Bilmiorm daha zamanı gelmediCikti mi peki??
Ne attın canm senBu arada acayip tutturmuş anda gayet güzel halkını yemeyeyim
Canm duayı yazcakmısın bekliorum esmaları da tabiKizlar duayi forumdan yazsam olurmu dua gibi degil ztn kisa birsey o kisinin niyetine okuyorsun sevgi olusmasi icin.bazi esmalarlada guclendiriyorsun.
Kahve canımNe attın canm sen
Tarot atsam mı acaba. Bide ne kadar sürede baktı cok bekletti miKahve canım
diğerlerini bilmemde bilgehatunla fama aynı değil. bilgehatunun kelimeler birbirine girmiş fama da ise iki kelime birleşik şekilde. yani bende öyleydi.Arkadaşlar bilgehatuna fal baktırdım ama en ilginç gelen her cümlenin sonunda olacak fiilini kullanmış ve Türkçe bozuk si
Aylin fama Meryem de mi o şekilde
Canım bana da atabilir misin duayıAtarim cnm arkdsmda etkili oluyo.cok.ins sizlerde olur ask acisi cok zordur bilirim.allah kimseye bu aciyi yasatmasin.ask yer bitirir insani.dualarim sizinle
Paylstm smdi cnmCanım bana da atabilir misin duayı
Mesajı yazdıktan sonra gördüm canım teşekkürler :)Paylstm smdi cnm
Ve elgaytü aleyke mehabbeten minni 41 kere okunur.karsi tarafin niyetine ornek fatma oglu .. nin icinde sevgi olussun.beni arasin.ya vedud ya rahim ya vekil ya cemil ya rahman ya aziz ya cami.99 kere oku.karsi tarafta sevgi olusmasi icin.her esmadan sonra araya 7 ayetel kursi atin.namaz kilarsaniz ve icten yaparsiniz allahin izni ile karsi taraf zamanla yumusar ve sevgi olusur.umarim olur kizlar allah kabul eder.
Her esmadan sonra derkenVe elgaytü aleyke mehabbeten minni 41 kere okunur.karsi tarafin niyetine ornek fatma oglu .. nin icinde sevgi olussun.beni arasin.ya vedud ya rahim ya vekil ya cemil ya rahman ya aziz ya cami.99 kere oku.karsi tarafta sevgi olusmasi icin.her esmadan sonra araya 7 ayetel kursi atin.namaz kilarsaniz ve icten yaparsiniz allahin izni ile karsi taraf zamanla yumusar ve sevgi olusur.umarim olur kizlar allah kabul eder.
Taha suresinin36.ayetidir.manasi:senin uzerine kendimden bir sevgi biraktim.devamli olarak yaparsan daha iyi olur.evet canim ornegin ya rahim okudun ardindan 7 ayetek kursi.Her esmadan sonra derken
Ya vedüd 7 ayetel kürsi ya rahim 7 ayetel kürsi gibi mi
Birde bu duanın manası ne birde bunu 1 gece mi yapcaz biraz daha aydınlatsan canm :))
Ben bir tanesini unutmak için kendimi öldürüyorum burdaa piremses hanım beyfendileri sıraya dizmiş maşallah
Aynen, bunca para nerde geliyor kardesler
Mithat , astsubay Sezer Bey, arada zugurt oldugu icin begenmedigi bir adam, sonra bir doktor......hizina yetisemiyorum artik hatun bir firtina.
Ve elgaytü aleyke mehabbeten minni 41 kere okunur.karsi tarafin niyetine ornek fatma oglu .. nin icinde sevgi olussun.beni arasin.ya vedud ya rahim ya vekil ya cemil ya rahman ya aziz ya cami.99 kere oku.karsi tarafta sevgi olusmasi icin.her esmadan sonra araya 7 ayetel kursi atin.namaz kilarsaniz ve icten yaparsiniz allahin izni ile karsi taraf zamanla yumusar ve sevgi olusur.umarim olur kizlar allah kabul eder.
Donetella banada atarmısın canımmAtarim cnm arkdsmda etkili oluyo.cok.ins sizlerde olur ask acisi cok zordur bilirim.allah kimseye bu aciyi yasatmasin.ask yer bitirir insani.dualarim sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?