Binnaz Abla

ayrıca bu bilgehatunun türkçesi gayet iyiydi. onu meryeme ayline benzetenler olmuş. yazımları hiç benzemiyor benim falımda. bana bilgehatun yerine başkası mı baktı acep?
Olmuş olacak ve sen siz sizsiz gibi karışık cümleler yok mu? Neredeyse her cümlesi gitmiş olacak gelmiş olacak diye bitmiyor mu?

sağol kuzum. baktırma o zaman, boşver. bende 20 gün dayandım sonra duramayıp fama ya atmıştım.
şimdi yine baktırmıycam diyorum ama bi taraftan da kaşınıyorum.
elif ışık denenecekler arasında ben de. ben bi bakayım ona

Canım fal kaderini öteliyor , olacak şeyler de olmuyor bunu aklında bulundur fal atma isteğin gider

bugün beklediğim birşey vardı olmadı.
zaten ağlamaklıyım feci şekilde, bekle bekle kendimi kötü hissediyorum artık.
Sen ne kadar fal atarsan at beklersen bekle herşey olacağına varıyor o yüzden sabırla beklemen daha hayırlı olur senin için ümitsizliğe kapılma sakın , herşeyin belli bir zamanı var.

atma kuzum bosver herkes aynı seylerı diyorsa sanada,gercekten hiç gerek yok kendine hayrı olmayan insanlara hayatımızı anlatıyoruz yorum beklıyoruz

valla telefon faturam gozumun onunden gıtmyor,beğendiğim hiç bişeyi alamadım bu ay

aynen, ben bide çok sık fal atmam sanıyordum kendimi faturam 170 tl geldi bu ay.
resmen hislerime tercüman oldun walla, kimlere hayatımızı anlatıyoruz bi düşünsene.
tamam işi gücü olan, güngörmüş, gerçekten yardımcı olma amaçlı falcılar da var sözüm onlara değil.
ama birde haspam kimbilir ne, hayatımızı döküp medet umuyoruz

Hayır canım kesinlikle düzgün cümleler kurmuştu.Devril cümleleri yoktu.Meryeme famaya ayline benzetildiği için şaşırdım zaten.
Yok o bilgehatun değil o zaman onun türkçesi bozuk, ne şimdi bu? Kimisine o bakıyor kimisine başkası mı? O yüzden mi bazıları bilgehatun bana tutturamadı diyor? Demek ki türkçesi bozuk olan iyi falcı öbürü tırt, kafam karıştı

Hu hu.hayatım diye fala girmiş birde.Meryem, fama,aylin bu şekilde giriş yapmamışlardı fallarına hiç.Hu hu nedir allahaşkına :S Dediğim gibi yazımında da hiç sorun yoktu.

Hayır canım kesinlikle düzgün cümleler kurmuştu.Devril cümleleri yoktu.Meryeme famaya ayline benzetildiği için şaşırdım zaten.
Bak mesela bana yazdığı bir cümle şu: sen biraz depresyonda çıkıyorsunuz. Yani sen siz karıştırıyor bazen sona fiil koymuyor, sen sıkıntı çok... Gibi

5 lirayken 2 kez atmıştım bilgehatuna gayet düzgündü ikisinde de türkçesi beğenmiştim iyi bi falcı

Bilge hatun soruya göre ilerlemiyor koruma amaçlı demiyorum ama genel sorarım hep. Hepsini de söylemişti yani hayatımdaki olayları. Bilmedi imkansızdı onun da..

Bilge hatun soruya göre ilerlemiyor koruma amaçlı demiyorum ama genel sorarım hep. Hepsini de söylemişti yani hayatımdaki olayları. Bilmedi imkansızdı onun da..
canım valla enerji önemli mesele gercekten ben falcıları degil siteyi hatalı bulurum.mesela falcılar yalancı ise sitenin atması gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…