Binnaz Abla

şu anda fallara inancım sıfır eskisini ekledim malum ve hala kabul etmedi reddetmedi de..bir arbede olursa notlarını verecegim...

tutana tutuyordur ben hıc baktırmadım sadece katına bakıyor galiba
aynen canım katina bakıyo canım benım sevdigm cocuk beni engelledi o daha kötü hemde 1 senedir arıyodum 1 ay once buldm konustm baya ama 1 hafta once onun fotosunu arkads yerıne ona attım engelledi teldede boylesi daha iyi dedi (((((

olsalar dert olmasalar dert :)

Hüma sana bunun tersinimi demıştı??

Ve bütün fallarim güm.. sabaha karşı reddetmiş beni. Aklında bile değilim. Aklında, seni dusunuyor diyen herkes yalan oldu. Meryem fama dan tutun herkes... canım biraz yanıyor.. helal olsun.. kiza karşı demek ki sevgisi oluşmuş.. bunu gördüm ya ne diyim.

Ya da kizdan korktu... sonuc olarak kabul etmedi ama nolursa olsun. En azindan artik olmayacagini anladin kuzum.. bence artik hepimiz bi toparlanip silkelenip kendimize gelelim. Fallar cikmiyor ve biz hem cebimizi hem enerjimizi hem psikolojimizi yerle bir ediyoruz. Benimki seninki yeter artik daha ne kadar umut edip adim aticaz

ben de heryerden engelliyim... cok fena ya bu durum.

Ya arkadaslar sız bı adamın sevgısını faceden sızı kabul edıp etmemesıylr degıl bı bakısınıdan sızı bı suzusunden anlatsınız etmemıstır sana kızgındır yapmayın nolur ılıskılerınızı sanal ortamla degerlendırmeyın

sana onunla olacağını mı söylemislerdi? durum nedir?

buna ben de katılıyorum lakin kızcagız gercek hayatta göremiyorsa napsın?

Mayis birde baktirmisim bes gun sonra cikti falda bir ay icinde demis
Bir yolun vardaki Fama'ya baktırdın değil mi? Benim anı hafif bilemedi sen ayrılmışsın dedi o da gıcık olup seni engellemiş dedi ama ben ayrılmadım ki ha fikir olarak ayrıldım ok ama bitsin diyen oydu yani bilemediği şeyler de oldu bende. Ama çok ilginç bildiği şeyler de var.

arkadaslar konunun uzerınden baya zaman geçmiş ama belki okursunuz :):)
Bio enerji ile ilgili bir tavsiyede bulunabilirim. Bireysel bioenerji(şifa çalışması) ve ayni zamanda accsess bars ( bilinç altı temizliği) yapan iyi bir enerjist önerebilirim. kendisi Ankara da yaşıyor ve orda bir merkezi var. Ara sıra seanslar için istanbula geliyor 9 mayıs c.tesi günü istanbul da olacak ilgilenenler olursa yönlendirebilirim .
ben bu çalışmaları yaptırdım ve çok memnunum herkesin hayatında bir kere yaptırması gereken çalışmalar . Cevremde bircok arkadasim yaptirdi cok sukur iyiler ve memnun kaldılar . hem ruhsal hemde fiziksel olarak çok iyi gelen bir çalışma

ben de yaptırdım belli süre etkili oldu sonra yine aynı tas aynı hamam...

Bu bio enerji , enerji çalışmaları benim hiç inanmadığım konulardı açıkcası pek cok şey araştırdım . Her bioenerjistin farklı çalıştığı ve tabi enerjilerininde farklı oldugu bilgisini edindim . bir cogunun seansların devamı gelsin diye tam çalışmadığı bir kaç seansa uzattıklarını gördüm . Ama bu gittiğim bayan gerçekten enerji olarak oldukça fayda sağladı gidenlerde cok şükür iyiler. Tabi ki şifa Allahtan kendisi sadece bir aracı inşallah iyi gelir herkese

kızlar olumsuz enerji olumsuzu çeker. mutlu olun güçlü durun. fala gelince iyilere baktırdıysanız gerek yok diğerlerine. meryem kaldı benim tek ona da baktırıp son vereceğim ama kendisi online olmuyor. yeter bütçemize yazık günah para kolay kazanılmıyor ama şu var ayda bir baktırın mesela :)

Kizlar gunaydin beynimde birsey netlesmeden yazmk istemedim artik yazabilirim cogu arkadasim burda beni tanir kotu zamanlrimda saolsn herkes destek oldu gecmisimdeki insan icn cok aci cektim hayatima ondan sonra girmeye calisan insanlrda oldu ama asla kabul etmedm edemedim.ama birine yeniden gonlumu kaptirdim sanirim cok hoslandm ve denemeye karar verdim...icimde eskiyle ilgilo gram beklenti kalmadi hatta lutfen aramasin istiyorum suan yasadigim seyin buyuau bozulsun istemiyorum.hepinzi cok ii anliuorum banada imkansz gozuyle geliyodu bu olay ama oldu ve ben uzun zamandan sonra ilk defa yuzum guldu

CANIM ÇOK ÇOK SEVİNDİMM :) BEN SANA DEMİŞTİM ÖYLE Bİ ZAMAN GELİCEKKİ ONDAN ÇOK DAHA İYİSİ ÇIKACAK KARŞINA DİYE ÇOK MUTLU OL :))) KİM BU YENİ Mİ TANIŞTIN :) BU DURUMU BİLEN FALCI OLDUMU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…