Binnaz Abla

canım sen mecburen inanır gibi yap,zaten pembiş fallar bizi rahatlatır,başkası kesmez

ahahaaahaaa olumsuz diyenler de rezzan ve ilkay, yani onlar da cabalarsan olur da uzulursun ne gerek var dediler... Bir de bilmiorm bazi falcilar soyle diyor yanlis anlamazsiniz umarim da guzelsin, insanlar seni cekici buluyor, kismetin acik diyorlar, size de diyorlar mi? Yoksa bu da bu is olmazin diger pembisi mi?

Bu falci olayinda ben enerjiye inaniyorum.Sana iyi gelen bana gelmiyor.Bana baktigi fal Selena'nin sok etmisti.Hatta bana dediki bu adami istiyorsun da iyi ki geride kalmis ama olacak fakat bunun icin gormezden gelmen gereken seyler olacak.Evlilik goremedim demisti.Zaten derdim evlilik degildi.Senin fali merak ettim. Selena'nin yakin gelecekte dediklerinden olanlar oldu hakkini yiyemem ama 1-2 aya dedikleri tam olarak cikar mi Allah bilir. Sen yolla ben merak ettim cikan kisimlar var mi onu da at:)

canım yaa inan falcılar öyle tuhaf şeyler söyleyebilirki,ben bile duyduklarım karşısında ne düşüneceğimi ne demek istediklerini bazen anlamıyorum,ama sen yinede kalbini ferah tut,falın ne getireceğini bekle,yani falın çıkıp çıkmayacağını zaten zaman gösteriyor,herkesin enerjisi farlı olduğu için,aynı falcı kimine tutturuyor kimine tutturamıyor,sen hep bu gözle bak,bazen şakasına takılıyorum am sen kimseye aldırma,senin için ne derse ona inan.

herkese çekicisin, etrafta çok beğeniliyorsun falan çok der falcılar da, kismetin açık ilk kez duyuyorum:) genelde kısmetin kapanmış sen de çok nazar var, enerjin düşük, göz var, büyü var vs... derler. yani genelde bi negatiflik görür falcılar, bunu demiyorlar mı hiç hayret:)

Adghjj kismetim cok acik oldugu icin bekarim hala.. Ama gercekten de jupiter, uranus ve neptun 5. Evde ve yayda

Adghjj kismetim cok acik oldugu icin bekarim hala.. Ama gercekten de jupiter, uranus ve neptun 5. Evde ve yayda
anlamam ben evlerden:) ama insan şansını kendi yaratıyor bence düşünceleriyle. kendi negatif olunca işleri de ters gidiyor. zaten falcılar da bizi çaresiz görünce, hemen kısmetin kapalı falan diye uyduruyorlar işte. ciddiye almıyorum artık onları

Canım kesiranin fali ciktimi sana.
çıktı canım,benim bir beraberliğim vardı sürpriz bir şekilde evlendi,onu bana söylemişti,o dönem sorunlar yaşıyorduk,ben bilmiyordum,ama kesira sirel beni hafiften uyardı,ilk falımdı ona çok kızmıştım,ama dediğini yaşayınca her defasında ona baktırdım,şimdi artık yeni bir başlangıç için hazırlanıyrum,ve ara ara ona baktırıyorum,tabiki başka yorumculardanda yorum alıyorum,ama çok sık fal baktırmıyorum artık.

Anladim canim yakalarsam bir deniyim o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…