Ay ben ilk bi ay önce fal attım 5 dk falandı baya da mızmızdı o zaman ama şimdi iyi anına denk geldim galiba çok tatlıydı ya :)Benim falimda geldi ilkay dan ve yine yine yine ilkay gür diyorum an olsun gecmis olsun harikaydi ve benim bi konuyla ilgili bi dusuncemi bile bilmis hani ileriye donuk bi fikrim. Benim enerjim muthis uyuyor bu kadınla yahu.
canım beni yanlış anlamada,ilkay çok iyi bir noktaya değinmiş,bence bu nokta atışıı,bakalım fatima ne diyecek,gelirse tabiiiYani yok artık bunu nasıl bildi diyebileceğim bişey olmadı ama karşı tarafı baya iyi tarif etti bu sefer :)
hahah sorma canım ilkay benimkini yerden yere vurdu fatima da hala girmedi çıldırıcam
Hahahahahahahahah canımsın sen ya kahkaha attım evde :)canım beni yanlış anlamada,ilkay çok iyi bir noktaya değinmiş,bence bu nokta atışıı,bakalım fatima ne diyecek,gelirse tabiii
valla bende kendi kendime gülmekten kırılıyorum,bu arada ben şunuda anladım,Hahahahahahahahah canımsın sen ya kahkaha attım evde :)
ben falalem alexi dikanof a baktırdım,tarot bakmıştı ama tabiki kısa vadede olacakları söylediği için o kısa vade 6 ay olduğu için bu zamanın bitmesini beklemek zorundayım,ama söylediklerinde gerçek payı fazlaydı,gelecek için şu anda bir şey diyemeyeceğim,esmerellasevag canım falalem alexiyi sen seviyordun yanlış hatırlamıyorsam falsepeti alex değildir dimi bu ya
Kızlar ben bu gece fal olayına tövbe ettim. İnşaallah bozmadan devam edebilirim. Çünkü giden paralar bi yana artık hevesim kalmadığı gibi olabilecek şeyleri bile olmaza çevirdiğine yada geciktirdiğine inanıyorum. Bu yüzden forumdan artık geçici olarak değil temelli ayrılıyorum.
Rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda... Allaha emanet olun.
saol canımm insallah aminnsevindim biraz rahatladığına,içinden dua etmek geliyorsa et elbette,
insan kendini başka meşgalelere verince sıkıntılaarından uzaklaşıyor,bu arada allah dualarını kabul etsin.
bana hep sallıyodu vallasize favori falcimi soyluyorum: tellwe'de promosyon falda bot maestro =D dedikleri oyle bi cikiyo ki bazen, sasiyorum =D
bana nelerr dedilerr bilseenn o gazlaaa ayrılırr üstünee onu yakardımoff şu sıra eğitimimle ilgili kime atsam hep felaket senayoları görüyorlar
telveyse şaşırmadımm hala telvee gibii siteyee fal atalnlarıı anlamıyorummBu nedir kızlar?'Hayatında biri yok.... Size karsı bir hissi bulunmamakta suan bir bayanla ilişkisi var ve bu devam etmekte o kişiye deger veriyor ve seviyor'
sakin ol şampiyon=Dfalcıı tavsiye etmem cıkanıı yazarımm tavsiye nedirr ya bana cıktı sana cıktıı yokk bacılarımm bana cıkann ablama cıkmıyooo ordann biliyommben ilk nette fal atmadım ailecek yıllardırr baktırıyozz bana cıkan ablama annemee hatta ablalarımaa uymazz tavsiyee etmeyelimm yazık günah burayı okuyanlara
sasakin ol şampiyon=D
kuzumm flcıı öner diyondaa her falcıı herkesee uysaa bu başlık olurmuuu falcılaraa bakk aratt bul yorumları kızma gözün sevemmbana falcı önerinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?