- 21 Eylül 2013
- 307
- 383
- 333
aynen aklım feci kalacak atamazsam inşallah beklediğime değer bakalım :) bu arada bi dört saat önce bana yorumcumuz birazdan çevrimiçi olacak diye mesaj geldi ahahao ayrıı bendee hepsininn takipp ettiğinii düşünüyomm kuzumm amaa o olayy gerçektenn aklımaa geldikçee sinirr oluyorumm neysee ben o fatimayadaa atmamm aslaa sen att 100 fall atsann aklınn ondaa kalcakk bendee öylee oluyoduu o aradaa fall atmaa kuzumm kimseyee
yok canım teşrif edemediler henüzCanim disardaydim ben fatimayi yakalayabildin mi sen ?
4 saat mi oldu fatima iyiydi ya bekledigine deger umarim enerjin tutar :)aynen aklım feci kalacak atamazsam inşallah beklediğime değer bakalım :) bu arada bi dört saat önce bana yorumcumuz birazdan çevrimiçi olacak diye mesaj geldi ahaha
yok canım teşrif edemediler henüz
Bende çok pembişti ya o kadın4 saat mi oldu fatima iyiydi ya bekledigine deger umarim enerjin tutar :)
Narinaya baktim hemen dolmus ya yine
Anı iyi analiz etmisti narina bir kac dedigide olmuş.Bende çok pembişti ya o kadınkeşke çıksa ama nerdeee fatima da içinden girmiycem girmiycem inat değil mi girmiycem diye şarkı söylüyor bence şuan
Hayat bu belli mi olur bir bakarsın ben yanılırım narina haklı çıkar :)Anı iyi analiz etmisti narina bir kac dedigide olmuş.
Fatima nerde yaaa birde saraylıhanım gelsin artık
Keşke öyle olsa :) Ama benim fallarım efsane olcak gibime geliyorHayat bu belli mi olur bir bakarsın ben yanılırım narina haklı çıkar :)
azemmi bende beğenmiştim,hep ilk fallar güzel oluyor,sonradan bozmaz inşallah.
Nur Banu'ya baktıran dostlar ne falı baktırdınız acaba?
Teşekkür ederim canım :)Ben kahve attım canım
Nur Banu'ya baktıran dostlar ne falı baktırdınız acaba?
Hala burdaysan kendine iyi bak canım..umarım hersey gönlünce ve hayırlı şekilde olur...Kızlar ben bu gece fal olayına tövbe ettim. İnşaallah bozmadan devam edebilirim. Çünkü giden paralar bi yana artık hevesim kalmadığı gibi olabilecek şeyleri bile olmaza çevirdiğine yada geciktirdiğine inanıyorum. Bu yüzden forumdan artık geçici olarak değil temelli ayrılıyorum.
Rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda... Allaha emanet olun.
Kızlar ilkayın falı geldi benimkinden 'eleman' diye bahsetmiş nefret etmiş çocuktan yahiç bi falı dinlerken bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum
elemanmı ppüüfftKızlar ilkayın falı geldi benimkinden 'eleman' diye bahsetmiş nefret etmiş çocuktan yahiç bi falı dinlerken bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum
Yani yok artık bunu nasıl bildi diyebileceğim bişey olmadı ama karşı tarafı baya iyi tarif etti bu sefer :)Nasil peki isabet var mi? Bana son fali cok olumluydu cok sasirdim cikar mi acaba :)
hahah sorma canım ilkay benimkini yerden yere vurdu fatima da hala girmedi çıldırıcamelemanmı ppüüfft
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?