Binnaz Abla

Bitanem iyi ki ekledin. Hemen kabul etmez bi iki gun bekletir bence yani suan esasoglan beni eklese ben 1 gun sonra kabul ederim :)))) e bunun simdiki yelloz facete ekli degilmi canim onun korkusundan etmeyebilirde. Icinde kalicagina yap sonra acaba yapsamiydim deme kabul etmezse buyuk utanc yasarsin ama tecrube olur. smokecity sen bana fal bak ben de sana

kuzum su anda calısıyor ve baska yerde aynı yerde olsak ıstegı gonderemezdım zaten uzaklasınca hemen atıverdım :) cekmeyecegım ıstegı kuzum kendı bılır artık ben yaptım elımden geleni...valla tam sınav zamanı yaptım da neyse..:)

fama tellwede yok kizlar.Meryem de online olmadi bi turlu. bu fama nerede bakiyor hangi sitede?

yani famanin fali cikiyor da hisleri nasil merak ettim kahve falinda yok tavsan cikti kus cikti diyecekse kalsin kahve

Kızlar yaaa bişi sorcam:)
Yiğit é fal baktıranlara sesleniyorum özellikle : bu çocuk öyle yada böyle sana gelecek sizi birlikte görüyorum diyip de sevdiğini başkasına kaptıran var mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…