- 12 Kasım 2012
- 1.577
- 1.378
- 333
çok sevindim. peki falllardan hangisi patladı hangisi çıktı bu durumu bilen oldu muKizlar gunaydin beynimde birsey netlesmeden yazmk istemedim artik yazabilirimcogu arkadasim burda beni tanir kotu zamanlrimda saolsn herkes destek oldu gecmisimdeki insan icn cok aci cektim hayatima ondan sonra girmeye calisan insanlrda oldu ama asla kabul etmedm edemedim.ama birine yeniden gonlumu kaptirdim sanirim cok hoslandm ve denemeye karar verdim...icimde eskiyle ilgilo gram beklenti kalmadi hatta lutfen aramasin istiyorum suan yasadigim seyin buyuau bozulsun istemiyorum.hepinzi cok ii anliuorum banada imkansz gozuyle geliyodu bu olay ama oldu ve ben uzun zamandan sonra ilk defa yuzum guldu
%100 KATILIYORUM..Ya arkadaslar sız bı adamın sevgısını faceden sızı kabul edıp etmemesıylr degıl bı bakısınıdan sızı bı suzusunden anlatsınız etmemıstır sana kızgındır yapmayın nolur ılıskılerınızı sanal ortamla degerlendırmeyın
Kizlar gunaydin beynimde birsey netlesmeden yazmk istemedim artik yazabilirimcogu arkadasim burda beni tanir kotu zamanlrimda saolsn herkes destek oldu gecmisimdeki insan icn cok aci cektim hayatima ondan sonra girmeye calisan insanlrda oldu ama asla kabul etmedm edemedim.ama birine yeniden gonlumu kaptirdim sanirim cok hoslandm ve denemeye karar verdim...icimde eskiyle ilgilo gram beklenti kalmadi hatta lutfen aramasin istiyorum suan yasadigim seyin buyuau bozulsun istemiyorum.hepinzi cok ii anliuorum banada imkansz gozuyle geliyodu bu olay ama oldu ve ben uzun zamandan sonra ilk defa yuzum guldu
%100 KATILIYORUM..
sadece fazlada ümit bağlayıp tüm hayatı bunalım içinde o adamın düşüncesiyle geçirmemek gerekiyor.
bazen böyle bir erkek düşünüyorum.hep beni düşünen saplantılı şekilde beni isteyen hayatında benden başka düşünecek hiçbirşey bulmayan..korkutuyor beni ben olsam kaçarım.sadece bunu yapmamalıyız.gerisi çözülür.çözülmezsede kendileri bilirler yol gidenin elden ne gelir....
evet kesinlikle düsünüyorsan da belli etme o sen de kalsın çünkü bunu anlayan bir erkek kaçar kadın da kaçar herkes kaçar...%100 KATILIYORUM..
sadece fazlada ümit bağlayıp tüm hayatı bunalım içinde o adamın düşüncesiyle geçirmemek gerekiyor.
bazen böyle bir erkek düşünüyorum.hep beni düşünen saplantılı şekilde beni isteyen hayatında benden başka düşünecek hiçbirşey bulmayan..korkutuyor beni ben olsam kaçarım.sadece bunu yapmamalıyız.gerisi çözülür.çözülmezsede kendileri bilirler yol gidenin elden ne gelir....
Canim yaklasik 15 gun oldu tanisali dun tamamen evet dedim ama malesefki onlada ayni sehirde degiliz kuzenimin sirket arkdasi ant da tanistim 1 hafta boyunca yanyanydik gittignden beri ariyo soruyo simdi aklimda oldugu kadar yaziyim kimler bildigini cok iyi hatirliyorum nesibe ilk falinda resmen tipini tarif etmis sporla ugrasan biri futbol degil ama kasli filan demisti bende yok artik demistimCANIM ÇOK ÇOK SEVİNDİMM :) BEN SANA DEMİŞTİM ÖYLE Bİ ZAMAN GELİCEKKİ ONDAN ÇOK DAHA İYİSİ ÇIKACAK KARŞINA DİYE ÇOK MUTLU OL :))) KİM BU YENİ Mİ TANIŞTIN :) BU DURUMU BİLEN FALCI OLDUMU
Cok saol canm yazdim aklimda oldugu kadarçok sevindim. peki falllardan hangisi patladı hangisi çıktı bu durumu bilen oldu mu
insallah canim hepimizin istedigimiz gibi olur simdilik iyiyim ama tabiki zamanallah mutlu etsin devamliligi olsun ins hep yüzün güler canim
bendede durumlar karisik biraz bakalim artik ins istedigim gibi sekillendirebilirim
Fama da mı bildiCanim yaklasik 15 gun oldu tanisali dun tamamen evet dedim ama malesefki onlada ayni sehirde degiliz kuzenimin sirket arkdasi ant da tanistim 1 hafta boyunca yanyanydik gittignden beri ariyo soruyo simdi aklimda oldugu kadar yaziyim kimler bildigini cok iyi hatirliyorum nesibe ilk falinda resmen tipini tarif etmis sporla ugrasan biri futbol degil ama kasli filan demisti bende yok artik demistimseruven mayis haziran gibi yeni birini goruyorum demisti fama hatta bana eskisi icin cok pisman olucam ama sen kabul edermisin bilmem demisti bende sorumda hemen kabul ederm sanirim demistim baskasi olucak hayatinda dedi...selena da baskasndan ilk falinda bahsetti ama hic uymuyo zaten dedigim gibi dier falindada eskisiyle evlendirince inancim yoktu ona karsi bikac kisi daha soyledi sanirim ama hic aklimda kalmams cunku tarife uyan sadece nesibeninki...
