- 24 Ocak 2015
- 872
- 1.237
- 208
- 38
aayyhh okurken çok heyecanlandım,ürperdim bi anNazife'yi ben çok eskilerden beri tanırım. Lise yıllarımızda tanışmıştık. Şimdi oldum 28 üzerinden ne çok zaman geçmiş :) Nazife öyle her dediği tutan çıkan bir falcı değildi hatırladığım kadarıyla. Suyun içine yumurta kırardı, elini de üzerine kapattırırdı enerjin geçsin diye. O öyle yardımcı gibi bişeydii ona. Yumurtadan direk fal bakmıyodu. 3 harfliler vasıtasıylaydı. Zeyntinburnunda yeri de vardı o zamanlar. Yani ofis gibi kullandığı bir ev.
telvede biri daha yumurta falı bakıyodu yaa kimdii o hatırlayan varmıı kızlarrNazife'yi ben çok eskilerden beri tanırım. Lise yıllarımızda tanışmıştık. Şimdi oldum 28 üzerinden ne çok zaman geçmiş :) Nazife öyle her dediği tutan çıkan bir falcı değildi hatırladığım kadarıyla. Suyun içine yumurta kırardı, elini de üzerine kapattırırdı enerjin geçsin diye. O öyle yardımcı gibi bişeydii ona. Yumurtadan direk fal bakmıyodu. 3 harfliler vasıtasıylaydı. Zeyntinburnunda yeri de vardı o zamanlar. Yani ofis gibi kullandığı bir ev.
Nedense senin tavsiyelerine güveniyorum
Kizlar tesekkur ederim
Aaa gercektenmi.. cok ukala bi kadindi aradim bugun ben tek kisi icin gelemem toplu geliyorum falan dedi. uc harflisi varsa hic bulasmam zaten beni cok kotu etkiliyor onlar enerjim cok dusuk cunku onlarda olan enerjimi daha cok emiyor sevmiyorum.. dun mesela kadindada yoruldum cok kartlari kendim karistirinca kadina var mi dedim ama hayir dedi tarot kartlari enerji emermis o yuzden olmus. Cafelerde de cok baktirma dedi kadin cunku bi tarot bakildiktan sonra enerji karismasin diye en az bi saat gecmesi gerekirmis ikinci kisinin fali icin. birde sey var iki kisiden duydum bunu tarot actirirken evet ama soru sorarken kartlari biz degil falci acmaliymis cunku biz acarsak karti bizim enerjimizle olmasini istedigimiz cikarmis cevap olarakNazife'yi ben çok eskilerden beri tanırım. Lise yıllarımızda tanışmıştık. Şimdi oldum 28 üzerinden ne çok zaman geçmiş :) Nazife öyle her dediği tutan çıkan bir falcı değildi hatırladığım kadarıyla. Suyun içine yumurta kırardı, elini de üzerine kapattırırdı enerjin geçsin diye. O öyle yardımcı gibi bişeydii ona. Yumurtadan direk fal bakmıyodu. 3 harfliler vasıtasıylaydı. Zeyntinburnunda yeri de vardı o zamanlar. Yani ofis gibi kullandığı bir ev.
