öyle alıyor zaten. günde 1 fal alıyor. ama ona rağmen ben dahil herkes, çok iyi baktığı için beklemeyi göze alarak atıyor.yazık yaa insanları bu kadar bekltiyor,madem tek tek al falları.
buda bi alem oldu.
Thalix senin sarayli hanimla enerjin tutuyor muydu ? Birde hic meryemi denedin mi ?cepten yazamadim soru olarak fikir yürütebilir mi bilmiyorum ilk falimda öyle bir durum yoktu ikincide haliyle net bir soru sordum ama anlattigi seyler gercektende bazisi bildigim seyler bazisida bilmedisim karsi tarafla alakaliydi.
5 tl ye kahve atmistim denemek denememek size kalmis... ben sadece yazmak istedim
Ben artik selenanin ne diyeceginden cok ne zaman falima bakacagini merak ediyorum, dert oldu bana :)) selena ne zaman falima bakar diye birine fal atacagim artik, eski sevgilim bile dondu selena donmedi...
Thalix senin sarayli hanimla enerjin tutuyor muydu ? Birde hic meryemi denedin mi ?
ilkay ın tarihleri ve hisleri tutuyo mu? kac kere baktırdın??
hmm sitede ilkay icin iyi diyorlar merak ettim hüma ilkay ve selanayııAsk icin fal gonderdim orda dedikleri daha olmadi olsa onlar icin de cikti derdim, is konusu ciktigi icin paylastim
canımm sen kimlere baktırdın fal isimlerini sayar mısın???sarayliyla enerjim tutuyor canim onun bana baktigi fallardan cikan seyler olmustu esas olaylar olmasada
meryeme bir defa baktirdim hic begenmedim zaten cikmadi sallamasyon buluyorum kendisini
Anladım canım Sarayliyla benimde enerjim tutuyorda meryemi bende pek begenmemistim.sarayliyla enerjim tutuyor canim onun bana baktigi fallardan cikan seyler olmustu esas olaylar olmasada
meryeme bir defa baktirdim hic begenmedim zaten cikmadi sallamasyon buluyorum kendisini
canim insallah begenirsin hüsrana ugratmamisimdir insAnladım canım Sarayliyla benimde enerjim tutuyorda meryemi bende pek begenmemistim.
Gonderdim tufana bakalim nolcak :)
canımm sen kimlere baktırdın fal isimlerini sayar mısın???
Denemis olurum zaten fiyatida uygun :)canim insallah begenirsin hüsrana ugratmamisimdir ins
hmm ilkay nasıl yani her dedigi cıkıyo mu ve hangi falda daha iyi canm??say say bitmez valla m
benim favorilrim
ilkay , sarayli ..
hmm sitede ilkay icin iyi diyorlar merak ettim hüma ilkay ve selanayıı
hmm o desteyi bende alacagım insallahHuma' ya baktirmadim, neden sadece katina bakiyor garip geldi bana, ben izmir buyuculerini 2004 gibi okudum, sonra desteyi de kitap sanip almistim yanilmiyorsan bu da 2005, son 2 yila kadar da katina bakan disarda nerdeyse gormedim, kimden ogrenip uzmanlasacak kac yildir bakiyor..
Kızlar bu selena gunde 1 kişiye fal bakıosa mutlaka çalıştıgı bi yer vardır bunu öğrenmenin bi yolu yok mu ? Yoksa nette fal bakan birinin günde sadece 1 kişiye bakması saçma değil mi?[/QUOTE
Sitede rahatsiz oldugu yaziyor, bence fal enerjisi kotu yorumlar da etkiliyor onu, is olarak fal baktigini sanmiyorum bir cafede, bence emekli olmus, kendini iyi hissederse 3-4, hissetmiyorsa en faxla 1 fal bakiyor, 4 gun sisteme girmedigini gordum ben
evet ciktigi oluyorhmm ilkay nasıl yani her dedigi cıkıyo mu ve hangi falda daha iyi canm??
antalyada da yasadim hala baglarim var su an farkli sehirde yasiyorum canimDenemis olurum zaten fiyatida uygun :)
Sen antalyadamiydin ben burda birinu buldum yarin denesemmi diyorum ama bilir misin acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?