- 23 Ağustos 2012
- 52.268
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.868
- 898
kızlar tam 20 gün sonra fuar var esasoğlanı görücem. uzaktan mı baksam beni görmesini mi sağlasam ne giysem tesadüf karşılaşmışız gibi mi yapsam zayıflamam lazım bana akıllar fikirler verin
ah ahh ahh en azından cıkmıssın benimki beni kucuk goruyo galıbaBen de senin bu durum vesilesiyle burdan eski sevgilime seslenmek istiyorum : SENİ TANIMADAN ÖNCE TATLI Bİ YABANCIYDIN KEŞKE TANIMASAYDIM DA ÖYLE KALSAYDIN
binnazdaki bilgemi?Bilgehatuna fal atmıştım kafamdaki her şeyi bir bir saymış, tabi ben kendimi biliyorum sonuçta önemli olan karşı tarafın düşüncelerini bilmesi, ki onlar da gayet isabetliydiÖzetle anı çok iyi bildi, gelecekle ilgili de mantıklı yorumlar yapmış... Bir de tam 12den bir nokta atışı vardı :) Çok memnun kaldım, dediğiniz kadar varmış kızlar Bu arada tellwede 5 kredilik güzel kahve falı bakan birini arıyorum öneriniz varsa alabilirim..
hayır telvedeki bilgehatun canım.binnazdaki bilgemi?
Öyle şey olur mu hiç canım, hakkında hayırlıysa en yakın zamanda olur inşallahah ahh ahh en azından cıkmıssın benimki beni kucuk goruyo galıba
ınsallah canım su bilgehatuna bende baktırsam da bilse biseyler onla ilgili suan benımle konusmuyo uzuluyorm onceden normal arkadastk ta ki arkadsma onun fotografınnı atacagm yere ona kendi fotografnı atıncaya dekÖyle şey olur mu hiç canım, hakkında hayırlıysa en yakın zamanda olur inşallah
hmm peki canm peki binnazdaki bilge nasıl? iyi diyorlar ama bilmiyormhayır telvedeki bilgehatun canım.
hmm peki canm peki binnazdaki bilge nasıl? iyi diyorlar ama bilmiyorm
peki tatlımBerbat , tek kelimeyle.
Venüs ile ilgili dönen sayfalara bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. Üşenme oku derim , yazdığım cümleyi söyleyen 8-10 kişi göreceksin. Bozuk saat bile günde 2 defa doğru gösterirmiş, seninkinin olacağı varmış demek ki :) Zaten bir falcı olacak diğeri olmayacak diyor. Zaten olay da ya olur ya olmaz :) Kim tutturursa o bilmiş oluyor. Yazı turaya döndürdüler fal olayını sağolsunlar. Bunca insanın parasını haksız yere alıyorlar. Haram para kazanıyorlar. Çoğu fal bakmayı bilmiyor ama biliyor gibi davranıyor. Utanmadan o paraları alıp atmasyon fallar bakanlar var. Yazıkkkk
Tabi ki gerçekçi olması önemli hemfikirim. Benim bahsettiğim o değil. Yorumlarda bende falı tutmadı ama çok iyi biri denmesini garipsiyorum ben. Tamam belki de dünya şekeri bir insan ama fal baktığı kişilei yanlış yönlendirip aylarını hatta yıllarını çalıyor ise bu büyük vebal değil mi? Burada br kişi gördüm 3 yıldır fallar yüzünden ayrıldığı erkekarkadaşını beklemiş ve adam gitmiş başkasıyla evlenmiş bile. Yazık günah değil mi o kıza şimdi? Sözüm ona falcıların sözüne güvenerek ömrünün 3 yılını heba etmiş, kolay mı? O yüzden diyorum gerçekten iyi olduğunu canı gönülden söyleyebiliyorsanız önerin falcıları vebal almayın. Benim de mesela baktırdığım anda çok çok başarılı olan falcılar oldu ve hemen paylaştım çünkü insanlar faydalansın isterim. Ama falı çıkmayan birini çok iyidir baktırın diyemem. Sen sana çıktığı için gönül rahatlığıyla diyebiliyorsun bana çıktı diye , sorun yok. Ama X kişliye baktırdım bana çıkmadı ama çok iyi biri ona baktır istersen demek mantıklı gelmiyor bana. Çok yakın bir arkadaşım bu fal ful ayaklarına tam 8 ay bekledi eski sevgilsiini dönecek seviyor dönecek seviyor diye diye kızı 47 kiloya kadar erittiler bir deri bir kemik kaldı kız. Ve öğrendik ki çocuk eski sevgilisine dönmüş bildiğin resmi nikahı bile yapmışlar. Falcılara sordan seviyordu çocuk hep düşünüyordu aklı fikri bizim kızdaydı. Yazık değil mi şimdi benim arkadaşıma?