aynen canım katina bakıyo canım benım sevdigm cocuk beni engelledi o daha kötüşu anda fallara inancım sıfır eskisini ekledim malum ve hala kabul etmedi reddetmedi de..bir arbede olursa notlarını verecegim...
tutana tutuyordur ben hıc baktırmadım sadece katına bakıyor galiba
olsalar dert olmasalar dert :)aynen canım katina bakıyo canım benım sevdigm cocuk beni engelledi o daha kötühemde 1 senedir arıyodum 1 ay once buldm konustm baya ama 1 hafta once onun fotosunu arkads yerıne ona attım engelledi teldede boylesi daha iyi dedi (((((
aynenolsalar dert olmasalar dert :)
Hüma sana bunun tersinimi demıştı??aynen canım katina bakıyo canım benım sevdigm cocuk beni engelledi o daha kötühemde 1 senedir arıyodum 1 ay once buldm konustm baya ama 1 hafta once onun fotosunu arkads yerıne ona attım engelledi teldede boylesi daha iyi dedi (((((
Mayis birde baktirmisim bes gun sonra cikti falda bir ay icinde demisFama tarihi de tutturdu mu sana canım? Yani net olarak mayıs ayı dedi mi? Kim tarih konusunda başarılı çözmeye çalışıyorum da :)
Ya da kizdan korktu... sonuc olarak kabul etmedi ama nolursa olsun. En azindan artik olmayacagini anladin kuzum.. bence artik hepimiz bi toparlanip silkelenip kendimize gelelim. Fallar cikmiyor ve biz hem cebimizi hem enerjimizi hem psikolojimizi yerle bir ediyoruz. Benimki seninki yeter artik daha ne kadar umut edip adim aticazVe bütün fallarim güm.. sabaha karşı reddetmiş beni. Aklında bile değilim. Aklında, seni dusunuyor diyen herkes yalan oldu. Meryem fama dan tutun herkes... canım biraz yanıyor.. helal olsun.. kiza karşı demek ki sevgisi oluşmuş.. bunu gördüm ya ne diyim.
ben de heryerden engelliyim... cok fena ya bu durum.aynen canım katina bakıyo canım benım sevdigm cocuk beni engelledi o daha kötühemde 1 senedir arıyodum 1 ay once buldm konustm baya ama 1 hafta once onun fotosunu arkads yerıne ona attım engelledi teldede boylesi daha iyi dedi (((((
Ya arkadaslar sız bı adamın sevgısını faceden sızı kabul edıp etmemesıylr degıl bı bakısınıdan sızı bı suzusunden anlatsınız etmemıstır sana kızgındır yapmayın nolur ılıskılerınızı sanal ortamla degerlendırmeyınVe bütün fallarim güm.. sabaha karşı reddetmiş beni. Aklında bile değilim. Aklında, seni dusunuyor diyen herkes yalan oldu. Meryem fama dan tutun herkes... canım biraz yanıyor.. helal olsun.. kiza karşı demek ki sevgisi oluşmuş.. bunu gördüm ya ne diyim.
sana onunla olacağını mı söylemislerdi? durum nedir?Ve bütün fallarim güm.. sabaha karşı reddetmiş beni. Aklında bile değilim. Aklında, seni dusunuyor diyen herkes yalan oldu. Meryem fama dan tutun herkes... canım biraz yanıyor.. helal olsun.. kiza karşı demek ki sevgisi oluşmuş.. bunu gördüm ya ne diyim.
buna ben de katılıyorum lakin kızcagız gercek hayatta göremiyorsa napsın?Ya arkadaslar sız bı adamın sevgısını faceden sızı kabul edıp etmemesıylr degıl bı bakısınıdan sızı bı suzusunden anlatsınız etmemıstır sana kızgındır yapmayın nolur ılıskılerınızı sanal ortamla degerlendırmeyın
çakma famada mı var :SKızlar gözlerime inanamıyorum bir yolun var da FAMA mı yoksa yazıyor ben mi delirdim
FAMAAAAA cansın ya cansın
Acaba gerçek fama mı çakma fama mı
Bir yolun vardaki Fama'ya baktırdın değil mi? Benim anı hafif bilemedi sen ayrılmışsın dedi o da gıcık olup seni engellemiş dedi ama ben ayrılmadım ki ha fikir olarak ayrıldım ok ama bitsin diyen oyduMayis birde baktirmisim bes gun sonra cikti falda bir ay icinde demis
Fal Değilde arkadaşlar Bioenerji gerçekten çok etkili . Panik atağım Vardı bioenerji seansları aldım okadar etkili olduki anlatamam. panik atağım geçti üzerinde içimde oluşan sıkıntı yorgunluk bitkin hissetme hallerim bile geçti kesinlikle tavsiye ederim. Seziş Medical diye bir yer Yapan kişi bioenerji uzmanı yanısıra psikolog.
ben de yaptırdım belli süre etkili oldu sonra yine aynı tas aynı hamam...arkadaslar konunun uzerınden baya zaman geçmiş ama belki okursunuz :):)
Bio enerji ile ilgili bir tavsiyede bulunabilirim. Bireysel bioenerji(şifa çalışması) ve ayni zamanda accsess bars ( bilinç altı temizliği) yapan iyi bir enerjist önerebilirim. kendisi Ankara da yaşıyor ve orda bir merkezi var. Ara sıra seanslar için istanbula geliyor 9 mayıs c.tesi günü istanbul da olacak ilgilenenler olursa yönlendirebilirim .
ben bu çalışmaları yaptırdım ve çok memnunum herkesin hayatında bir kere yaptırması gereken çalışmalar . Cevremde bircok arkadasim yaptirdi cok sukur iyiler ve memnun kaldılar . hem ruhsal hemde fiziksel olarak çok iyi gelen bir çalışma
CANIM ÇOK ÇOK SEVİNDİMM :) BEN SANA DEMİŞTİM ÖYLE Bİ ZAMAN GELİCEKKİ ONDAN ÇOK DAHA İYİSİ ÇIKACAK KARŞINA DİYE ÇOK MUTLU OL :))) KİM BU YENİ Mİ TANIŞTIN :) BU DURUMU BİLEN FALCI OLDUMUKizlar gunaydin beynimde birsey netlesmeden yazmk istemedim artik yazabilirimcogu arkadasim burda beni tanir kotu zamanlrimda saolsn herkes destek oldu gecmisimdeki insan icn cok aci cektim hayatima ondan sonra girmeye calisan insanlrda oldu ama asla kabul etmedm edemedim.ama birine yeniden gonlumu kaptirdim sanirim cok hoslandm ve denemeye karar verdim...icimde eskiyle ilgilo gram beklenti kalmadi hatta lutfen aramasin istiyorum suan yasadigim seyin buyuau bozulsun istemiyorum.hepinzi cok ii anliuorum banada imkansz gozuyle geliyodu bu olay ama oldu ve ben uzun zamandan sonra ilk defa yuzum guldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?