Binnaz Abla

öyle alıyor zaten. günde 1 fal alıyor. ama ona rağmen ben dahil herkes, çok iyi baktığı için beklemeyi göze alarak atıyor.
canım biri yazdıya 18 falı var diye bende onun için dedim,her gün bir fal bakıyorsa,18 gün bekleyeceklermi diye,tabiki tercih meselesi ona diyeceğim yok.

canım katinada uzman olmaya gerek yokki,zaten bir kişinin hisleri varsa,kartların ne demek isteğini çok iyi anlamışsa,bu kartlar açılım sayılarıyla yan yana gelince,zaten hisli ve anlayan kişinin,ne demek istediklerini gözüne sokuyorlar,bu kartlar bakan kişiyi ele geçirince onun enerjisiyle besleniyorlar,ben deste aldım,1 yıldır kendime açmaya devam ettim,bu süre içerisinde kartlar beni hiç rahat bırakmadı,sürekli rüyalarımda bile açılım yaptılar,bunlarla uğraşırken bende hislerimin olduğunu anladım,sonra korkmaya başladım,bir müdet elime almadım,ama zzaman içerisinde onları açma isteği başladı,bende açtım ve korkumuda yenmiş oldum,ama her gün açmıyorum,olmuyorçünkü,karışıyorlar saçma sapan açılıyorlar,zamanı gelince onlar beni çekiyor.ama bazende rüyamda bazı kişiler için bana açılım yapıyorlar.ben sadece bunun önüne geçemiyorum.

canım bana katina bakabilir misin?

bende almak istiyorm o desteden neden billmiyorm ama hislermn olup olmadıgını bilmeden almak istiyorm benmde rüyama giriyor.

Merhabalar yeniden, çok sık yazmıyorum ancak burayı takip ediyorum ama çıkan fal haberim olunca siz değerli üyeleri de bilgilendiriyorum. Boynumun borcu gibi hissediyorum çünkü.. Kesira Sirel hakkında düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…