Olmuş olacak ve sen siz sizsiz gibi karışık cümleler yok mu? Neredeyse her cümlesi gitmiş olacak gelmiş olacak diye bitmiyor mu?ayrıca bu bilgehatunun türkçesi gayet iyiydi. onu meryeme ayline benzetenler olmuş. yazımları hiç benzemiyor benim falımda. bana bilgehatun yerine başkası mı baktı acep?
Kuzum soyle anlatiyim ben gecen sene cok uzuldugum seyler yasadim ve bu konuda cikan dediklerini yasadigim melek öz'dü ama yok ortada hatun
bide seruvenin fali tarihiyle cikmisti,rezzan bazi durumlari bilmisti yani oyle net degildi havada konusmustu ..
Baska bi suru isim denemisimdir o an patlayanlarda selena,esince vardi , venus daha bi suru var ama su an isimler aklima gelmiyor :) bu isimlerdi yani en populerlerden aklima gelenler ..
Son zamanlarda baktirdiklarimdanda lunayi cok begendim,bide elif isigi iskambil bakmasini rica etmistim sak diye aklimdaki seyi soyledi sasirtti beni ucuzlardanda mona var telwede bide onu begenmistimm ..
Digerleride beklemede bu ara herkes ayni seyleri diyor vallahi bana baktirmak artik mantiksiz ama ben kasiniyorum :)
Canım fal kaderini öteliyor , olacak şeyler de olmuyor bunu aklında bulundur fal atma isteğin gidersağol kuzum. baktırma o zaman, boşver. bende 20 gün dayandım sonra duramayıp fama ya atmıştım.
şimdi yine baktırmıycam diyorum ama bi taraftan da kaşınıyorum.
elif ışık denenecekler arasında ben de. ben bi bakayım ona
Canım fal kaderini öteliyor , olacak şeyler de olmuyor bunu aklında bulundur fal atma isteğin gider
Sen ne kadar fal atarsan at beklersen bekle herşey olacağına varıyor o yüzden sabırla beklemen daha hayırlı olur senin için ümitsizliğe kapılma sakın , herşeyin belli bir zamanı var.bugün beklediğim birşey vardı olmadı.
zaten ağlamaklıyım feci şekilde, bekle bekle kendimi kötü hissediyorum artık.
sağol kuzum. baktırma o zaman, boşver. bende 20 gün dayandım sonra duramayıp fama ya atmıştım.
şimdi yine baktırmıycam diyorum ama bi taraftan da kaşınıyorum.
elif ışık denenecekler arasında ben de. ben bi bakayım ona
atma kuzum bosver herkes aynı seylerı diyorsa sanada,gercekten hiç gerek yok kendine hayrı olmayan insanlara hayatımızı anlatıyoruz yorum beklıyoruz
valla telefon faturam gozumun onunden gıtmyor,beğendiğim hiç bişeyi alamadım bu ay
Hayır canım kesinlikle düzgün cümleler kurmuştu.Devril cümleleri yoktu.Meryeme famaya ayline benzetildiği için şaşırdım zaten.Olmuş olacak ve sen siz sizsiz gibi karışık cümleler yok mu? Neredeyse her cümlesi gitmiş olacak gelmiş olacak diye bitmiyor mu?
Yok o bilgehatun değil o zaman onun türkçesi bozuk, ne şimdi bu? Kimisine o bakıyor kimisine başkası mı? O yüzden mi bazıları bilgehatun bana tutturamadı diyor? Demek ki türkçesi bozuk olan iyi falcı öbürü tırt, kafam karıştıHayır canım kesinlikle düzgün cümleler kurmuştu.Devril cümleleri yoktu.Meryeme famaya ayline benzetildiği için şaşırdım zaten.
Hu hu.hayatım diye fala girmiş birde.Meryem, fama,aylin bu şekilde giriş yapmamışlardı fallarına hiç.Hu hu nedir allahaşkına :S Dediğim gibi yazımında da hiç sorun yoktu.Yok o bilgehatun değil o zaman onun türkçesi bozuk, ne şimdi bu? Kimisine o bakıyor kimisine başkası mı? O yüzden mi bazıları bilgehatun bana tutturamadı diyor? Demek ki türkçesi bozuk olan iyi falcı öbürü tırt, kafam karıştı
Bak mesela bana yazdığı bir cümle şu: sen biraz depresyonda çıkıyorsunuz. Yani sen siz karıştırıyor bazen sona fiil koymuyor, sen sıkıntı çok... GibiHayır canım kesinlikle düzgün cümleler kurmuştu.Devril cümleleri yoktu.Meryeme famaya ayline benzetildiği için şaşırdım zaten.
Yok bendekinde sürekli canım demiş, sen şöyledin canım sen bunu düşünmüşsünüz canım diyeHu hu.hayatım diye fala girmiş birde.Meryem, fama,aylin bu şekilde giriş yapmamışlardı fallarına hiç.Hu hu nedir allahaşkına :S Dediğim gibi yazımında da hiç sorun yoktu.
5 lirayken 2 kez atmıştım bilgehatuna gayet düzgündü ikisinde de türkçesi beğenmiştim iyi bi falcıYok o bilgehatun değil o zaman onun türkçesi bozuk, ne şimdi bu? Kimisine o bakıyor kimisine başkası mı? O yüzden mi bazıları bilgehatun bana tutturamadı diyor? Demek ki türkçesi bozuk olan iyi falcı öbürü tırt, kafam karıştı
O zaman bana bakan bilgehatun değil :) her kim ise çok başarılı ama :)5 lirayken 2 kez atmıştım bilgehatuna gayet düzgündü ikisinde de türkçesi beğenmiştim iyi bi falcı
Kim bu bahsettiğin canım?Bir kişiyi sormak için sadece ismini vermiştim o kişinin karakterini yapmak istediğini bana söyledi. Gerçektende öyle bir insandı.
nasılsın thalix özel kutuna bakarmısın?tufanonur diye biri varmis tellwede 5 kredim kalmisti ona kahve attim ve begendim kisada olsa güzeldi tavsiye ederim
canım valla enerji önemli mesele gercekten ben falcıları degil siteyi hatalı bulurum.mesela falcılar yalancı ise sitenin atması gerek.Bilge hatun soruya göre ilerlemiyor koruma amaçlı demiyorum ama genel sorarım hep. Hepsini de söylemişti yani hayatımdaki olayları. Bilmedi imkansızdı onun da..
benım falımda senınkı gıbıydı olması olacak gıbı cumleler kurmus bakalım cıkacakmıO zaman bana bakan bilgehatun değil :) her kim ise çok başarılı ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?