorum inşallah olur
Canım onu da söyler misin artık bi kaç haftaya buhar olur uçarım gökyüzüne
canım benim ya, inşallah sen barışırsın biran önce, ben artık sadece olanları unutabilmek istiyorum. Sen tamamlayabilmiş miydin ne için okumuştun
Canım çok takip etmedim yazılanları ama inan şu an o kadar çok sevindim ki, umut doldu içime. İnşallah bundan sonra herşey hep güzel olur ikiniz için de canım benim hayırlı olsunCnm ben baristim 2 hafta oldu gorustuk hatta forumada yazdim.ben tamamlamistim.benimki icin okumustum.ama hemen olmamisti.herseyin bir zamani vardirya.oku icten istiyerek olur allahin izniyle.
Atarim cnm arkdsmda etkili oluyo.cok.ins sizlerde olur ask acisi cok zordur bilirim.allah kimseye bu aciyi yasatmasin.ask yer bitirir insani.dualarim sizinleCanim rica etsem banada duayı ozelden atarmısın
Bnmki donduyse o kdr seyden sonra seninki de doner.imkansiz diye birsey yok.hayatta.umudunu hic yitirme.sakin.cnm benim seni cok seviyorum.Canım çok takip etmedim yazılanları ama inan şu an o kadar çok sevindim ki, umut doldu içime. İnşallah bundan sonra herşey hep güzel olur ikiniz için de canım benim hayırlı olsun
Canım benim ben de seni çok seviyorumBnmki donduyse o kdr seyden sonra seninki de doner.imkansiz diye birsey yok.hayatta.umudunu hic yitirme.sakin.cnm benim seni cok seviyorum.
Kartlar cok olumszmus evli sanirim dedi agirlik almim dedi iki kez ust uste attim iade ettiBaktırdıgın kişiyi evli olarak gördüğü içinmi falını iade etti
bende ıstıyorum o duayıııBnmki donduyse o kdr seyden sonra seninki de doner.imkansiz diye birsey yok.hayatta.umudunu hic yitirme.sakin.cnm benim seni cok seviyorum.
bu kız ne yiyo ne içiyo nerden buluyo bu kadar kısmetı anlamıyorum yakızlar piremses ten haber var, taze..
kız doktoru unutmuş bile, faceden sevgili yapmış.
hayat piremsese güzel walla
Ben bir tanesini unutmak için kendimi öldürüyorum burdaa piremses hanım beyfendileri sıraya dizmiş maşallahkızlar piremses ten haber var, taze..
kız doktoru unutmuş bile, faceden sevgili yapmış.
hayat piremsese güzel walla
sağolasın canım Allah razı olsun.Atarim cnm arkdsmda etkili oluyo.cok.ins sizlerde olur ask acisi cok zordur bilirim.allah kimseye bu aciyi yasatmasin.ask yer bitirir insani.dualarim sizinle
olur aslında isteyen herkes faydalanırKizlar duayi forumdan yazsam olurmu dua gibi degil ztn kisa birsey o kisinin niyetine okuyorsun sevgi olusmasi icin.bazi esmalarlada guclendiriyorsun.
olurrrr esmaları falanda yazKizlar duayi forumdan yazsam olurmu dua gibi degil ztn kisa birsey o kisinin niyetine okuyorsun sevgi olusmasi icin.bazi esmalarlada guclendiriyorsun.
asıl soru şu tolincim: bu kız bu kadar fal parasını nereden buluyor? eğer güvenlik işinde bu kadar para varsa hemen memuriyetten istifa ediyorumbu kız ne yiyo ne içiyo nerden buluyo bu kadar kısmetı anlamıyorum ya
bende zaten işsizim gel beraber girelım guvenlık ısıne nilimasıl soru şu tolincim: bu kız bu kadar fal parasını nereden buluyor? eğer güvenlik işinde bu kadar para varsa hemen memuriyetten istifa ediyorum
:)))))))) Aynı soruyu ben de soruyordum piremsesi her gördüğüm de çünkü yeni gelen her falcıya hemen baktırıyor. Bir de kahvesinden tarotuna kadar her baktığına baktırıyor. Eskileri de unutmuyor onlara da ara ara baktırıyor. Hangi falcının sayfasına girersen piremses mutlaka en az bir iki baktırmış oluyor. Bu kız babadan mı zengindir nedir anlamadım ahahahah.asıl soru şu tolincim: bu kız bu kadar fal parasını nereden buluyor? eğer güvenlik işinde bu kadar para varsa hemen memuriyetten istifa ediyorum
:)))))))) Aynı soruyu ben de soruyordum piremsesi her gördüğüm de çünkü yeni gelen her falcıya hemen baktırıyor. Bir de kahvesinden tarotuna kadar her baktığına baktırıyor. Eskileri de unutmuyor onlara da ara ara baktırıyor. Hangi falcının sayfasına girersen piremses mutlaka en az bir iki baktırmış oluyor. Bu kız babadan mı zengindir nedir anlamadım ahahahah.
Mesleğini de sürekli değiştiriyor çünkü kafasına göre işlere girip çıkıyor çalışıyor girdiği yerdeki heriflere göz koyuyor, hatun bildiğin aksiyon canavarı :))))))))))))99
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?