kız sence falımpirde iyi falcı kim?? cok caresiz kaldım biri lebuda biri almira biri sehnaz biri esref biri harun biri herapunzel iyi demis bide hiszade iyi demisler sonra birileri onları kötülemis anlamadm.bu piremses de gelse ya buraya, yawrum artık evlenip ayrılmış çocuklu mu falan diye soruyo kıyamam.
bide bu kız çok soru soruyo yaa, yoksa normali bu mu.
kızlar sizde böyle peşpeşe soruyo musunuz falcılara.
ben genelde hiç soru sormuyorum, fincanımda görse söylerdi zaten diye düşünüyorum.
sorular için kendileri kart seçiyor ya o bana pek uymuyo. ben dokunmuyorum sonuçta. bilemedim
bende buna kızıyorum işte, eski karısı olunca kimsenin gözüne batmıyorda,
sevgili olunca niye göze batıyo. hıımm bu da sevgilisiymiş diye bön bön bakarlar.
gitme bitanem, evine git. doğru düşünmüşsün. ama sonra da bidaha arama. seninki biraz playboy gibi
bi imaj uyandırdı benim gözümde. geçen bi falcı iki kişi var hayatında demişti yanlış hatırlamıyorsam ..
kaldırma totosunu. bu adamların egolarına da gıcığım zaten.
ben ben ben
kız sence falımpirde iyi falcı kim?? cok caresiz kaldım biri lebuda biri almira biri sehnaz biri esref biri harun biri herapunzel iyi demis bide hiszade iyi demisler sonra birileri onları kötülemis anlamadm.
hmm valla bakan biri varsa söylesin ya bende baktırcm daben oraya hiç baktırmadım.
Valla artık umursamıyor gibi hissediyorum amaaan salla gitsin modundayım:) niye böyle oldum bilmiyorum ama sanırım sevgimden değil gözümde büyüttüğüm için bekledim bunca zaman... Bi süre sonra yoruluyor insan en kötü son bile beklemekten iyidir diyorsun. Ve artık eminim ki ailevi meseleler yoksa işin içinde gerçekten bişeyler hisseden bi adam 1 ay bile beklemez gelir...Benimde bir şeyler yapıp tüm falları patlatasım var artık her seyi koyverdim gitti gibi zaten
Jun_jandi dogru soyle prensesle bir iliskin var mi ?kız sence falımpirde iyi falcı kim?? cok caresiz kaldım biri lebuda biri almira biri sehnaz biri esref biri harun biri herapunzel iyi demis bide hiszade iyi demisler sonra birileri onları kötülemis anlamadm.
prenses kim kız???Jun_jandi dogru soyle prensesle bir iliskin var mi ?
İşin özünü bilmeden ahkam kesmek kolay tabi canım :) beni yanlış anladın arkadaş olarak bakıyorum diyip ama tam tersi davranan bi adam çok da iyi bi tavrı haketmiyor. Ben sana bakmıyorum diyen adam engellediğimi sonra engeli kaldırdığımı nasıl farkediyor acaba o da ayrı tabi...Ee sen böyle yaparsan çocuğun seni engellemesi çok normal. Mesaj atıp cevap vermesini beklemeden engellemek nedir? Kaldı ki engeli kaldırıp tekrar engelleyip olayı absürt hale getirmişsin. Bazı durumlarda erkeklere hak veriyorum.
kız prenses kim harbiden merak ettim???Jun_jandi dogru soyle prensesle bir iliskin var mi ?
Arkadaslar arada yazilarini paylasiyorlar benzettim boyle bi an yazilarini okuyunca :) oda bizim gibi fal baktiran bir insancik ama biraz hayati karisik arkadasin,çok soru soruyor en buyuk ozelligi bu :)kız prenses kim harbiden merak ettim???
hmm hayır valla tek hesabım bu cok merakılılıgımdan sorularımı cok sorarım ama harbiden kafam karıstı falımpir de hangi falcı iyi? :)Arkadaslar arada yazilarini paylasiyorlar benzettim boyle bi an yazilarini okuyunca :) oda bizim gibi fal baktiran bir insancik ama biraz hayati karisik arkadasin,çok soru soruyor en buyuk ozelligi bu :)
İşin özünü bilmeden ahkam kesmek kolay tabi canım :) beni yanlış anladın arkadaş olarak bakıyorum diyip ama tam tersi davranan bi adam çok da iyi bi tavrı haketmiyor. Ben sana bakmıyorum diyen adam engellediğimi sonra engeli kaldırdığımı nasıl farkediyor acaba o da ayrı tabi...
Hislerime tercaman olmussun canim bende fazla buyuttum deger verdim sanirim ama pismanda degilim hissetiklerim icin yaptim bunlari ama artik bosvermeye basladim insan yipraniyor sanirim bu hale geliyor sonunda.Zaten bir seyler beklemeyince daha guzel sekilde oluyor en iyisi kadere birakmak galiba :)Valla artık umursamıyor gibi hissediyorum amaaan salla gitsin modundayım:) niye böyle oldum bilmiyorum ama sanırım sevgimden değil gözümde büyüttüğüm için bekledim bunca zaman... Bi süre sonra yoruluyor insan en kötü son bile beklemekten iyidir diyorsun. Ve artık eminim ki ailevi meseleler yoksa işin içinde gerçekten bişeyler hisseden bi adam 1 ay bile beklemez gelir...
Kız o nerden esti güldürdün beniJun_jandi dogru soyle prensesle bir iliskin var mi ?
simdi falımpir e fal atıcam ucretsi bi bakım hakkı varya kıme atıyım lebuda nasıl??O zaman yaptığın hareketin arkasında dur bence. Erkekler bu tarz oyunlardan hoşlanmaz pek. Ki adam seni engelleyerek kozunu oynamış. Her neyse hayat ve tercihler senin.
Kız o nerden esti güldürdün beni
simdi falımpir e fal atıcam ucretsi bi bakım hakkı varya kıme atıyım lebuda nasıl??
Falimpirde lebuda iyi diyorlar ama promosyon bakmiyormus.o kızda benm gibi cok soru soruyomusta
Aslında amacıma ulaştım sanırım:) hem yeterince kızdırmışım attığım mesaj ve engellemekle ondan emin oldum hem de hala profilimi kontrol ediyormuş ki engeli kaldırdığımı falan görmüş :) dediğin gibi koz onun eline geçti ama olsun :)O zaman yaptığın hareketin arkasında dur bence. Erkekler bu tarz oyunlardan hoşlanmaz pek. Ki adam seni engelleyerek kozunu oynamış. Her neyse hayat ve tercihler senin.
kusur bakmayn caresizlikten dedim kime atacagma karar veremedim belki bilir siniz diye size sormk istedimŞaka mısın sen?
hmm sansımı deneyim bi bakalım o zamanFalimpirde lebuda iyi diyorlar ama promosyon bakmiyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?