Binnaz Abla

kızlar hümaya baktırdığım fal çıktı
Cnm yanlıs anlama ama hüma konusunda sen bana cok güvenilir gelmedin
kızlar hümaya baktırdığım fal çıktı
valla ben sana msjda attım burdanda yazdım 2 farklı yorum yapmıssın hüma için ve aydınlatmadın acıkcası bana hiç dürüst gelmiosun.. Bütün msjlarında hüma.. Yorum yapmıcam daha..

hayırlı olsun canım. bana tellwedeki baktığı fal patlamış durumda, yani zamanı geçti diyorum artık.

önemli bi şeyi mi bildi peki?
Canim esas konu degil eskiden birinin arayacagini soyledi on gun once ben aramaz diordum baya sinirliydik cunku kimse aramaya cesaret edemez ama aradi bugun ama ekleyeyim aylar once arayacak diyen mayis icin meryem emine.. ama fama cok daha netti olayi daha gercekci olarak bildi

Kızlar biliyosunuz benim durumu kötüydüm şuan iyiyim çok şükür ne istediğimi bende bilmiyorum kafam çok karışık. Meryemden bahsetmişsiniz meryeme kahve mi katina mı önerirsiniz?

istek hala gönderildi diyor... bekletiyor mu benı anlamadım kı..

valla bılmıyorum artık onceden gırıyordu sımdıyı bılemıcem
bir kaç saat daha sabret canım. bu arada ekleyip nabız yoklamakla iyi yapmışsın öbür türlü hep bir umut vardı içinde belki olur belki gelir diye kendi hayatını erteliyordun onun için. eğer istediğin gibi karşılamazsa seni sakın üzülme kısmet değilmiş de yoluna bak biz onları gözümüzde büyütüp yüceltiyoruz kötü erkekler kadar iyilerde var sen kötüyle zamanını kaybedersen iyiyi tanımaya fırsatın olmaz zaman su gibi akıp gidiyo bu yaşlar birdaha gelmez değerini bil ilerde çok pişman olursun.

kızlar biryolunvar da promosyon gelmiş gerçek falcılar bakıyormuş punanım vardı hemen attım benden duyurması

aslında içim rahat biliyor musun yani bir yandan iyi bir yandan kötü. iyi olmasının nedeni içimde umut varsa boş yere gitsin artık her şey..ikincisi ise dogru mu yanlıs mı yaptım bilmiyorum onun verdiği bir evham var. su anda kötü süreçler geçiriyorum onun verdiği sıgınma ıstegı desem uzun zamandır sarılmadım etmedım ne tepki verecegımı bılmıyorum. kendı ıcımde de ıkılemdeyım benı asıl yoran bu galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…