- 12 Kasım 2012
- 1.577
- 1.378
- 333
kimler bilemedi sende ve kimler bildi ?Çok ilginç bana da sadece fama ve Bilgehatun bir mahkemeden bahsetti adam beni seviyordu ama ben ayrıldım ıkı gündür adam neden dıye bile sormadı her ne kDar ben sebebını söylesene Hayırlısı Hakkımızda kızlar fallara göre değerlendirmemek Lazım sıkılıp atıyoruz ama iç sesimiz bize doğruyu söylüyor
Bunu bende söylemiştim evet birinde imla hataları var diğerinde yok ama Fama-Bilgehatun benziyor bende de falları.Kızlar sıze bazı kişilerın kım oldugunu soylicem demıştım emın olmayı beklıyodum, yapılan araştırmalarımıza gore fama-bilgehatun( kesin eminim. Ve ınanın ben famayıda bılgehatunuda cok begenmıştımmm.. Asla boş demıyorum başarılıda ama ıkısıde aynı kişi (( yazımları farklı bırını turkcesı ıyı öburunun kotu demeyın sonuçta yazım değişebılır.. Bakın gene dıyorum kotu falcı degıl ama ıkısınden bırıne baktırın dıgerlerınıde yazıcam emın oldukca
kız kesin diyor nasıl buldularsa... :)Bunu bende söylemiştim evet birinde imla hataları var diğerinde yok ama Fama-Bilgehatun benziyor bende de falları.
canım falda açıklama yapmayacağım ben artık açıklayınca ona göre söyleyenler var selena öyle değil gerçi de fama öyle yaptıve son kez fal attım... artık bende aylık bir kere atacagım bakalım bu durumla ilgili neler söyleyecekler neler değişmiş bir gecede hayatımda :)
acıklama yaparsan ona göre ılerlıyorlar kuzum öyle yapma genel sor soracaksan hep :)canım falda açıklama yapmayacağım ben artık açıklayınca ona göre söyleyenler var selena öyle değil gerçi de fama öyle yaptı
Ben kesin diyemem ama benzer noktaları çok fallarda sadece biri imla hatası var daha doğrusu kelimelerde eksik harfler diğerinde ise imla hatası yok denecek kadar az.kız kesin diyor nasıl buldularsa... :)
vallahi baktırdığım herkes fama Meryem Fâtıma esin naira Oğuzhan serüven hepsi çok olumluyu sadece selena olumsuz du bide Oğuzhan ve Fâtıma bir ayrılıktan sonra barışacağımızı söyledi ama ben şu anda çok kararlıyım düşünmüyorum barışmayıkimler bilemedi sende ve kimler bildi ?
Val
vallahi baktırdığım herkes fama Meryem Fâtıma esin naira Oğuzhan serüven hepsi çok olumluyu sadece selena olumsuz du bide Oğuzhan ve Fâtıma bir ayrılıktan sonra barışacağımızı söyledi ama ben şu anda çok kararlıyım düşünmüyorum barışmayı
Kızlar sıze bazı kişilerın kım oldugunu soylicem demıştım emın olmayı beklıyodum, yapılan araştırmalarımıza gore fama-bilgehatun( kesin eminim. Ve ınanın ben famayıda bılgehatunuda cok begenmıştımmm.. Asla boş demıyorum başarılıda ama ıkısıde aynı kişi (( yazımları farklı bırını turkcesı ıyı öburunun kotu demeyın sonuçta yazım değişebılır.. Bakın gene dıyorum kotu falcı degıl ama ıkısınden bırıne baktırın dıgerlerınıde yazıcam emın oldukca
Ve bütün fallarim güm.. sabaha karşı reddetmiş beni. Aklında bile değilim. Aklında, seni dusunuyor diyen herkes yalan oldu. Meryem fama dan tutun herkes... canım biraz yanıyor.. helal olsun.. kiza karşı demek ki sevgisi oluşmuş.. bunu gördüm ya ne diyim.
Kizlar gunaydin beynimde birsey netlesmeden yazmk istemedim artik yazabilirimcogu arkadasim burda beni tanir kotu zamanlrimda saolsn herkes destek oldu gecmisimdeki insan icn cok aci cektim hayatima ondan sonra girmeye calisan insanlrda oldu ama asla kabul etmedm edemedim.ama birine yeniden gonlumu kaptirdim sanirim cok hoslandm ve denemeye karar verdim...icimde eskiyle ilgilo gram beklenti kalmadi hatta lutfen aramasin istiyorum suan yasadigim seyin buyuau bozulsun istemiyorum.hepinzi cok ii anliuorum banada imkansz gozuyle geliyodu bu olay ama oldu ve ben uzun zamandan sonra ilk defa yuzum guldu
Kızlar sıze bazı kişilerın kım oldugunu soylicem demıştım emın olmayı beklıyodum, yapılan araştırmalarımıza gore fama-bilgehatun( kesin eminim. Ve ınanın ben famayıda bılgehatunuda cok begenmıştımmm.. Asla boş demıyorum başarılıda ama ıkısıde aynı kişi (( yazımları farklı bırını turkcesı ıyı öburunun kotu demeyın sonuçta yazım değişebılır.. Bakın gene dıyorum kotu falcı degıl ama ıkısınden bırıne baktırın dıgerlerınıde yazıcam emın oldukca
Biz biraz sabırsız mıyız ki bilmiyorum:S Yahu zaten bana hep saçma sapan şeyler çıkmıştır fallarda bugüne kadar bana tutturan falcı olmadı geleceği ancak anı bildiler...Yakın gelecek belki onu da selena bildi:) 1 ay yakın gelecek mi bilemiyorum sanırım evet çıkarsa söylerim.şu face den nefret ediyorum, hiç kullanmadım o yüzden.
