Binnaz Abla

Tatlim o kadar cok gidip geri donmeye calisan erkek gordum ki inan bana kaderin de varsa, o engellemeler kotu sozler vs hic bi anlami yok, israrla isteyince olmuyor da sen enerjini cekip baska seylerle ugrasmaya basladiginda hepsi donmeye basliyor :)

Tatlim o kadar cok gidip geri donmeye calisan erkek gordum ki inan bana kaderin de varsa, o engellemeler kotu sozler vs hic bi anlami yok, israrla isteyince olmuyor da sen enerjini cekip baska seylerle ugrasmaya basladiginda hepsi donmeye basliyor :)
ben de ona inanıyorum... Enerjini çekip başka yere yönelince dönüyorlar... Ama işte o an biz başka yerde olabiliriz o yazık olur:) Neyse kısaca kaderimizde varsa oluyor. Belki döner belki...

yakın gelecekle ilgili sorum var geleceği de söylesin yani de ne baktırayım ben buna?

Ben katina atiodum ona ama kartlar falan bakmiyo onlara :) hislerini soyluyor zaten yazdiklari gelince demek istedigimi anlarsin, bir de fal olayinda maalesef su tecrube ile sabit ki benim cok iyi dedigim sana cok kotu de gelebiliyor

Ben katina atiodum ona ama kartlar falan bakmiyo onlara :) hislerini soyluyor zaten yazdiklari gelince demek istedigimi anlarsin, bir de fal olayinda maalesef su tecrube ile sabit ki benim cok iyi dedigim sana cok kotu de gelebiliyor
denemekten zarar gelmez enerji meselesi sana çıkan bana çıkmayabiliyor. Meryem çok bekletiyor mu? :) Atıyorum o halde katina:)

ve ekledim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…