o zaman bana bakan bilgehatun değildi arkadaşlarbenım falımda senınkı gıbıydı olması olacak gıbı cumleler kurmus bakalım cıkacakmı
Benimde kilo almam lazim ben ne yapayimKız bence sen bakma, ama görebileceği yerlerde dur, güzelce giyin kuşan git. Hiiiiiiiiç takma, konuşma, kefine bak, başkalarıyla konuş gülüş, ulan bu kız neden bana ilgi göstermiyor diyip çatlasın.
Ivır zıvır yeme, su iç, sebze ye, hava ısındı metabolizman da hızlanmıştır, her gün yürüyüş yap. Olmadı altına bir korse çek.
Benimde kilo almam lazim ben ne yapayim
TikaSen de yuruyus yap, istahin acilir. Eve gelince oturur ne var ne yoksa yersin
tika basa diyorum fayda etmiyo nereye gidiyo yediklerim anlmadmSen de yuruyus yap, istahin acilir. Eve gelince oturur ne var ne yoksa yersin
canım falımpirdeki lebuda meryem aylin fama mı???benım falımda senınkı gıbıydı olması olacak gıbı cumleler kurmus bakalım cıkacakmı
Bence degil...canım falımpirdeki lebuda meryem aylin fama mı???
hmm onunda konusması degısık oldugu ıcın sordum ama sen degıl dıyosan dogrudurBence degil...
Bılgehatun canımKim bu bahsettiğin canım?
benım falımda senınkı gıbıydı olması olacak gıbı cumleler kurmus bakalım cıkacakmı
Evet bendede olması olacak şeklindeydi yorumo zaman bana bakan bilgehatun değildi arkadaşlardediğim gibi Türkçesi gayet düzgün ve soruya göre ilerleyen bir faldı.
Bende subatta başladım şu an temmuz oldubenim tarihler marttan başladı şu anda ekim diyorlar
kızlar merhaba ben biryolunvara uye oldum 45 tl 500 puan yukledim ama fal baktrmak istedgmde gene tel numaramı istiyo.direk puandan dusmesi gerekmiyo mu?
Bana da olmasi olacak gibi cumleler kurmustu. Fama gibi. Meryem gibi..benım falımda senınkı gıbıydı olması olacak gıbı cumleler kurmus bakalım cıkacakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?