hmm kahve mi yoksa tarot mu hangisini iyi bakıyo?evet ciktigi oluyor
hmm o desteyi bende alacagım insallah
Canim sana ozelden mesaj atiyorum.antalyada da yasadim hala baglarim var su an farkli sehirde yasiyorum canim
kim acaaba ?? ismi nedir
hmmPardon twl
Kendine objektif olarak bakamayacagin icin almanin cok anlami olmaz, bence hic girme zaten bu tarz seylere, katinam oldugundan beri asktaki sanssizligim carpi 2 diyebilirim
ınsallah canımmSelena benim tursumu kuruyor olmali, ay isallah tutarim
canım biri yazdıya 18 falı var diye bende onun için dedim,her gün bir fal bakıyorsa,18 gün bekleyeceklermi diye,tabiki tercih meselesi ona diyeceğim yok.öyle alıyor zaten. günde 1 fal alıyor. ama ona rağmen ben dahil herkes, çok iyi baktığı için beklemeyi göze alarak atıyor.
ınsallah canımm
canım katinada uzman olmaya gerek yokki,zaten bir kişinin hisleri varsa,kartların ne demek isteğini çok iyi anlamışsa,bu kartlar açılım sayılarıyla yan yana gelince,zaten hisli ve anlayan kişinin,ne demek istediklerini gözüne sokuyorlar,bu kartlar bakan kişiyi ele geçirince onun enerjisiyle besleniyorlar,ben deste aldım,1 yıldır kendime açmaya devam ettim,bu süre içerisinde kartlar beni hiç rahat bırakmadı,sürekli rüyalarımda bile açılım yaptılar,bunlarla uğraşırken bende hislerimin olduğunu anladım,sonra korkmaya başladım,bir müdet elime almadım,ama zzaman içerisinde onları açma isteği başladı,bende açtım ve korkumuda yenmiş oldum,ama her gün açmıyorum,olmuyorçünkü,karışıyorlar saçma sapan açılıyorlar,zamanı gelince onlar beni çekiyor.ama bazende rüyamda bazı kişiler için bana açılım yapıyorlar.ben sadece bunun önüne geçemiyorum.Huma' ya baktirmadim, neden sadece katina bakiyor garip geldi bana, ben izmir buyuculerini 2004 gibi okudum, sonra desteyi de kitap sanip almistim yanilmiyorsan bu da 2005, son 2 yila kadar da katina bakan disarda nerdeyse gormedim, kimden ogrenip uzmanlasacak kac yildir bakiyor..
canım bana katina bakabilir misin?canım katinada uzman olmaya gerek yokki,zaten bir kişinin hisleri varsa,kartların ne demek isteğini çok iyi anlamışsa,bu kartlar açılım sayılarıyla yan yana gelince,zaten hisli ve anlayan kişinin,ne demek istediklerini gözüne sokuyorlar,bu kartlar bakan kişiyi ele geçirince onun enerjisiyle besleniyorlar,ben deste aldım,1 yıldır kendime açmaya devam ettim,bu süre içerisinde kartlar beni hiç rahat bırakmadı,sürekli rüyalarımda bile açılım yaptılar,bunlarla uğraşırken bende hislerimin olduğunu anladım,sonra korkmaya başladım,bir müdet elime almadım,ama zzaman içerisinde onları açma isteği başladı,bende açtım ve korkumuda yenmiş oldum,ama her gün açmıyorum,olmuyorçünkü,karışıyorlar saçma sapan açılıyorlar,zamanı gelince onlar beni çekiyor.ama bazende rüyamda bazı kişiler için bana açılım yapıyorlar.ben sadece bunun önüne geçemiyorum.
yok canım bakamam,benim durumum çok farklı,ben başkasına bakmıyorum,ayrıca başkasına yorum yapmakta ayrı bir yetenek diye düşünüyorum.canım bana katina bakabilir misin?
bende almak istiyorm o desteden neden billmiyorm ama hislermn olup olmadıgını bilmeden almak istiyorm benmde rüyama giriyor.canım katinada uzman olmaya gerek yokki,zaten bir kişinin hisleri varsa,kartların ne demek isteğini çok iyi anlamışsa,bu kartlar açılım sayılarıyla yan yana gelince,zaten hisli ve anlayan kişinin,ne demek istediklerini gözüne sokuyorlar,bu kartlar bakan kişiyi ele geçirince onun enerjisiyle besleniyorlar,ben deste aldım,1 yıldır kendime açmaya devam ettim,bu süre içerisinde kartlar beni hiç rahat bırakmadı,sürekli rüyalarımda bile açılım yaptılar,bunlarla uğraşırken bende hislerimin olduğunu anladım,sonra korkmaya başladım,bir müdet elime almadım,ama zzaman içerisinde onları açma isteği başladı,bende açtım ve korkumuda yenmiş oldum,ama her gün açmıyorum,olmuyorçünkü,karışıyorlar saçma sapan açılıyorlar,zamanı gelince onlar beni çekiyor.ama bazende rüyamda bazı kişiler için bana açılım yapıyorlar.ben sadece bunun önüne geçemiyorum.
peki canım bende alacagım bana yardımcı olur musun?yok canım bakamam,benim durumum çok farklı,ben başkasına bakmıyorum,ayrıca başkasına yorum yapmakta ayrı bir yetenek diye düşünüyorum.
git al canıımda,ben sana ne yardımcısı olacağım onu anlamadım,peki canım bende alacagım bana yardımcı olur musun?
peki canm onun kitabı tarot kitaplarından daha mı acıklayıcıgit al canıımda,ben sana ne yardımcısı olacağım onu anlamadım,
ben hiç kimseden yardım almadım,al desteni öğren senin bileceğin şey
alır okursun canım,bişeyi dibine kadar soruyorsun,ne biliyim ben,açıkmı kapalımı,yeter ama.peki canm onun kitabı tarot kitaplarından daha mı acıklayıcı
tamam tamamalır okursun canım,bişeyi dibine kadar soruyorsun,ne biliyim ben,açıkmı kapalımı,yeter ama.
sen ne sinir şeysin yaa hasta edersin adamıtamam tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?