Binnaz Abla

kimler bilemedi sende ve kimler bildi ?

Bunu bende söylemiştim evet birinde imla hataları var diğerinde yok ama Fama-Bilgehatun benziyor bende de falları.

Val
kimler bilemedi sende ve kimler bildi ?
vallahi baktırdığım herkes fama Meryem Fâtıma esin naira Oğuzhan serüven hepsi çok olumluyu sadece selena olumsuz du bide Oğuzhan ve Fâtıma bir ayrılıktan sonra barışacağımızı söyledi ama ben şu anda çok kararlıyım düşünmüyorum barışmayı

Şimdi selena tam olarak tutturdu diyebilir miyiz

bi tuhaflık var ama bu işte. fama 5 e fal bakıyordu, bi süre baktı ve hep 5tlde kaldı, sonra bıraktı gitti. diyelim ki bilgehatun olarak geri döndü. yine 5 tlden başladı baya da bi 5e baktı. o zamana kadar fama 20 ye yükseltirdi falını. niye gidip, hemen geri dönüp başka isimle falcılık yapsın ki. fama tutmuştu zaten. valla hiç mantıklı değil bence bu durum:)

sen nasıl emin oldun canım?

şu face den nefret ediyorum, hiç kullanmadım o yüzden.
kuzum ümit vermek değil ama senin ex inat ediyor bence.
o kızla da sadece takıldığını düşünüyorum.
senin bugüne kadar yazdığın şeylerden çıkardığım sonuç bu ama
sen tabiki bu saatten sonra önüne bak. yapılabilecek son adımı da attın çünkü.
ilerde keşke demeyeceksin en azından, üzülme lütfen.

hayırlı olsun canım, çok güzel bir haber, umarım artık fallardan uzak durursun,
ilişkinin enerjisi yüksek kalsın, hiç fal atıp da düşürme

bende fama ve aylini aynı düşünüyordum ama sen yazdıktan sonra evet dedim.
benim bilge hatuna attığım falda aynıydı, tek fark yazım şekli daha düzgündü bilge hatunun.
sağol canım, öğrendikçe yaz lütfen

Biz biraz sabırsız mıyız ki bilmiyorum:S Yahu zaten bana hep saçma sapan şeyler çıkmıştır fallarda bugüne kadar bana tutturan falcı olmadı geleceği ancak anı bildiler...Yakın gelecek belki onu da selena bildi:) 1 ay yakın gelecek mi bilemiyorum sanırım evet çıkarsa söylerim.

canım ne kadar suredır cıkıyor bu kızlaa uzun zamandır bu konu gundemde anladıgım kadarıyla okuduklarımdan,
bence sen onune bak artık kız senın eskı sevgılısı olduğunu bılıyor oda degıl devamlı aynı ortamdasınız gormesı bakması normal

ama sen bır sekılde kendını uzak tut ayrıca cocugun kabul etmesıde garıp olurdu sımdı sevgılısı var,gıdıp kıza soylese olay cıksa hosmu olucak ?? hiç girmeseydin oyle seylere facede eklemek -sılmeklede sevgı degerını olcmek sacmalık onuda gecıyorum sen sadece kafanı dınlee ..

burda arkadaşlarımızda guc vermeye calısıyorlar ama aklını karıştırma bıraz kendını dınle aklından uzaklaştır senınkı su anda hırs moduna gecmıs (hislerin yani) sıkmaa canını kımse için değmez ..

neeeeeeeeee
bende bilgehatun cok farklı konusmustu famada sasırdımmmm
suphelerimiz vardı ztn ama sankı ıkısıde farklı ınsanlar gıbıydı bendekı yazım sekılelrı oyleydı en azından offfff kım bılır kac tane boyle falcı vardır hem seslı, hem yazılı ohhhhh

KıZlarr ben kimseyi zan altında bırakmak için yazmadım farkındaysanız gecen hafta dan berı bu konu da emın olmadan bıseyde yazmadım, bakın aynı kişi olmasa bıle bırbırlerının musterılerını bılen kişiler, kusura bakmayın, ben ıkısınıde sevmiştim bu arada belırtıyım, sadece ıkısınden bırıne cok sasırdıysanız nasıl bıldı dıye heyecanlanmayın sasırmayın dıye yazdım, para kısmı benı ılgılendırmez,aynı kişi olmaları parayı yuksek yapıcakları anlamına gelmez, ben dıgerlerınıde yazıcam dedıgım gıbı emıb olmam gerektı, meryem olsun,aylın olsun ayse fatma olsun umrumda degıl .. Bır degıl 5 kışı resmı yolla araştırıyoruz bunı neden mı yapıyoruz onuda dıyım cunku artık kerızlık tak etti canımınza ve bı arkadasımız aynı kişi olupta kızla ılgılı bıldıklerı bır olayı allayıp pullayıp saglıgından edıcek bır psıkolojıye getırdıler( kızlar bız sadece maddı zarar gorduk der gecerız ama manevı acıdan zarar goren bı dosttunuz olsa sızde aynısını yapardınız. Ilk attıgınız fal dışında ınanmayın, ılk famaya atanlar sonra bılgehatuna attıysa ınanmasın, bılgehatuna attıp ıkıncı famaya atanlarda famaya ınanmasın,, bakın tekrar dıyorum ılk fal baktıranlar için aynı kişide olsalar basarılı tahmınlerı de var yok degıl,, sadece ıkıncı ucuncu fallar bılgılerle yazıldı bılgınıze ınanan ananır ınanmayan ınanmaz. Ben ogrendkce yazıcamm

içim daralıyor gözlerim doluyor kızlar... dönecekse dönsünler... zoruma giden her yerden engelli olmak.

aylınle meryemın famayla alakası varmı pekı?

ben kendi fikrin sandım. resmi bi şekilde araştırıyosan çok sağol canım çok iyi oldu söylediğin. ve bu gerçekse yazıklar olsun. resmen kandırılıyoruz o zaman biz. bana tam tersi konuşmuşlardı. belki de cidden aynı kişi ve bi dönücek diyor, bi dönmiycek diyor böylece illaki biri tutturmuş oluyor. biz de o benim favorim falan diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…