bence bas saglıgına gıtmelısın yanında olmalısın ınsanın cok ıhtıyacı oluyor herseyı bosver yasadıgınız gunlerın hatırına bence sadece telefonla degıl yanında olmalısınşöyle bişey varki akış değişmiyor. herkes çok saçma bi bahaneyle yazıcak sana diyordu noldu? annesi ölmüş ben aradım gayette normal konuştuk hani eski bi dost gibi ama olsun sesini duyunca ağladım öyle özlemişimki.... bide nisan sonundan temmuza atmasının nedeni tarihlerin bu vefat olayı olabilir yani bu durumdayken beni düşünemez. ve biliyormusunuz bu durumu esenlerde bi falcı bilmişti taaa şubat ayında
bence su anda bu durumu dusunme. annesi vefat etmiş kötü halde.kalk ve git yanına destek ol..cok uzun sure durma ama bir baş sağlıgı dile gel.ölüm gibi bir şeyi fal bakan bırı de olsam söyleyemezdim.. kötü durum...şöyle bişey varki akış değişmiyor. herkes çok saçma bi bahaneyle yazıcak sana diyordu noldu? annesi ölmüş ben aradım gayette normal konuştuk hani eski bi dost gibi ama olsun sesini duyunca ağladım öyle özlemişimki.... bide nisan sonundan temmuza atmasının nedeni tarihlerin bu vefat olayı olabilir yani bu durumdayken beni düşünemez. ve biliyormusunuz bu durumu esenlerde bi falcı bilmişti taaa şubat ayında
nesibe anı ve geçmişi bildi.ama gelecek patladı..mayıs ayında dönüş var dedi bilmiyorum gerçekleşir mi de sanmıyorum.nesibeyi önerir misiniz kızlar falsepetinde ? ve venüs amberi? ya çok fal baktırmak da istemiyorum enerjimizden gidiyor. olacağı varsa da olmuyor belki bilemiyorum. siz bu isimlere ne diyorsunuz? selenaya baktırdım bir de bunlara mı baktırsam? en iyi isimler deniyor.
Be
bence bas saglıgına gıtmelısın yanında olmalısın ınsanın cok ıhtıyacı oluyor herseyı bosver yasadıgınız gunlerın hatırına bence sadece telefonla degıl yanında olmalısın
bence su anda bu durumu dusunme. annesi vefat etmiş kötü halde.kalk ve git yanına destek ol..cok uzun sure durma ama bir baş sağlıgı dile gel.ölüm gibi bir şeyi fal bakan bırı de olsam söyleyemezdim.. kötü durum...
Eski esıde oradaysa gitmen uygun olmaz bı de seni biliyorsa huzursuzluk çıkabilir. Daha sonra kendisinin yanına gidip başsağlığı dılersın. Tabi bu benim düşüncem yinede sen bilirsin.ya dedim geleyim demiyorum kimseyi görmek istemezsin çünkü ama ne zaman istersen ara dedim o da teşekkür ederim yavrum düşünmen yeter yazdı. nasıl gidicemki gel demedi... bi de eski karısı falan da ordadır muhakkak huzur kaçırmak istemiyorum...kızlar bide forumda hümayla ilgili kötü yazdıklarımı nasıl silerim kadının
günahını aldım diğer arkadaşla 4 tane aynı kart seçmişiz
Ya Iste senın durumda boyle ıkı arada bı derede ama bence yanında olsan cok daha ıyı ne kadar yalnız kalmak ıstıyorum desede ınsan yanında bırılerını ıstıyor yasamıs bırı olarak soyluyorumya dedim geleyim demiyorum kimseyi görmek istemezsin çünkü ama ne zaman istersen ara dedim o da teşekkür ederim yavrum düşünmen yeter yazdı. nasıl gidicemki gel demedi... bi de eski karısı falan da ordadır muhakkak huzur kaçırmak istemiyorum...kızlar bide forumda hümayla ilgili kötü yazdıklarımı nasıl silerim kadının günahını aldım diğer arkadaşla 4 tane aynı kart seçmişiz
Bana firsat verirler mi kuzum yaYa Iste senın durumda boyle ıkı arada bı derede ama bence yanında olsan cok daha ıyı ne kadar yalnız kalmak ıstıyorum desede ınsan yanında bırılerını ıstıyor yasamıs bırı olarak soyluyorum
Bosver atma cok fal ıyı bısey degılmıs en son bı falcı bana yeter dedı baktırma olacak ısın olmamıs dedı hakıkatende oyleBana firsat verirler mi kuzum yaiki hafta sonra fuarda gorucem ya orda dilerim bassagligi. Aslinda varya parama acimasam fal atcam birine bakim burda yazdim diye soyliceklermi bu durumu
Aaa geecektwnmi kim dedi canimBosver atma cok fal ıyı bısey degılmıs en son bı falcı bana yeter dedı baktırma olacak ısın olmamıs dedı hakıkatende oyle
bende de aynı sekilde oldu son attğm kisiyle iligili döner diyemem ama bir görşmeniz olcak vsvsv dediBirşey sorucam ya bana da baktı serüven tabi şöyle böyle olacak dedi ama misal ilk baktığında evet dönecek ve barışacaksınız ve hayatında olmaya devam edecek bu kişi dedi, sonra altta sorular sorduğumda çok dönecek gibi düşünme ama bir görüşmeniz olacak görünüyor dedi. Sende de böyle çelişkili şeyler söyledi mi ?