Selena hic birsey bilmedi bende bi daha atam belki tutar dedim hic olmadiFama da mı bildiiyi iyi ahahha onun falı bana da ilginçti :) selenaya çok fal atınca kafası gümlemis. Selena sana spesifik seyler bilmis miydi? Nesibe cok iyi bilmis bana cok genel konustu özel nokta atısı yoktu. Enerjin iyi uymus Nesibe ile:)
evet enerji meselesi sana çıkan bana çıkmıyor dediğin doğru ama en azından iyi falcılar hangileri biliyoruz:) Ben bir de meryem'e baktıracağım merak ediyorum:)Selena hic birsey bilmedi bende bi daha atam belki tutar dedim hic olmadicanim bende nesibenin ilk falinda amann yok artik filan modundaydim ama sonra sonra anladim tabiki herkese uyan ayni olmuyo..fama da eskisiyle ilgili acayip seyler bildi sok olmustum yani
meryem efsanedir.enerjin bi tutarsa en böyle bişey görmedim.atınca bizede haber ver canım.evet enerji meselesi sana çıkan bana çıkmıyor dediğin doğru ama en azından iyi falcılar hangileri biliyoruz:) Ben bir de meryem'e baktıracağım merak ediyorum:)
nesibeye ne attın canımSelena hic birsey bilmedi bende bi daha atam belki tutar dedim hic olmadicanim bende nesibenin ilk falinda amann yok artik filan modundaydim ama sonra sonra anladim tabiki herkese uyan ayni olmuyo..fama da eskisiyle ilgili acayip seyler bildi sok olmustum yani
yani kadını bir yakalasam dün gece girmedi... 20:00'da gireceğim demiş de yoktu. Bu gece umarım girer:)meryem efsanedir.enerjin bi tutarsa en böyle bişey görmedim.atınca bizede haber ver canım.
Katinaydi sanirim canim farketmez tarotta atsan olur yaninesibeye ne attın canım
bence o kadar kesin konuşma hayatta hiçbir şey belli olmuyor. Ya evlilikler bitiyor kızdan mı ayrılmayacak... Ha gelince sen orada olur musun bilinmez. Valla ben de herşeyi denedim istemiyorsa daha fazla neden deneyeyim dedim. Eğlen ve eğlendiğini göster güçlü kadın imajı hep tutar. Eğer sana arada bakarsa görsün. Biraz takıntı yapmamızın sebebi karşımıza başkasının çıkmıyor oluşu yoksa unutulur da:) En sevilen bile unutulabilir şu yüzyılda.Kızlar ben elimden gelenin fazlasını yaptım kendımce..ben gurur delisi insan adım attım..aylar sonra ilk defa içten bir dua ettim 'umarım gün gelir pişman olmazsın'... her şey güm yani :))
o kızın çöküşünü görmek istiyorum.. bana imalı imalı bakıp saçma sapan hareketler yapmasının umarım bir gün bedelini o da öder..ama dediğim gibi ben elimden geleni yaptım bu saatten sonra olmaz kapandı o defter benım ıcın bugun ıtıbari ile..bence o kadar kesin konuşma hayatta hiçbir şey belli olmuyor. Ya evlilikler bitiyor kızdan mı ayrılmayacak... Ha gelince sen orada olur musun bilinmez. Valla ben de herşeyi denedim istemiyorsa daha fazla neden deneyeyim dedim. Eğlen ve eğlendiğini göster güçlü kadın imajı hep tutar. Eğer sana arada bakarsa görsün. Biraz takıntı yapmamızın sebebi karşımıza başkasının çıkmıyor oluşu yoksa unutulur da:) En sevilen bile unutulabilir şu yüzyılda.
aslankralice valla paranı boşa harcama denenmemisi deneyip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?