Binnaz Abla

Hmmm bugun mu git diyosun salimi

Bencede hem kalabaliktir hem eski karisi garanti ordadir bugun bide hazirlanana kadar cok gec olur yani evde yagli sac puanli pijama fena halde kaslarim cikmis insana benzeyene kadar 8-9 olur. sali giderim haber vermek gerekiyomu bide ne alinir taziyeye giderken?

Yed
Bakk onu bilemedim kiz, simdi gidersen araya kaynayabilirsin. Belki de ortalik biraz durulduktan sonra gitmelisin? Bugun cok uzgundur, gozu seni gormez. Ote yandan destege de iihtiyaci var.........bilemedim.
yedısıde cok kalabalık olur bence sen ya yarın yada carsamba gıt

Ben kimse derim, cogu para tuzagi. Sende nazar var, buyu var, kismetin kapali, yildizin dusuk vs vs diyip para koparmak pesindeler.
1 tane hakkım var ama kime atcagımı sasırdım :) herkes lebudayı övüyo ama türkcesi bozuk ve meryem aylin fama olabilir o kisi harun sehnaz esref var almira var hiszade var bide bunlardan hangisi iyi olabilir ki?

Nesibe bende kötüydü ya geleceğe dair dediği tek bir şey çıkmadı. Anda da öyle aman aman değildi. Bir daha baktırmadım zaten ama seveni beğeneni çok. Benim enerjim tutmadı.
Fiyatı yüksek falcılar iyiymiş gibi geliyor ama çoğu patlıyor. Reelde de paraya kıyıp 30 liraya bi adama baktırdım. Anda dehşet çatır çatır her şeyi söylüyor. Merak ettiğim bir şey vardı çok emin bir şekilde şöyle olacak dedi bense tam tersinin olacağını hissediyordum. Nitekim benim hissettiğim şekilde oldu. Fal için verilcek maksimum ücret 20 lira bence. Fatimaya atıcaktım mesela bi baktım kahve ücreti 25 lira olmuş. 1 haftada 5 lira artış. Ki aslında falalemde yeni başlayan falcıların fiyat artış oranı bellidir.

Bence benim tüm fallar patladı:) esas oğlana sinirlenip msj atmıştım cevap vermesini beklemeden facede engellemiştim, sonra engeli kaldırdım 2 gün sonra tekrar engellemiştim, dün tekrar engeli kaldırmıştım şimdi bi baktım o engellemiş beni:) falcılara kalsa o bana aşıktı gelecekti hey yavrum heeyy:)

Benimde bir şeyler yapıp tüm falları patlatasım var artık her seyi koyverdim gitti gibi zaten

bu piremses de gelse ya buraya, yawrum artık evlenip ayrılmış çocuklu mu falan diye soruyo kıyamam.
bide bu kız çok soru soruyo yaa, yoksa normali bu mu.
kızlar sizde böyle peşpeşe soruyo musunuz falcılara.
ben genelde hiç soru sormuyorum, fincanımda görse söylerdi zaten diye düşünüyorum.
sorular için kendileri kart seçiyor ya o bana pek uymuyo. ben dokunmuyorum sonuçta. bilemedim

Gecti artik bugun sali gunu 7 si ya o zaman mi gitsem. Adam da demesin simdi cenazeyi bahane edip yapisiyo diye yahu ben sali tekrar aramayi dusunuyodum nasil oldun diye ama

bende buna kızıyorum işte, eski karısı olunca kimsenin gözüne batmıyorda,
sevgili olunca niye göze batıyo. hıımm bu da sevgilisiymiş diye bön bön bakarlar.
gitme bitanem, evine git. doğru düşünmüşsün. ama sonra da bidaha arama. seninki biraz playboy gibi
bi imaj uyandırdı benim gözümde. geçen bi falcı iki kişi var hayatında demişti yanlış hatırlamıyorsam ..
kaldırma totosunu. bu adamların egolarına da gıcığım zaten.

Uffff dun famaya kahve atmistim ayline verdigim bi bilgiyi bana geri soyledi yaaa kizlar varmi boyle bisey basina gelen bu arada aylinin fali patladi bende...

ben ben ben

Ee sen böyle yaparsan çocuğun seni engellemesi çok normal. Mesaj atıp cevap vermesini beklemeden engellemek nedir? Kaldı ki engeli kaldırıp tekrar engelleyip olayı absürt hale getirmişsin. Bazı durumlarda erkeklere hak veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…