Binnaz Abla

Thalix senin sarayli hanimla enerjin tutuyor muydu ? Birde hic meryemi denedin mi ?

Hic sormadigim halde is degisikligini bilenler: biryolunvar ilkay ve fama, falalem meryem. Falalem fatima da eylul demis tarih olarak ama daha erken oldu. Ben ilkaya cok erken begenmedim demisim, hoslandigim kisi ile de kotu seyler dememis aslinda da duymak istediklerimi de dememis, sen tercih etmeyeceksin ama israrci olursan sevgili olmak icin cok beklemen ve caba gostermen lazim, bu olana kadar da gorusursunuz zaten ama degmez demis :) hakli da sanirim

Ben artik selenanin ne diyeceginden cok ne zaman falima bakacagini merak ediyorum, dert oldu bana :)) selena ne zaman falima bakar diye birine fal atacagim artik, eski sevgilim bile dondu selena donmedi...
ilkay ın tarihleri ve hisleri tutuyo mu? kac kere baktırdın??

Thalix senin sarayli hanimla enerjin tutuyor muydu ? Birde hic meryemi denedin mi ?

sarayliyla enerjim tutuyor canim onun bana baktigi fallardan cikan seyler olmustu esas olaylar olmasada
meryeme bir defa baktirdim hic begenmedim zaten cikmadi sallamasyon buluyorum kendisini

sarayliyla enerjim tutuyor canim onun bana baktigi fallardan cikan seyler olmustu esas olaylar olmasada
meryeme bir defa baktirdim hic begenmedim zaten cikmadi sallamasyon buluyorum kendisini
canımm sen kimlere baktırdın fal isimlerini sayar mısın???

Anladım canım Sarayliyla benimde enerjim tutuyorda meryemi bende pek begenmemistim.
Gonderdim tufana bakalim nolcak :)

Kızlar bu selena gunde 1 kişiye fal bakıosa mutlaka çalıştıgı bi yer vardır bunu öğrenmenin bi yolu yok mu ? Yoksa nette fal bakan birinin günde sadece 1 kişiye bakması saçma değil mi?

hmm sitede ilkay icin iyi diyorlar merak ettim hüma ilkay ve selanayıı

Huma' ya baktirmadim, neden sadece katina bakiyor garip geldi bana, ben izmir buyuculerini 2004 gibi okudum, sonra desteyi de kitap sanip almistim yanilmiyorsan bu da 2005, son 2 yila kadar da katina bakan disarda nerdeyse gormedim, kimden ogrenip uzmanlasacak kac yildir bakiyor..

hmm o desteyi bende alacagım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…