- 30 Nisan 2013
- 641
- 934
- 333
Hmmm bugun mu git diyosun salimiCok durma zaten, onun icin orda oldugunu, deger verdigini belli et yeter. 5 dk dursan da olur bence, ama git derim. Adamin ne olur gel diyecek hali yok ya
Nezaketen gitmelisin bence, 10 dk dur, taziyeni dile, cok durmaAma ben burdayim mesajini ver Sonra da tekrar arama derim.
Hmmm bugun mu git diyosun salimi
yedısıde cok kalabalık olur bence sen ya yarın yada carsamba gıtBakk onu bilemedim kiz, simdi gidersen araya kaynayabilirsin. Belki de ortalik biraz durulduktan sonra gitmelisin? Bugun cok uzgundur, gozu seni gormez. Ote yandan destege de iihtiyaci var.........bilemedim.
Yed
yedısıde cok kalabalık olur bence sen ya yarın yada carsamba gıt
sizce falımpir de en iyi falcı kimm??
sizce falımpir de en iyi falcı kimm??
yarin gidemem kuzular yegenimin dogum gunu. Aksam gitcem bi de annesine degil esasoglanin evine gitcem kalabalik olmazYarin iyi bir fikir bence de.
1 tane hakkım var ama kime atcagımı sasırdım :) herkes lebudayı övüyo ama türkcesi bozuk ve meryem aylin fama olabilir o kisi harun sehnaz esref var almira var hiszade var bide bunlardan hangisi iyi olabilir ki?Ben kimse derim, cogu para tuzagi. Sende nazar var, buyu var, kismetin kapali, yildizin dusuk vs vs diyip para koparmak pesindeler.
kız lebuda sana fal bakmıstı ya noldu o?? biliyomu??Uffff dun famaya kahve atmistim ayline verdigim bi bilgiyi bana geri soyledi yaaa kizlar varmi boyle bisey basina gelen bu arada aylinin fali patladi bende...
Lebuda ya fal falan atmadim ben jun rica ediyorum benden alinti yapma.kız lebuda sana fal bakmıstı ya noldu o?? biliyomu??
Benimde bir şeyler yapıp tüm falları patlatasım var artık her seyi koyverdim gitti gibi zatenBence benim tüm fallar patladı:) esas oğlana sinirlenip msj atmıştım cevap vermesini beklemeden facede engellemiştim, sonra engeli kaldırdım 2 gün sonra tekrar engellemiştim, dün tekrar engeli kaldırmıştım şimdi bi baktım o engellemiş beni:) falcılara kalsa o bana aşıktı gelecekti hey yavrum heeyy:)
falımpir de bi tane ucretsi hakkım var ama kime atacagmı bilmiyorumm????Benimde bir şeyler yapıp tüm falları patlatasım var artık her seyi koyverdim gitti gibi zaten
prenses34
ben iş değişimini eylülün 10 undan sonra yapacam.gene güvenlik işimi yapacam yoksa farklı bi işmi yapacam?başka bi hastanede güvenlik işimi yapacam?yada başka bi işmi?masa başı bi işmi?çağrı merkezinde çalışmak istiyorum.yada çağrı merkezinde bi işmi yapcam?bu kumral beyin gözleri renklimi?tahsili ve iş durumu iyi cömert içkisi sigarası kumarı olmayan sadık efendi birimi olcak?
yaşı kaç civarında olcak evlenmiş ayrılmış çocuklu bi beymi yoksa evlenmiş ayrılmış çocuksuz bi beymi yada tamamen hiç evlenmemiş bi beymi olcak?
iki gün önce atmıs yine mi ayrıldı bu ya sevgisi bitti ya da . facebook'tan buldugu kişi vardı yanlıs hatırlamıyorsam..
Gecti artik bugun sali gunu 7 si ya o zaman mi gitsem. Adam da demesin simdi cenazeyi bahane edip yapisiyo diye yahu ben sali tekrar aramayi dusunuyodum nasil oldun diye ama
Uffff dun famaya kahve atmistim ayline verdigim bi bilgiyi bana geri soyledi yaaa kizlar varmi boyle bisey basina gelen bu arada aylinin fali patladi bende...
Bence benim tüm fallar patladı:) esas oğlana sinirlenip msj atmıştım cevap vermesini beklemeden facede engellemiştim, sonra engeli kaldırdım 2 gün sonra tekrar engellemiştim, dün tekrar engeli kaldırmıştım şimdi bi baktım o engellemiş beni:) falcılara kalsa o bana aşıktı gelecekti hey yavrum heeyy:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?