Binnaz Abla

kuzum valla bendede öyleydi bize tutmamıs hatunun enerjisi

ya da burada reklam amaclı sayfa acıyor kendisini ovüyor.ama baktırmadıgm icin de iyi ya da kötü diye birsey diyemem

Öneren arkadaşlarım guvendıgım insanlar reklam oldugunu dusunmuyorum..
Belki yapmaya çalışan olmustur ama ben denk gelmedim ..
Dediğim gibi güvendiğim insanlar benim kendi adıma konusuyorum ...
Enerjımız tutmamıs ..
Mesela selenayı cok severler falıda cıkar coğu insana,herkes bahseder ama bana cıkmaz o durum gıbı düşün !

Canım bu kisi nerde ya telwede bulamadim.

canım seninle fal enerjimiz tutuyor gibi, bilgehatunla, selena bende de olmadı.
senin favorilerin kimler?

Çok şaşırdım bende bayagi iyiydi. Enerji meselesi dedikleri böyle bıse heralde.

hayır canım ne alaka ne reklamı. burda bilgehatunu çok beğenenler zaten en eski üyeler. enerji tutmamış demek ki.
mesela dedim canım ama ben bisey diyemem baktırmadm ne iyi ne kötü demem dersem yalan olur günahnı almam o kisinin.haklısn enerji herkese uymaz ama dese enerjim uymuyo dıye yöneticilere daha iyi olurdu

Çok şaşırdım bende bayagi iyiydi. Enerji meselesi dedikleri böyle bıse heralde.
şöyle söylüyeyim canım.hani başına gelenleri arkadaşına anlatırsın o da yorum yapar ya kendi mantığına göre öyleydi benim fal. benim için bu fal değil akıl verme oluyor. neyse umarım size çıkar.

aynen tatlım enerji herkese uymaz.ama sisteme bildirse kullanıcının enerjisi uymuyo ki bence sistemi yöneten kisi de hata bilerek yapıyo falcıları suclamadan once sistemide suclamak gerek

canım seninle fal enerjimiz tutuyor gibi, bilgehatunla, selena bende de olmadı.
senin favorilerin kimler?
Kuzum soyle anlatiyim ben gecen sene cok uzuldugum seyler yasadim ve bu konuda cikan dediklerini yasadigim melek öz'dü ama yok ortada hatun
bide seruvenin fali tarihiyle cikmisti,rezzan bazi durumlari bilmisti yani oyle net degildi havada konusmustu ..

Baska bi suru isim denemisimdir o an patlayanlarda selena,esince vardi , venus daha bi suru var ama su an isimler aklima gelmiyor :) bu isimlerdi yani en populerlerden aklima gelenler ..

Son zamanlarda baktirdiklarimdanda lunayi cok begendim,bide elif isigi iskambil bakmasini rica etmistim sak diye aklimdaki seyi soyledi sasirtti beni ucuzlardanda mona var telwede bide onu begenmistimm ..

Digerleride beklemede bu ara herkes ayni seyleri diyor vallahi bana baktirmak artik mantiksiz ama ben kasiniyorum :)

bende umut ısık lebuda patladı gizem sitare tutarlı seler demis ama daha nolacak bellı degıl yaz ayı ıcın konusmus agustos ıcın fılan seler demis bakalm nolacak ama ablan hamile kalacak dedi o dogru cıktı kız cocugu olacak dedi bakalm nolacak bidaki ay cinsiyeti belli olacak

Aynen bende de çok çok iyiydi ve sıradışı şeyleri bilmişti, vasat atmasyon cümleler değil yani, normal atan birinin tutamayacağı şeyler. İlginç bu enerji olayı ciddi ciddi doğru demek ki..
Bir kişiyi sormak için sadece ismini vermiştim o kişinin karakterini yapmak istediğini bana söyledi. Gerçektende öyle bir insandı.

ayrıca bu bilgehatunun türkçesi gayet iyiydi. onu meryeme ayline benzetenler olmuş. yazımları hiç benzemiyor benim falımda. bana bilgehatun yerine başkası mı baktı acep?

ayrıca bu bilgehatunun türkçesi gayet iyiydi. onu meryeme ayline benzetenler olmuş. yazımları hiç benzemiyor benim falımda. bana bilgehatun yerine başkası mı baktı acep?
ya bu falımpir deki Lebuda bu meryem aylin fama denen kisimi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…