telvede biri daha yumurta falı bakıyodu yaa kimdii o hatırlayan varmıı kızlarr
Madam Saluydu galibatelvede biri daha yumurta falı bakıyodu yaa kimdii o hatırlayan varmıı kızlarr
ayy saoll kuzum yaa düşünüyorum deli gibiMadam Saluydu galiba
Kizlar tesekkur ederimyani cok fal baktirdigim icin ve buraya yazdigim icin her fali ondandir iyi kotu neyse soyluyorum cunku. :)))))
Aaa gercektenmi.. cok ukala bi kadindi aradim bugun ben tek kisi icin gelemem toplu geliyorum falan dedi. uc harflisi varsa hic bulasmam zaten beni cok kotu etkiliyor onlar enerjim cok dusuk cunku onlarda olan enerjimi daha cok emiyor sevmiyorum.. dun mesela kadindada yoruldum cok kartlari kendim karistirinca kadina var mi dedim ama hayir dedi tarot kartlari enerji emermis o yuzden olmus. Cafelerde de cok baktirma dedi kadin cunku bi tarot bakildiktan sonra enerji karismasin diye en az bi saat gecmesi gerekirmis ikinci kisinin fali icin. birde sey var iki kisiden duydum bunu tarot actirirken evet ama soru sorarken kartlari biz degil falci acmaliymis cunku biz acarsak karti bizim enerjimizle olmasini istedigimiz cikarmis cevap olarak
Dogruymus demek :))) yaaa kizlar yaaa benim burcu diye bi falcim vardi kizla kavga ettik bana bakmiyor artik numarasini da degismis ama ne soylese yasamisim o kizi bi bulsam varya hepinize aticam numarasini whatsapptan bakiyor ama efsans. Benim esasoglan piyasada yokken onla taniscagimi bilmisti yaaaKart kismina kesinlikle katiliyorum 78 kart icinde bakmadan istedigimi cekebiliyorum bu yuzden kendime hic fal bakamiyorum :)
gec yatiyorum canmmCanm sen uyumuyomusun hiç 7/24 b
walla bana da cok tuzlu geldi 250tl su özlem yıldızın falcısı varmıs 150 tl dedi de gitmedim ben öyle ayda 200 tl falan faturada ödemiorum en az ayda 1 en fazla 2 oda cok övülmüşsse falcı gidiyorum ama cok ovulenlerde genelde hep fos cıkıyo
hmm hüma bal a baktırdnmı?ilkay'a baktırdım lakin beni değil başkasını tarif etti resmen...enerjimiz uymadı..
bana da atar mısın?Dogruymus demek :))) yaaa kizlar yaaa benim burcu diye bi falcim vardi kizla kavga ettik bana bakmiyor artik numarasini da degismis ama ne soylese yasamisim o kizi bi bulsam varya hepinize aticam numarasini whatsapptan bakiyor ama efsans. Benim esasoglan piyasada yokken onla taniscagimi bilmisti yaaa
ben senden pek hoşlanmıyorum atacağımı sanmıyorum o yüzden sana. bunaltıyorsun hepimizi prenses34 ten daha betersinbana da atar mısın?
Öyle bi ihtimal varmı ki yani bulabilmeDogruymus demek :))) yaaa kizlar yaaa benim burcu diye bi falcim vardi kizla kavga ettik bana bakmiyor artik numarasini da degismis ama ne soylese yasamisim o kizi bi bulsam varya hepinize aticam numarasini whatsapptan bakiyor ama efsans. Benim esasoglan piyasada yokken onla taniscagimi bilmisti yaaa
senin de mi burcu canım bu dediğin falcı. :) kızlar yazıcaktım şimdi buldum numarasını gönlünü aldım gibi ama artık seçerek bakıyorum dedi bakim bu akşam olursa baktırcam izin verirse burada sevdiğim kişilere vericem numarasını onlardan biri de sensin :)Öyle bi ihtimal varmı ki yani bulabilme)
Benimde aynı seyi yani esas oglanla tanisacağımı bilmişti ki hatta o zmn başka birinden hoşlanıodum 2 iş yaptıgını falan
senin de mi burcu canım bu dediğin falcı. :) kızlar yazıcaktım şimdi buldum numarasını gönlünü aldım gibi ama artık seçerek bakıyorum dedi bakim bu akşam olursa baktırcam izin verirse burada sevdiğim kişilere vericem numarasını onlardan biri de sensin :)
Mümkünse bende istiyorum numarasını burada sıtkımız sıyrıldı yalan falcılardan, uygunsa özelden atarsan sevınırımsenin de mi burcu canım bu dediğin falcı. :) kızlar yazıcaktım şimdi buldum numarasını gönlünü aldım gibi ama artık seçerek bakıyorum dedi bakim bu akşam olursa baktırcam izin verirse burada sevdiğim kişilere vericem numarasını onlardan biri de sensin :)
Kim oldugunu yazmamısımsu kızılderili mulla bilmişti
Baktır bakalım merak ettim şimdi
Haberini bekliyorum ivedi bi biçimde
Mümkünse bende istiyorum numarasını burada sıtkımız sıyrıldı yalan falcılardan, uygunsa özelden atarsan sevınırım
Tabiki ama o telefonda değil yüzyüze bostancıdatamam kızdan izin alayım atıcam belirli kişilere :) sen de bu kızılderiliyi atarsın belki bana :)
izin verirse bana da atar mısınız? tabi sorun olmayacaksatamam kızdan izin alayım atıcam belirli kişilere :) sen de bu kızılderiliyi atarsın belki bana :)
olur olur kaça bakıyor??Tabiki ama o telefonda değil yüzyüze bostancıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?