- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
hadi hayırlısı olsun çok stres yapma en fazla kabul etmez onu dusun bak engelliyim ben asfjgh
içim rahat birazcık ben elimden geleni yaptım o dusunsun sonra..yanlışş alıntıladınn kuzumm benn duygusuzz içinn streslendimm
su anda dusunemıyorum bıle bir şey bakalım ben sanmıyorum da neyse :)) umutlar fısır fısır :)))))))))))))))dur bakalım bekle ... Umut etme süpriz olsun düşünme olumlu olumsuz:)
sen hangi falı atıyorsun kuzum meryeme ben ne atayım katina tarot ya da kahve?Bu arada meryem benim canımdır malum bilirsiniz...En son baktırdıgım fal ıkı gun once ıdı ve asla dediğim pek çok şeyi bildi analizleri iyidir..geleceği bilemem ama an cıkar bana cıktıkları da var.
kahve ve katına atmıstım kuzumsen hangi falı atıyorsun kuzum meryeme ben ne atayım katina tarot ya da kahve?
bakarim kuzularimkuzum sen fal bakıyormussun gördüm bir şeyler burada biraz sırnaşsam sana bana da tutturur musun:)
sana da bakarim seker özelden atarsiniz resimleriPlease please please <3
ay valla bir yandan su anda içim rahatladı...
Canim atiyim mi ozelden resim
Iyi birseydir umarim canimkızlar hümaya baktırdığım fal çıktı
Thalıx ben de isterim lütfensana da bakarim seker özelden atarsiniz resimleri
Canim atiyim mi ozelden resimvalla hemen icerim kahfe
istek duruyor hala gönderildi yazıyor nete girmemiş olabilir of bilmiyorum kabul etmeyecek gibi geliyor ama içim rahat artık...oh iyiye işaret olabilir bu:) hiç bakıyo musun arada istek duruyor dimi?
sagol kuzucum gerçi benım fallarım artık fallandı gıbı de neyse:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?