ben de fali oyle dusunuyorum. olacak isi olmaz ediyoruz sanki. gerek yok tarot acsam bile hislerine bakiyorum gelecege dair cok nadir bakiyorum. nesibede patladi diyorlar. ama mayista belki donerduygusuz_girl kim bilebilir? Yani burada bu kadar cok oy alinca nesibe iyi sandim.
falında çok beter günler yaşayacagımı,o zaman yasayacagım anın iyi oldugundan bahsetmişti..hayatında eylüle kadar kimse olmayacak dedi..hayatımda biri var su anda..zor günlerim de bir hafta sürdü.tam tersi geçmişi kapatmaktayım dank diye karsıma tekrar cıkmazsa.ama an ve geçmiş iyiydi.hayatımda biri var.onca zaman dönmedi şimdi hiç dönmez.herkes gelecek diyor inanmıyorum gulup gecıyorum artıkben de fali oyle dusunuyorum. olacak isi olmaz ediyoruz sanki. gerek yok tarot acsam bile hislerine bakiyorum gelecege dair cok nadir bakiyorum. nesibede patladi diyorlar. ama mayista belki donerduygusuz_girl kim bilebilir? Yani burada bu kadar cok oy alinca nesibe iyi sandim.
ya dedim geleyim demiyorum kimseyi görmek istemezsin çünkü ama ne zaman istersen ara dedim o da teşekkür ederim yavrum düşünmen yeter yazdı. nasıl gidicemki gel demedi... bi de eski karısı falan da ordadır muhakkak huzur kaçırmak istemiyorum...kızlar bide forumda hümayla ilgili kötü yazdıklarımı nasıl silerim kadının günahını aldım diğer arkadaşla 4 tane aynı kart seçmişiz
Bosver atma cok fal ıyı bısey degılmıs en son bı falcı bana yeter dedı baktırma olacak ısın olmamıs dedı hakıkatende oyle
Bende sizlere katılıyorum ya olumsuz şeyler çıkmış faldaki olumlu bişi vardı onun tam tersi oldu baktırınca mı böyle oluyo?ben de fali oyle dusunuyorum. olacak isi olmaz ediyoruz sanki. gerek yok tarot acsam bile hislerine bakiyorum gelecege dair cok nadir bakiyorum. nesibede patladi diyorlar. ama mayista belki donerduygusuz_girl kim bilebilir? Yani burada bu kadar cok oy alinca nesibe iyi sandim.
Gecti artik bugun sali gunu 7 si ya o zaman mi gitsem. Adam da demesin simdi cenazeyi bahane edip yapisiyo diye yahu ben sali tekrar aramayi dusunuyodum nasil oldun diye amaSekerim bence herifi gormek icin bulunmaz firsat bu.
Ne derse desin insanin insana ihtiyaci oldugu durumlardan biri bu, gitmelisin. Aksam insanlar gittikten sonra sakin bir saatte git evine, ziyaret et.
Eski karisi da varsa, adi ustunde eski. Senin orda olmaya ne kadar hakkin varsa, onun da o kadar var.
Gecti artik bugun sali gunu 7 si ya o zaman mi gitsem. Adam da demesin simdi cenazeyi bahane edip yapisiyo diye yahu ben sali tekrar aramayi dusunuyodum nasil oldun diye ama
bencede nezaketen git canım hosuna gider benceCok durma zaten, onun icin orda oldugunu, deger verdigini belli et yeter. 5 dk dursan da olur bence, ama git derim. Adamin ne olur gel diyecek hali yok ya
Nezaketen gitmelisin bence, 10 dk dur, taziyeni dile, cok durmaAma ben burdayim mesajini ver Sonra da tekrar arama derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?