Üseniyorum yazdiklarinizi arayib okumayabir tek senin yazdigini gördüm...söylediklerine katilmiyorum Venüs le ilgili cünkü benim iki ay sonrasini hatta simdiki halimi harfi harfine söyleyen tek isimdi. Hatta ben ilk dinledigimde cok olumsuz konustugu icin begenmemisdim Ama önemli olan pembeci degil gercekci olmasi bana göre
Tabi ki gerçekçi olması önemli hemfikirim. Benim bahsettiğim o değil. Yorumlarda bende falı tutmadı ama çok iyi biri denmesini garipsiyorum ben. Tamam belki de dünya şekeri bir insan ama fal baktığı kişilei yanlış yönlendirip aylarını hatta yıllarını çalıyor ise bu büyük vebal değil mi? Burada br kişi gördüm 3 yıldır fallar yüzünden ayrıldığı erkekarkadaşını beklemiş ve adam gitmiş başkasıyla evlenmiş bile. Yazık günah değil mi o kıza şimdi? Sözüm ona falcıların sözüne güvenerek ömrünün 3 yılını heba etmiş, kolay mı? O yüzden diyorum gerçekten iyi olduğunu canı gönülden söyleyebiliyorsanız önerin falcıları vebal almayın. Benim de mesela baktırdığım anda çok çok başarılı olan falcılar oldu ve hemen paylaştım çünkü insanlar faydalansın isterim. Ama falı çıkmayan birini çok iyidir baktırın diyemem. Sen sana çıktığı için gönül rahatlığıyla diyebiliyorsun bana çıktı diye , sorun yok. Ama X kişliye baktırdım bana çıkmadı ama çok iyi biri ona baktır istersen demek mantıklı gelmiyor bana. Çok yakın bir arkadaşım bu fal ful ayaklarına tam 8 ay bekledi eski sevgilsiini dönecek seviyor dönecek seviyor diye diye kızı 47 kiloya kadar erittiler bir deri bir kemik kaldı kız. Ve öğrendik ki çocuk eski sevgilisine dönmüş bildiğin resmi nikahı bile yapmışlar. Falcılara sordan seviyordu çocuk hep düşünüyordu aklı fikri bizim kızdaydı. Yazık değil mi şimdi benim arkadaşıma?
Ay çok uzun oldu ama hakikatten çok dertliyim bu konuda. Kendi başıma gelmedi ama sırf benim başıma gelmiyor diye isnanların sömürtülmesine kayıtsız kalamıyorum. Gözümün önünde eriyen bir insan gördüm ben bu falcılar yüzünden.
Önceliklee günaydinn :) sen dediklerinde haklisin ama soyle bir durum var venus icin dolandirici denildi kimden duydun bir bilgin varmi ? Diye soruldugunda duzgun bir cevapta alinamadi,boyle bir buyuk itham karsisinda bizde fikrimizi beyan ettik kadinin fali bize cikmadi burdan greyede banada iade etti kadin enerjimiz tutmadi diye yani dolandiricilikla - fali cikmamak farkli seyler,dolandirici olan falci bunu yapmaz tam tersi yok bacim kahvede tutmadi gel sana bir katina bakalim falan der yada cirkefe yatar olay bundan ibaretti kimse fal baktirin aman bize cikmadi demedi boyle bisey denmez zaten hepimizin agzi yandi fal isinden,sen cok yanlis anlamissin bence,diger dedigin olaydada tek suclu falcilar degil biziz onlarda bunu o kadar guzel kullaniyorlar ki her durumumuzu her acizligimizi o sunu dedi bunu dedi diye hepsine atliyoruz bence once o konuda kendimizi suclamamiz lazim adam evlenmis ustune hala donucek diyorlarsa zaten sen ne diyorsun kardesim diyip fal isinden siyrilmak lazim buda bizim sorunumuz bence istediklerimiz olmayinca ya da daha kotu sekilde ilerleyince iyice fallara sariyoruz onlarda bu durumu o kadar güzel kullaniyorlar ki ..Tabi ki gerçekçi olması önemli hemfikirim. Benim