Binnaz Abla

nesibe omrumu curuttu :S oglen 4 de attigim fala hala bakacak.Hayir elinde sadece 5 fal var.Eskiden boyle degildi bunlar yahu hemen bakarlardi kac fal olursa olsun simdi hem fiyatlar ucmus hem bekliyoruz.

kuzum başındayken farketmen çok iyi olmuş, daha çabuk atlatılır.
hayırlı olsun senin için, inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bi aşk çalar kapını.
tüm topik için de aynen

nesibe omrumu curuttu :S oglen 4 de attigim fala hala bakacak.Hayir elinde sadece 5 fal var.Eskiden boyle degildi bunlar yahu hemen bakarlardi kac fal olursa olsun simdi hem fiyatlar ucmus hem bekliyoruz.

canım o hep oylee hepsını beraber yolluyor gece yarısı gelır buyuk ıhtımal o kadının hıslerı var bence bıldıgı seyler olmustu yanı bana özellikle ilk falınsa .

Allah etmiye bide telvede selenaya falan baktırsaydın napardın bı hafta bekletıyor :))

Valla en son selena'ya fal attığımda 1 haftadan fazla bekledim artık devreler yanıyordu beklemekten neyseki beklediğime değdi de güzel bir fal bakmış bana, dediği şeylerden biri de çıktı. Bir de selena araştırıyor filan demişsiniz ama benim bilgilerimi bulması imkansız. Kaldı ki bana eğitim ile alakalı bir gelişme var şu harfler belirgin çıkmış ama bağlantı kuramadım demişti. Verdiği harfler yazın staj yapacağım yerin ismindeki harflerdi. Bunu bilebilmesine imkan yok.

nesibe 9 saat sonra göndermişti bana gece ıdı.sabah dınlemıstım..

Bu arada cevap vermesi güzel bir şey... Ben arayamam da her yerden engelliyim O yüzden canımcım umuduna sarıl sıkı sıkı. Ve görüşmeye çalış :)
Cnm engele takilma bende heryerden yemistim onu ama u donusu oldu takma

kuzum başındayken farketmen çok iyi olmuş, daha çabuk atlatılır.
hayırlı olsun senin için, inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bi aşk çalar kapını.
tüm topik için de aynen
Saol canim ama ben kendimi saf salak olarak görmeye başladim bu kdr bi insana kapildigim için o yuzden bu ask mrsk isleri bana görr degil brn uzak kalsam daha iyi

Selena aynı şekilde bana da böyle şeyler bildi... Çok ilginç sosyal medyada arasa dahi bulamayacağı şeyler bildi. Beklediğime değimişti. Bana da öyle dediler. Benim bilgilerim ortada ama buradan çıkaracağı şeyi ben ona sordum zaten işle ilgili artı karşıdaki adamın bilgilerini bilse bile çıkan isimler hastalıklarım gideceğim yerler yani yuh oldum ya... Enerji meselesi gelecek çıkar çıkmaz ama dediği şeyler yine de ilginçti.

Nesibe'nin falını dinledim kızlar. Selena kadar şaşırtmamakla birlikte sıcak bir enerjisi var. Selena ile verdiği tarihler farklı ama iki fal da paralel. Siz ne diyorsunuz Nesibe nasıl sizce? Forumda patlayanlar var demiş, çıkanlar da var mı? Gerçi benim fallardan biri patlarsa hepsi patlar hepsinde cevap aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…