üzgünüm kızlar bilgehatunu beğenmedim hemde hiç ve baktırdığıma pişman oldum vede olumlu konuşmasına rağmen .bence hissiyatı falan yok.yazdığım soruya göre sallamış birşeyler ve anı bile yanlış yorumlamış.benim için asla bir meryem fama aylin olamaz.ilk defa parama acıdım fal konusunda.
ya da burada reklam amaclı sayfa acıyor kendisini ovüyor.ama baktırmadıgm icin de iyi ya da kötü diye birsey diyememkuzum valla bendede öyleydi bize tutmamıs hatunun enerjisi
ya da burada reklam amaclı sayfa acıyor kendisini ovüyor.ama baktırmadıgm icin de iyi ya da kötü diye birsey diyemem
ya da burada reklam amaclı sayfa acıyor kendisini ovüyor.ama baktırmadıgm icin de iyi ya da kötü diye birsey diyemem
Canım bu kisi nerde ya telwede bulamadim.kızlar isabetliydi ama.. bilmiş noktaları.. zaten ona da dedim tutarlı fakat beyefendi olarak bahsetmişsiniz benden diye.. :) o da '
Merhabalar :) öncelikle size hitap şeklimin beyefendi olmasından dolayı özür diliyorum..Falınız aynı sadece hitap şekli farklı :) falınıza odaklandığım için bilgilerinizde gözümden kaçan birşeyler olmuş .. Değişen birşey olmaz zaten, yaşanacak olaylar aynıdır :)' diye cevap verdi
Bilgehatun hemen aynı gün bakmıştı bana. Serüven de hemen bakıyor. Aslında çoğu hemen bakıyor da şu çok meşhur olan saraylı selena naazz falan gibi olanlar hemen bakmıyorokadar mı yuhh ama dicem ayıp olacak :)
Öneren arkadaşlarım guvendıgım insanlar reklam oldugunu dusunmuyorum..
Belki yapmaya çalışan olmustur ama ben denk gelmedim ..
Dediğim gibi güvendiğim insanlar benim kendi adıma konusuyorum ...
Enerjımız tutmamıs ..
Mesela selenayı cok severler falıda cıkar coğu insana,herkes bahseder ama bana cıkmaz o durum gıbı düşün !
Çok şaşırdım bende bayagi iyiydi. Enerji meselesi dedikleri böyle bıse heralde.üzgünüm kızlar bilgehatunu beğenmedim hemde hiç ve baktırdığıma pişman oldum vede olumlu konuşmasına rağmen .bence hissiyatı falan yok.yazdığım soruya göre sallamış birşeyler ve anı bile yanlış yorumlamış.benim için asla bir meryem fama aylin olamaz.ilk defa parama acıdım fal konusunda.
Asyranta-Tellwe canım...Canım bu kisi nerde ya telwede bulamadim.
Aynen bende de çok çok iyiydi ve sıradışı şeyleri bilmişti, vasat atmasyon cümleler değil yani, normal atan birinin tutamayacağı şeyler. İlginç bu enerji olayı ciddi ciddi doğru demek ki..Çok şaşırdım bende bayagi iyiydi. Enerji meselesi dedikleri böyle bıse heralde.
mesela dedim canım ama ben bisey diyemem baktırmadm ne iyi ne kötü demem dersem yalan olur günahnı almam o kisinin.haklısn enerji herkese uymaz ama dese enerjim uymuyo dıye yöneticilere daha iyi olurduhayır canım ne alaka ne reklamı. burda bilgehatunu çok beğenenler zaten en eski üyeler. enerji tutmamış demek ki.
şöyle söylüyeyim canım.hani başına gelenleri arkadaşına anlatırsın o da yorum yapar ya kendi mantığına göre öyleydi benim fal. benim için bu fal değil akıl verme oluyor. neyse umarım size çıkar.Çok şaşırdım bende bayagi iyiydi. Enerji meselesi dedikleri böyle bıse heralde.
aynen tatlım enerji herkese uymaz.ama sisteme bildirse kullanıcının enerjisi uymuyo ki bence sistemi yöneten kisi de hata bilerek yapıyo falcıları suclamadan once sistemide suclamak gerekÖneren arkadaşlarım guvendıgım insanlar reklam oldugunu dusunmuyorum..
Belki yapmaya çalışan olmustur ama ben denk gelmedim ..
Dediğim gibi güvendiğim insanlar benim kendi adıma konusuyorum ...
Enerjımız tutmamıs ..
Mesela selenayı cok severler falıda cıkar coğu insana,herkes bahseder ama bana cıkmaz o durum gıbı düşün !
Kuzum soyle anlatiyim ben gecen sene cok uzuldugum seyler yasadim ve bu konuda cikan dediklerini yasadigim melek öz'dü ama yok ortada hatuncanım seninle fal enerjimiz tutuyor gibi, bilgehatunla, selena bende de olmadı.
senin favorilerin kimler?
bende umut ısık lebuda patladı gizem sitare tutarlı seler demis ama daha nolacak bellı degıl yaz ayı ıcın konusmus agustos ıcın fılan seler demis bakalm nolacak ama ablan hamile kalacak dedi o dogru cıktı kız cocugu olacak dedi bakalm nolacak bidaki ay cinsiyeti belli olacakKuzum soyle anlatiyim ben gecen sene cok uzuldugum seyler yasadim ve bu konuda cikan dediklerini yasadigim melek öz'dü ama yok ortada hatun
bide seruvenin fali tarihiyle cikmisti,rezzan bazi durumlari bilmisti yani oyle net degildi havada konusmustu ..
Baska bi suru isim denemisimdir o an patlayanlarda selena,esince vardi , venus daha bi suru var ama su an isimler aklima gelmiyor :) bu isimlerdi yani en populerlerden aklima gelenler ..
Son zamanlarda baktirdiklarimdanda lunayi cok begendim,bide elif isigi iskambil bakmasini rica etmistim sak diye aklimdaki seyi soyledi sasirtti beni ucuzlardanda mona var telwede bide onu begenmistimm ..
Digerleride beklemede bu ara herkes ayni seyleri diyor vallahi bana baktirmak artik mantiksiz ama ben kasiniyorum :)
Bir kişiyi sormak için sadece ismini vermiştim o kişinin karakterini yapmak istediğini bana söyledi. Gerçektende öyle bir insandı.Aynen bende de çok çok iyiydi ve sıradışı şeyleri bilmişti, vasat atmasyon cümleler değil yani, normal atan birinin tutamayacağı şeyler. İlginç bu enerji olayı ciddi ciddi doğru demek ki..
ya bu falımpir deki Lebuda bu meryem aylin fama denen kisimi???ayrıca bu bilgehatunun türkçesi gayet iyiydi. onu meryeme ayline benzetenler olmuş. yazımları hiç benzemiyor benim falımda. bana bilgehatun yerine başkası mı baktı acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?