Binnaz Abla

Ben isim olarak Venüs diye takılmıyorum x kişi diye diyorum yani bütün falcılar için yorumum. Ben dolandırıcıdır falandır da demiyorum bilemem o konuda hiç bir fikrim yok ve yine söylüyorum Venüs Ayşe Fatma farketmez , sonuç itibariyle insanlara yalan umutlar vermelerine karşıyım. Bu işi bilmeden yapmalarına karşıyım. insanalrın ömürlerinden çalmalarına karşıyım. Gerçekten iyi fal bakanlara zaten sözüm yok , iyi ki varlar :)))))

KESİNLİKLE DUYGULAROMA TERCÜMAN :)

onu hepımız yapıyoruz canım dediğin gibi en buyuk derdımız zaten ''su anda aklındaki ne'' onu ogrenmek ama işte biz kendimizi çok kaptırıyoruz sorun o zaten karşımızdaki adamın afedersin pireler uçuşuyor bir yerinde biz burda yeri geliyor gecenın bi yarısı falcı aranıyoruz yada dertleniyoruz fal bu amann dıyoruz ama oyle olmuyor istee
benım bahsettıgım arkadaşa o durumudu,
dediğin o kadar dogru ki burda olay yine bize çıkıyor işte kendi değerimizi hiç bilmiyoruz

ben eski mesajlarını yanlış okumusum o zaman o konuda venusten bahsedılıyordu o yüzden o konuda yazanlardan biriside ben olduğum için yazdım ..

diğer dediğinde evet o kadar çok bu işi yapmayı bilmeyen yalandan atıp tutan ve burda kendi reklamını yapan,milletle kanka olan o kadar insan varki özellikle telwee sitesinde bakan yorumcular için söylüyorum bunu..

ama burda olay bize düşmüyor mu kızlar senelerce bekleyıp o falcı bana bunu dedı onun yüzünden bekledim diyebilirmiyiz ?
allah aşkına biz nasıl dayanamıyoruz düşünüyoruz onları seven insan dayanabilir mi bizsiz kalmaya ??

ınsallah canım su bilgehatuna bende baktırsam da bilse biseyler onla ilgili suan benımle konusmuyo uzuluyorm onceden normal arkadastk ta ki arkadsma onun fotografınnı atacagm yere ona kendi fotografnı atıncaya dek
ona kendisinin fotoğrafınımı attın bende geçenlerde bir arkadaşa biri hakkında birşeyler yazmıştım ama hakkında yazdığım kişiye göndermişim mesajı

ona kendisinin fotoğrafınımı attın bende geçenlerde bir arkadaşa biri hakkında birşeyler yazmıştım ama hakkında yazdığım kişiye göndermişim mesajı
Bunu ben de yaptım bi kere nasıl çevirdiğimde ben bile şaşırdım:) o gün sıkıştığımda mükemmel bi yalancı olabildiğimi gördüm

Tellwede diger oneriler ne olabilir? Ben burdaki mesajlasmalarimi gordum gecen sene de fatimaya baktirmisim begenmemisim demek kadinla enerjim uymuyor, klotheyagmuru begenmisim bir de keziban die bi falcinin da chatini

Ya resmen bosuna fal baktiriyorum baktirdiklarimi da hatirlamiyorum :)))

telwe de fallar ne kadar surede bakılıo mesela bilgehatuna atmak ıstıorum cabuk bakıomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…