Ayyyy kizlar çok zamandan beri girmiyordum bu siteye ama biryolunvar'Da Nur Banu diye birine fal attim, bu hatun gerçekten müthiş, nokta atişlarla dolu bir atti bana gercekten şaşkinim şuanda
Ayyyy kizlar çok zamandan beri girmiyordum bu siteye ama biryolunvar'Da Nur Banu diye birine fal attim, bu hatun gerçekten müthiş, nokta atişlarla dolu bir atti bana gercekten şaşkinim şuanda
Hayatım bende çok beğendim Nur Banu yu ama sana bir önerim olacak o sitede Azem toprak diye biri var gerçekten müthiş. Ayrıca fal sepeti Ada yı denedin mi?
Canım Ada ya baktırmadıysan uzak dur derim
azemmi bende beğenmiştim,hep ilk fallar güzel oluyor,sonradan bozmaz inşallah.Hayatım bende çok beğendim Nur Banu yu ama sana bir önerim olacak o sitede Azem toprak diye biri var gerçekten müthiş. Ayrıca fal sepeti Ada yı denedin mi?
gerçek meryem despot.. muhabbete girmez sadece faldakileri söyler.merhaba falan da demez:)Hahahaah şu hale bak duygusuzama beni hatırladı bana dedi ki sen falları bi türlü çıkmayan kızdın dimi dedi bana bakan gerçek meryem mi bilmem ama her seferinde aynı kişiye denk geliyorum ona eminim
Hayatım bende çok beğendim Nur Banu yu ama sana bir önerim olacak o sitede Azem toprak diye biri var gerçekten müthiş. Ayrıca fal sepeti Ada yı denedin mi?
Canım bende çok beğendim Nur BANU yu
Şimdi sen söyleyince baktım duygusuzcum ben de kahve atmışım. Mesela ben hiç söylemeden exin hayatında biri olduğunu bilmiş. Mayıs sonu deniş bakalımBu arada Berrin Ulusoy'u tavsiye ederim..Kısa bakıyor ama nokta atışları ve enerjisi iyi biri.Denemek isteyen deneyebilir..İki kişi fal baktırdık tarot atmıstık gayet ıyıydı.
bu fatimada biraz rezzan havası var gibi geldi bana,gerçi biri sesli biri yazılı yapıyor ama tarzları bir çağrışım yaptı desemKızlar günaydın fatima nöbetine başlamış bulunmaktayım inşallah bugün girer artık ya
bu fatimada biraz rezzan havası var gibi geldi bana,gerçi biri sesli biri yazılı yapıyor ama tarzları bir çağrışım yaptı desem
Canım dun falalemde denedigin cok mu iyiydi uzun mu bakmış.Kızlar günaydın fatima nöbetine başlamış bulunmaktayım inşallah bugün girer artık ya
rezzanda kapalı 4 falı görünüyor,fatimada bir açıklama yapmamış,bana biraz tuhaf geliyor,ama bilmem ne oluyorİçime kurt düştü çok kararsız kaldım şuan
Rezzan abla o kadar detay vermedi hic fallarinda bana ama fatimaya kahve attum cok detayliydi.bu fatimada biraz rezzan havası var gibi geldi bana,gerçi biri sesli biri yazılı yapıyor ama tarzları bir çağrışım yaptı desem
Canım dün falalemde ebru ışığa da attım onu söylemeden edemiycem beş dk bişeydi ses kaydı pek tatmin etmedi beni ama karşındakinin ismini yaz falan dedi burcunu yaz dedi daha net söyliyim dedi yazdım bekliyorum. Onun dışında baktırdığım buraya da yazdığım mahinur özerdem di beni tatmin etti ben beğendim ama sizi de etkilemek istemem. Uzundu yani yazılıydı zaten.Canım dun falalemde denedigin cok mu iyiydi uzun mu bakmış.
yaaaaaaaaarezzanda kapalı 4 falı görünüyor,fatimada bir açıklama yapmamış,bana biraz tuhaf geliyor,ama bilmem ne oluyor
Anladim canim mahinuri merak ettim bende :)Canım dün falalemde ebru ışığa da attım onu söylemeden edemiycem beş dk bişeydi ses kaydı pek tatmin etmedi beni ama karşındakinin ismini yaz falan dedi burcunu yaz dedi daha net söyliyim dedi yazdım bekliyorum. Onun dışında baktırdığım buraya da yazdığım mahinur özerdem di beni tatmin etti ben beğendim ama sizi de etkilemek istemem. Uzundu yani yazılıydı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?