Yokk o dengesizz birii kısacıkk yorumm yapiyoo beni bi evlendirdi bi ayırdısenin ismini yanlışmı söyledi banada oldu bu durum,demekki bazıları fincana falan bakmadan yorum yapıyor,demekki buda önemsemeden yapıyor diye düşündürdü beni.
Yok canım adımı doğru söyledi de ben de önemsemeden baktığını düşündüm. Bana falda dedi ki kişinin adını burcunu yaz net göremiyorum ona göre kart çekicem. Ben de soru kısmına yazdım. Bugün fatimayı beklediğimden zAten sürekli sitedeydim bu ebru ya da ada her neyse online olduğu anda bana cvp yazdı ve kısacık bişey ne ara baktın ne ara kart çektin ne ara yorum yaptın yuh yanisenin ismini yanlışmı söyledi banada oldu bu durum,demekki bazıları fincana falan bakmadan yorum yapıyor,demekki buda önemsemeden yapıyor diye düşündürdü beni.
Aminn kuzumm hepimizinkiniamin allah herkesin gönlünüün muradını versin,allahım hiç kimseyi darda bilinmezda bırakmasın,hayırlısı ne olacaksa onu yakın zamanda nasip etsin inşallah.
Ay sorma ada beni de bi barıştırdı bi düşman etti hem de ilk falı hatırlamıyor gibi baktı sonra hatırlatınca da kovmaktan beter ettiYokk o dengesizz birii kısacıkk yorumm yapiyoo beni bi evlendirdi bi ayırdı
telvededee vardıı o takmaa yaa iadee istesenee kuzumm o kadındann darbee yedimm hiçç sevmemm hiççAy sorma ada beni de bi barıştırdı bi düşman etti hem de ilk falı hatırlamıyor gibi baktı sonra hatırlatınca da kovmaktan beter etti
Yok canım ya iade istemek istemiyorum. Ayıp olcakmış gibi geliyor. Ne halleri varsa görsünler. Bu saatten sonra bildiğim bi kaç kişi dışında asla fal baktırmam herhalde.telvededee vardıı o takmaa yaa iadee istesenee kuzumm o kadındann darbee yedimm hiçç sevmemm hiçç
kopimi acaba bune hız,ya varya kimseyi karalamak istemiyorum,ama inan ne diyeceğimi bilemiyorum.Yok canım adımı doğru söyledi de ben de önemsemeden baktığını düşündüm. Bana falda dedi ki kişinin adını burcunu yaz net göremiyorum ona göre kart çekicem. Ben de soru kısmına yazdım. Bugün fatimayı beklediğimden zAten sürekli sitedeydim bu ebru ya da ada her neyse online olduğu anda bana cvp yazdı ve kısacık bişey ne ara baktın ne ara kart çektin ne ara yorum yaptın yuh yani
Bende öyle yapıorumm güven olmuyor kuzummYok canım ya iade istemek istemiyorum. Ayıp olcakmış gibi geliyor. Ne halleri varsa görsünler. Bu saatten sonra bildiğim bi kaç kişi dışında asla fal baktırmam herhalde.
işte insan bide böyle bir davranışla karşılaşınca,artık o falada inancı kalmıyor.Ay sorma ada beni de bi barıştırdı bi düşman etti hem de ilk falı hatırlamıyor gibi baktı sonra hatırlatınca da kovmaktan beter etti
bu ne yaa artık fiyatlardan falda baktıramayacağız.Ilkaya dun fal attim 25 ti bugun 30 olmus masalllah dedigim 3 gun yasiyor benim
baktiririz biz canim onlarda bunu biliyor fiyat yukseltirkenb
bu ne yaa artık fiyatlardan falda baktıramayacağız.
haklısın canım bizdee bu fal merakı varken oohhoobaktiririz biz canim onlarda bunu biliyor fiyat yukseltirken)
dur bakalım canım,bundada vardır bir hayır deyip bekle bakalım.inşallah beklediğine değer.Ay bana fatima birazdan online olacak demelerinin üzerinden 40 dk geçti hala kadın ortada yok bi de bu falı bekleme kısmı var düşünemiyorum bile
Doğru işin bir de o kısmı var. İnşallah değer beklediğimedur bakalım canım,bundada vardır bir hayır deyip bekle bakalım.inşallah beklediğine değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?