Binnaz Abla

Be
bence bas saglıgına gıtmelısın yanında olmalısın ınsanın cok ıhtıyacı oluyor herseyı bosver yasadıgınız gunlerın hatırına bence sadece telefonla degıl yanında olmalısın

bence su anda bu durumu dusunme. annesi vefat etmiş kötü halde.kalk ve git yanına destek ol..cok uzun sure durma ama bir baş sağlıgı dile gel.ölüm gibi bir şeyi fal bakan bırı de olsam söyleyemezdim.. kötü durum...

nesibe anı ve geçmişi bildi.ama gelecek patladı..mayıs ayında dönüş var dedi bilmiyorum gerçekleşir mi de sanmıyorum.

prenses34
ben iş değişimini eylülün 10 undan sonra yapacam.gene güvenlik işimi yapacam yoksa farklı bi işmi yapacam?başka bi hastanede güvenlik işimi yapacam?yada başka bi işmi?masa başı bi işmi?çağrı merkezinde çalışmak istiyorum.yada çağrı merkezinde bi işmi yapcam?bu kumral beyin gözleri renklimi?tahsili ve iş durumu iyi cömert içkisi sigarası kumarı olmayan sadık efendi birimi olcak?

yaşı kaç civarında olcak evlenmiş ayrılmış çocuklu bi beymi yoksa evlenmiş ayrılmış çocuksuz bi beymi yada tamamen hiç evlenmemiş bi beymi olcak?

iki gün önce atmıs yine mi ayrıldı bu ya sevgisi bitti ya da . facebook'tan buldugu kişi vardı yanlıs hatırlamıyorsam..

Be

bence bas saglıgına gıtmelısın yanında olmalısın ınsanın cok ıhtıyacı oluyor herseyı bosver yasadıgınız gunlerın hatırına bence sadece telefonla degıl yanında olmalısın

ya dedim geleyim demiyorum kimseyi görmek istemezsin çünkü ama ne zaman istersen ara dedim o da teşekkür ederim yavrum düşünmen yeter yazdı. nasıl gidicemki gel demedi... bi de eski karısı falan da ordadır muhakkak huzur kaçırmak istemiyorum... kızlar bide forumda hümayla ilgili kötü yazdıklarımı nasıl silerim kadının günahını aldım diğer arkadaşla 4 tane aynı kart seçmişiz

Eski esıde oradaysa gitmen uygun olmaz bı de seni biliyorsa huzursuzluk çıkabilir. Daha sonra kendisinin yanına gidip başsağlığı dılersın. Tabi bu benim düşüncem yinede sen bilirsin.

Ya Iste senın durumda boyle ıkı arada bı derede ama bence yanında olsan cok daha ıyı ne kadar yalnız kalmak ıstıyorum desede ınsan yanında bırılerını ıstıyor yasamıs bırı olarak soyluyorum

Bana firsat verirler mi kuzum ya iki hafta sonra fuarda gorucem ya orda dilerim bassagligi. Aslinda varya parama acimasam fal atcam birine bakim burda yazdim diye soyliceklermi bu durumu

Bana firsat verirler mi kuzum ya iki hafta sonra fuarda gorucem ya orda dilerim bassagligi. Aslinda varya parama acimasam fal atcam birine bakim burda yazdim diye soyliceklermi bu durumu
Bosver atma cok fal ıyı bısey degılmıs en son bı falcı bana yeter dedı baktırma olacak ısın olmamıs dedı hakıkatende oyle

ben de fali oyle dusunuyorum. olacak isi olmaz ediyoruz sanki. gerek yok tarot acsam bile hislerine bakiyorum gelecege dair cok nadir bakiyorum. nesibede patladi diyorlar. ama mayista belki doner duygusuz_girl kim bilebilir? Yani burada bu kadar cok oy alinca nesibe iyi sandim.

bende de aynı sekilde oldu son attğm kisiyle iligili döner diyemem ama bir görşmeniz olcak vsvsv dedi

Nesibe nin bildiği şeyler çok oldu bana ama çoğu zaman verdiği tarihler tutmadı. Burdaki oylarının sebebide Nesibe nin ciddi bir fan club var

falında çok beter günler yaşayacagımı,o zaman yasayacagım anın iyi oldugundan bahsetmişti..hayatında eylüle kadar kimse olmayacak dedi..hayatımda biri var su anda..zor günlerim de bir hafta sürdü.tam tersi geçmişi kapatmaktayım dank diye karsıma tekrar cıkmazsa.ama an ve geçmiş iyiydi.hayatımda biri var.onca zaman dönmedi şimdi hiç dönmez.herkes gelecek diyor inanmıyorum gulup gecıyorum artık

Son bir kaç sayfayı okudum da ya birine çıkan fal diğerine çıkmayabilyor o yüzden şuna çıkmış bana da çıkar diye düşünmeyin mesela bana Bilge genelde tutturdu ona guvenirim ama topikte seveni yok denecek kadar az
Ve lütfen daha falı çıkmadan falcı onermeyin hadi ben bu işin anasının gozu oldum ama daha bir iki fala inananlar var

Son düzenleme:

Sekerim bence herifi gormek icin bulunmaz firsat bu.

Ne derse desin insanin insana ihtiyaci oldugu durumlardan biri bu, gitmelisin. Aksam insanlar gittikten sonra sakin bir saatte git evine, ziyaret et.

Eski karisi da varsa, adi ustunde eski. Senin orda olmaya ne kadar hakkin varsa, onun da o kadar var.

Bosver atma cok fal ıyı bısey degılmıs en son bı falcı bana yeter dedı baktırma olacak ısın olmamıs dedı hakıkatende oyle

Bende sizlere katılıyorum ya olumsuz şeyler çıkmış faldaki olumlu bişi vardı onun tam tersi oldu baktırınca mı böyle oluyo?

Gecti artik bugun sali gunu 7 si ya o zaman mi gitsem. Adam da demesin simdi cenazeyi bahane edip yapisiyo diye yahu ben sali tekrar aramayi dusunuyodum nasil oldun diye ama

Gecti artik bugun sali gunu 7 si ya o zaman mi gitsem. Adam da demesin simdi cenazeyi bahane edip yapisiyo diye yahu ben sali tekrar aramayi dusunuyodum nasil oldun diye ama

Cok durma zaten, onun icin orda oldugunu, deger verdigini belli et yeter. 5 dk dursan da olur bence, ama git derim. Adamin ne olur gel diyecek hali yok ya

Nezaketen gitmelisin bence, 10 dk dur, taziyeni dile, cok durma Ama ben burdayim mesajini ver Sonra da tekrar arama derim.

bencede nezaketen git canım hosuna gider bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…