kuzum ümit vermek değil ama senin ex inat ediyor bence.
o kızla da sadece takıldığını düşünüyorum.
senin bugüne kadar yazdığın şeylerden çıkardığım sonuç bu ama
sen tabiki bu saatten sonra önüne bak. yapılabilecek son adımı da attın çünkü.
ilerde keşke demeyeceksin en azından, üzülme lütfen.
hayırlı olsun canım, çok güzel bir haber, umarım artık fallardan uzak durursun,
ilişkinin enerjisi yüksek kalsın, hiç fal atıp da düşürme
bende fama ve aylini aynı düşünüyordum ama sen yazdıktan sonra evet dedim.
benim bilge hatuna attığım falda aynıydı, tek fark yazım şekli daha düzgündü bilge hatunun.
sağol canım, öğrendikçe yaz lütfen
o kızın çöküşünü görmek istiyorum.. bana imalı imalı bakıp saçma sapan hareketler yapmasının umarım bir gün bedelini o da öder..ama dediğim gibi ben elimden geleni yaptım bu saatten sonra olmaz kapandı o defter benım ıcın bugun ıtıbari ile..
aylınle meryemın famayla alakası varmı pekı?KıZlarr ben kimseyi zan altında bırakmak için yazmadım farkındaysanız gecen hafta dan berı bu konu da emın olmadan bıseyde yazmadım, bakın aynı kişi olmasa bıle bırbırlerının musterılerını bılen kişiler, kusura bakmayın, ben ıkısınıde sevmiştim bu arada belırtıyım, sadece ıkısınden bırıne cok sasırdıysanız nasıl bıldı dıye heyecanlanmayın sasırmayın dıye yazdım, para kısmı benı ılgılendırmez,aynı kişi olmaları parayı yuksek yapıcakları anlamına gelmez, ben dıgerlerınıde yazıcam dedıgım gıbı emıb olmam gerektı, meryem olsun,aylın olsun ayse fatma olsun umrumda degıl .. Bır degıl 5 kışı resmı yolla araştırıyoruz bunı neden mı yapıyoruz onuda dıyım cunku artık kerızlık tak etti canımınza ve bı arkadasımız aynı kişi olupta kızla ılgılı bıldıklerı bır olayı allayıp pullayıp saglıgından edıcek bır psıkolojıye getırdıler( kızlar bız sadece maddı zarar gorduk der gecerız ama manevı acıdan zarar goren bı dosttunuz olsa sızde aynısını yapardınız. Ilk attıgınız fal dışında ınanmayın, ılk famaya atanlar sonra bılgehatuna attıysa ınanmasın, bılgehatuna attıp ıkıncı famaya atanlarda famaya ınanmasın,, bakın tekrar dıyorum ılk fal baktıranlar için aynı kişide olsalar basarılı tahmınlerı de var yok degıl,, sadece ıkıncı ucuncu fallar bılgılerle yazıldı bılgınıze ınanan ananır ınanmayan ınanmaz. Ben ogrendkce yazıcamm
KıZlarr ben kimseyi zan altında bırakmak için yazmadım farkındaysanız gecen hafta dan berı bu konu da emın olmadan bıseyde yazmadım, bakın aynı kişi olmasa bıle bırbırlerının musterılerını bılen kişiler, kusura bakmayın, ben ıkısınıde sevmiştim bu arada belırtıyım, sadece ıkısınden bırıne cok sasırdıysanız nasıl bıldı dıye heyecanlanmayın sasırmayın dıye yazdım, para kısmı benı ılgılendırmez,aynı kişi olmaları parayı yuksek yapıcakları anlamına gelmez, ben dıgerlerınıde yazıcam dedıgım gıbı emıb olmam gerektı, meryem olsun,aylın olsun ayse fatma olsun umrumda degıl .. Bır degıl 5 kışı resmı yolla araştırıyoruz bunı neden mı yapıyoruz onuda dıyım cunku artık kerızlık tak etti canımınza ve bı arkadasımız aynı kişi olupta kızla ılgılı bıldıklerı bır olayı allayıp pullayıp saglıgından edıcek bır psıkolojıye getırdıler( kızlar bız sadece maddı zarar gorduk der gecerız ama manevı acıdan zarar goren bı dosttunuz olsa sızde aynısını yapardınız. Ilk attıgınız fal dışında ınanmayın, ılk famaya atanlar sonra bılgehatuna attıysa ınanmasın, bılgehatuna attıp ıkıncı famaya atanlarda famaya ınanmasın,, bakın tekrar dıyorum ılk fal baktıranlar için aynı kişide olsalar basarılı tahmınlerı de var yok degıl,, sadece ıkıncı ucuncu fallar bılgılerle yazıldı bılgınıze ınanan ananır ınanmayan ınanmaz. Ben ogrendkce yazıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?