bahsettiğim o değil. Yorumlarda bende falı tutmadı ama çok iyi biri denmesini garipsiyorum ben. Tamam belki de dünya şekeri bir insan ama fal baktığı kişilei yanlış yönlendirip aylarını hatta yıllarını çalıyor ise bu büyük vebal değil mi? Burada br kişi gördüm 3 yıldır fallar yüzünden ayrıldığı erkekarkadaşını beklemiş ve adam gitmiş başkasıyla evlenmiş bile. Yazık günah değil mi o kıza şimdi? Sözüm ona falcıların sözüne güvenerek ömrünün 3 yılını heba etmiş, kolay mı? O yüzden diyorum gerçekten iyi olduğunu canı gönülden söyleyebiliyorsanız önerin falcıları vebal almayın. Benim de mesela baktırdığım anda çok çok başarılı olan falcılar oldu ve hemen paylaştım çünkü insanlar faydalansın isterim. Ama falı çıkmayan birini çok iyidir baktırın diyemem. Sen sana çıktığı için gönül rahatlığıyla diyebiliyorsun bana çıktı diye , sorun yok. Ama X kişliye baktırdım bana çıkmadı ama çok iyi biri ona baktır istersen demek mantıklı gelmiyor bana. Çok yakın bir arkadaşım bu fal ful ayaklarına tam 8 ay bekledi eski sevgilsiini dönecek seviyor dönecek seviyor diye diye kızı 47 kiloya kadar erittiler bir deri bir kemik kaldı kız. Ve öğrendik ki çocuk eski sevgilisine dönmüş bildiğin resmi nikahı bile yapmışlar. Falcılara sordan seviyordu çocuk hep düşünüyordu aklı fikri bizim kızdaydı. Yazık değil mi şimdi benim arkadaşıma?
Ay çok uzun oldu ama hakikatten çok dertliyim bu konuda. Kendi başıma gelmedi ama sırf benim başıma gelmiyor diye isnanların sömürtülmesine kayıtsız kalamıyorum. Gözümün önünde eriyen bir insan gördüm ben bu falcılar yüzünden.
Önceliklee günaydinn :) sen dediklerinde haklisin ama soyle bir durum var venus icin dolandirici denildi kimden duydun bir bilgin varmi ? Diye soruldugunda duzgun bir cevapta alinamadi,boyle bir buyuk itham karsisinda bizde fikrimizi beyan ettik kadinin fali bize cikmadi burdan greyede banada iade etti kadin enerjimiz tutmadi diye yani dolandiricilikla - fali cikmamak farkli seyler,dolandirici olan falci bunu yapmaz tam tersi yok bacim kahvede tutmadi gel sana bir katina bakalim falan der yada cirkefe yatar olay bundan ibaretti kimse fal baktirin aman bize cikmadi demedi boyle bisey denmez zaten hepimizin agzi yandi fal isinden,sen cok yanlis anlamissin bence,diger dedigin olaydada tek suclu falcilar degil biziz onlarda bunu o kadar guzel kullaniyorlar ki her durumumuzu her acizligimizi o sunu dedi bunu dedi diye hepsine atliyoruz bence once o konuda kendimizi suclamamiz lazim adam evlenmis ustune hala donucek diyorlarsa zaten sen ne diyorsun kardesim diyip fal isinden siyrilmak lazim buda bizim sorunumuz bence istediklerimiz olmayinca ya da daha kotu sekilde ilerleyince iyice fallara sariyoruz onlarda bu durumu o kadar güzel kullaniyorlar ki ..
Ben de bunun altina imza atayim :))bizim en büyük sorunumuz iletişimsizlik, habersiz kalmak canım ya. fala bu kadar bu yüzden sarıyoruz bence. sosyal medyadan bakıyoruz, ordan bi şey çıkmayınca, bir türlü hayatıyla ilgili bi şey öğrenemeyince başlıyoruz kurmaya. .hala seviyor mu, hayatında biri mi var yoksa? anı öğrenmek için fal bakıyoruz burda çoğumuz.
o kız da hiç öğrenememiş belli ki, fallara inanmış o yüzden.
bu arada çocuk eski sevgilisine dönmüş.burda çoğumuz eskiyi bekliyoruz. düşündüm de birini böyle bırakıp, üzüp gelecek adam hiç gelmesin daha iyi. başkasının acısının üzerine mutlu bi hayat mı yaşanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?