Binnaz Abla

hayırlı kandiller kızlar. bugün geçmiş fallarıma baktım patlayanları yazıyorum... tellwe selena ufak tefek dedikleri çıktı anda süperdi ama verdiği tarih bu hafta itibariyle geçti. meryem 2 haftaya patlıycak huma yarın patlıyor. aylin zaman vermemiş ama bilemiyorum adamı tam tarif etmiş. paylaşayım dedim

Canım meryemin bana verdiği zaman çoook uzak ama patlar muhtemelen. Valla selena bende ptladı. Esas konunun olmayacağını bildi ama onun dışında hiç bir şey çıkmadı. Aylin mayıs sonu haziran başı dedi ama o da patlar muhtemelen. Humaya baktırmadım kiç. Spnuç olarak iki gündür deli gibi fatima bekliyorum ama hatunun girmeyeceği tuttu. Sen fatimaya baktırdın mı?

fatima da haziran demiş mayıs sonu haziran bitmeden. kuzum sana tavsiyem çok fazla bilgi verme sorunda iyi falcı madem durumu bilsin ben hep ayrıldığım eski sevgiliimle durumumuzda gelişme olacakmı nasıl ilerleyecek diye atıyorum en fazla ya da bazen aşk konusu genel bi fal diyorum ilkaya ikinci falımı attığım için sorumda küçük bi detay verdim. falcı olanları bilmeli bence şimdi bana fal atsan olayı sorsan ben sana o fincana bakmadan olacakları söylerim. yiyiyorsa ben detay vermeden baksın bilsin :))

Doğru söylüyorsun canım ya, ama benim durum çok karışık öyle yavan bi soru sorunca pembiş tablolar çiziyorlar çok üzülüyorum

Doğru söylüyorsun canım ya, ama benim durum çok karışık öyle yavan bi soru sorunca pembiş tablolar çiziyorlar çok üzülüyorum

evet, detay vermeyince, detayli soru sormayinca hicbi sey bilemiyolar. neticede benim amacim falciyi denemek degil ki, para benden gidiyo bakalim iyi falci mi bisi sormadan bilecek mi diye fal atinca=D

evet, detay vermeyince, detayli soru sormayinca hicbi sey bilemiyolar. neticede benim amacim falciyi denemek degil ki, para benden gidiyo bakalim iyi falci mi bisi sormadan bilecek mi diye fal atinca=D
ben de tam aksini düşünüyorum anlatınca tahmine dönüşecek tahmin etmesin yeteneğini konuştursun diye hayat hikayemi anlatmıyorum :) bu halde bile iyi olan biliyor zaten selena,aylin,fama,ilkay ben de detay vermeden bilenler ki bunların iyi falcılar olduğuna inanıyorum ben

Selena bana zamana takılma zamanda yanılabılırım demıstı

ben detay vermeyince tamamen salliyorlar, benle 180 derece alakasiz bir fal geliyor karsima. bu tamamen sallayanlarin isimlerini de veriyim:
falalem rezzan abla, falalem naira suman, falalem meryem. bi de tellwe'de selcukassa vardi, digerleri kadar sallamasa bile yuvarlakti yani herkese uyabilecek seylerdi.
selin imer hic soru sormadigim halde durumlari pat diye biliyor, o yuzden gelecegi sallasa bile anı bilme konusunda onu cok oneriyorum.

Selin imer önce sorulan soruyu adam gibi bi okusun da gelecek bilmese de olur

kuzumm öneriyozdaa kiminee tam cıkan kiminee cıkmıyo anıı bilee foss bendee şaşırıyorumm cıkanlaraa bendee tamamenn boşş falcılarr aylinn meryemm famaa üçüü aynı zatenn rezzanı saymasamm iyii amaa hayattaa atmamm en son reklamm yapmaa faciasındann sonraa helee nairaa desenn anamaa saçmalamıştııı selinii binnazdaa bendee severimm az bucukkk amaa ben ne zamandırr önermiyorumm yaa

Selin imer önce sorulan soruyu adam gibi bi okusun da gelecek bilmese de olur
kadin gibi okusun bence, adam gibi okumus ondan oyle olmus=D
ben ilk fal attigimda selin'e, soru falan da sormadim, sadece fincan fotolarini yolladim, bi bilmis olani biteni, yuh demistim.
pembeci diyolar ama degil bence, icinde bulundugum durumlarin zorluklari bi guzel soylemisti o zaman.

selena'nin da benle enerjisi cok tuttu heralde cunku bilemedi diyenleri duyuyorum, sasiriyorum. benim cok muallak donemlerimde hep her seyi bildi, cok guzel de akil ve destek verdi bazi seyler icin. o sayede asama kaydetti bazi konularim.
selena olumsuz da degil, pembeci de degil. zorlu durumlari gorunce o da soyluyor ve o durumlarin degismesi icin ne yapilmasi gerektigini de soyluyor.
benim ona zaten ilk andan cok kanim kaynadi. yani gercekten enerjimiz tuttu.

bendee selenayııı severimm kuzumm amaa telveyee atmıyorumm artıkk onadaa atmamm benn şaşırıyorumm cıkanlaraa amaa çıkmayanlaraa şaşıracağımm falcıı yok öylee olsaa burdaa bu konuu olmazdıı

benim bi selena vardir, bi telde bakan yigit, bide burcu'dan bahsedildi ya burda telde bakan. onun da iyi oldugunu hissediyorum. oyle hissediyorum bi falcinin iyi olup olmadigini daha baktirmadan=D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…