Hayatında biri varsa yanlış olur ama hislerin varsa bilemiyorum dene yani... O değil de ben arayamıyorum bile her yerden engelliyim telden bile. Başka telden açsam da sesimi duyunca kapatıyor o yüzden şanslısınız kızlarGurur murur hikaye en fazla hayır cevabı alırsınız hayat çok kısa deneyin şansınızı.
ben de ona inanıyorum... Enerjini çekip başka yere yönelince dönüyorlar... Ama işte o an biz başka yerde olabiliriz o yazık olur:) Neyse kısaca kaderimizde varsa oluyor. Belki döner belki...Tatlim o kadar cok gidip geri donmeye calisan erkek gordum ki inan bana kaderin de varsa, o engellemeler kotu sozler vs hic bi anlami yok, israrla isteyince olmuyor da sen enerjini cekip baska seylerle ugrasmaya basladiginda hepsi donmeye basliyor :)
yakın gelecekle ilgili sorum var geleceği de söylesin yani de ne baktırayım ben buna?
denemekten zarar gelmez enerji meselesi sana çıkan bana çıkmayabiliyor. Meryem çok bekletiyor mu? :) Atıyorum o halde katina:)Ben katina atiodum ona ama kartlar falan bakmiyo onlara :) hislerini soyluyor zaten yazdiklari gelince demek istedigimi anlarsin, bir de fal olayinda maalesef su tecrube ile sabit ki benim cok iyi dedigim sana cok kotu de gelebiliyor
ve ekledim...ben insan içinden geleni yapmalı diye düşünüyorum. bir de bi şeyi yapmanın pişmanlığı geçiyor ama yapmamanın geçmiyor, insanın içinde bir keşke kalıyor hep. yani yapsan bunu, kötü davransa sana, pişman etse, nerden yaptım ya dersin bi süre, ama o his geçer bak, emin ol. ama insanın aklında kalınca hayatına devam edemiyor. arasam mı aramasam mı? arasam ne yapar? hep bi gelgit.
sözün kısası; ben dene derim canımcım. dediğin gibi bittiğini anlarsın en azından, ya da bi karşılık olup olmadığını anlarsın yolunda giderse.
ve ekledim...
Hadi isaallah yaa
Cidden artik iyi seyler olsuuun
cok korkuyorum ya elim ayagım buz kesti..
ve ekledim...
hadi hayırlısı olsun çok stres yapma en fazla kabul etmez onu dusun bak engelliyim ben asfjgh
yanlışş alıntıladınn kuzumm benn duygusuzz içinn streslendimmhadi hayırlısı olsun çok stres yapma en fazla kabul etmez onu dusun bak engelliyim ben asfjgh
cok korkuyorum ya elim ayagım buz kesti..
haıyrlısı olsun canım. ben yazdıktan önce eklemişsindir inş:)
hadi hayırlısı olsun çok stres yapma en fazla kabul etmez onu dusun bak engelliyim ben asfjgh
hazırlanıp dısarı cıkmayı dusunuyorum kuzum... of ya ne hale geldim :/duygusuzzz bilgisayardann uzaklaşşş benn köttüü mesajj atıncaa bilee bilgisayrdann teldenn uzaklaşırımm senii oyalıcakk bişii yapp sinemeyaa gitt filann
ben de kötü bisiler olunca mesajı bile okumaya korkarım bakmam.. ama uyurum benteşekkür ediyorum ama cidden kötüyüm..bir yandan içim az da olsa rahat...ama umutlar bosa gıdecek ya da tersleyecek dıye de endişeliyim.. ya da kabul etmeyecek o da var..
oy valla halimi tahmin edemezsin..kabul etmeyecek gibi geliyorda neyse..ben de kötü bisiler olunca mesajı bile okumaya korkarım bakmam.. ama uyurum ben
Yani çıksın diye elimden geleni yapıcam falalemde ama ne kdr hatırlamıyorum şubattı baktırdım canım çok tşk ederimm :)meryem hangi sitede kaça baktırdın ne baktırdın? dua edeceğimkadının falı çıktı mı yani birazcık
haıyrlısı olsun canım. ben yazdıktan önce eklemişsindir inş:)
ay valla bir yandan su anda içim rahatladı...yanlışş alıntıladınn kuzumm benn duygusuzz içinn streslendimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?