Binnaz Abla

fuma mı fama mı hüma mı? hangisii fuma duymadm hic tee

Ben bugun dayanamadim kadikoy' de fal baktirdim, butun moralimi bozdu kadin, yeni tanistigim icin bitmis o is dedi, bu eskisi icin evlilik demiyorum ama birlikte olcaksiniz dedi, 30 lira bayildim ve 2' sinin adini, burcunu, yasini da ben soyledim, falci neden bunlari soyleyemiyor tip tarif edemiyor anlamiyorum zaten her kinuda yizde 50 ihtimal var, kendimi yine fal baktirdigim icin cok salak hissettim

canim sahtekar cok ben bunu hep dile getirdim disardaki falcilarda tanidiginiz arkadaslariniz denemis olmadan sizde denemeyin insan bazen dayanamiyor ama en gecerlisi bu..

Selenaya ben de attım kadın ıkı gündür girmiyor gecen lunaya attım 10 gun bekledim yok çektim
Selena kac günde bakacak acaba aman be fal attığımız kayboluyor
valla selenada cok tutturamiyor ya ben tellweden hesabimi sildim
galiba ordaki en iyi isim sarayli oda baska bi yere gecse daha iyi olucak

benim önümde daha bi düzine kişi var selenada. meryem ne kadar sürede bakıyor. enerjim tutacak mı acaba?

Meryem ayni gun icinde donuyor hep, sistemden cikmadan once fali gonderiyor, hatta ilk attigimda 2 saat sonra hemen gondermisti, ilk falini ben cok karisik bulmustum nokta atisi da yoktu, sonra attiklarim daha iyiydi

en iyisi mahallede bedavadan kadınların baktıkları veya bi çingenenin 5-10 kurusa baktıgı fal

Saraylıyı bulamıyorum canım ya tellwede benimde 20 tl vardı bitsin artık lunaya attım bekle bekle sinir oldum şimdi çekeceğim iki kac gündür bekliyorum bakıyorum kime atayım Off ben de bitsin kapatacağım canım

sarayli da haziranda anca gelir heralde :/
haklisin valla adam gibi falci yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…