Binnaz Abla

Benim falimda geldi ilkay dan ve yine yine yine ilkay gür diyorum an olsun gecmis olsun harikaydi ve benim bi konuyla ilgili bi dusuncemi bile bilmis hani ileriye donuk bi fikrim. Benim enerjim muthis uyuyor bu kadınla yahu.
Ay ben ilk bi ay önce fal attım 5 dk falandı baya da mızmızdı o zaman ama şimdi iyi anına denk geldim galiba çok tatlıydı ya :)

Yani yok artık bunu nasıl bildi diyebileceğim bişey olmadı ama karşı tarafı baya iyi tarif etti bu sefer :)
hahah sorma canım ilkay benimkini yerden yere vurdu fatima da hala girmedi çıldırıcam
canım beni yanlış anlamada,ilkay çok iyi bir noktaya değinmiş,bence bu nokta atışıı,bakalım fatima ne diyecek,gelirse tabiii

Hahahahahahahahah canımsın sen ya kahkaha attım evde :)
valla bende kendi kendime gülmekten kırılıyorum,bu arada ben şunuda anladım,
bir insan kendi durumunu komediye çevirebiliyorsa,hah işte o zaman korkmamalı,ona asla karada havada ölüm yok,hayat devam ediyor,kalan elemanlar bizimdir,

esmerellasevag canım falalem alexiyi sen seviyordun yanlış hatırlamıyorsam falsepeti alex değildir dimi bu ya
ben falalem alexi dikanof a baktırdım,tarot bakmıştı ama tabiki kısa vadede olacakları söylediği için o kısa vade 6 ay olduğu için bu zamanın bitmesini beklemek zorundayım,ama söylediklerinde gerçek payı fazlaydı,gelecek için şu anda bir şey diyemeyeceğim,
bunun fal sepetindeki alex olup olmadığı konusundaysa hiç bir fikrim yok canım.

hersey gönlünce olsun allaha emanet ol canim

size favori falcimi soyluyorum: tellwe'de promosyon falda bot maestro =D dedikleri oyle bi cikiyo ki bazen, sasiyorum =D

off şu sıra eğitimimle ilgili kime atsam hep felaket senayoları görüyorlar

kızlarr şu falcılaraa çokk innaıyoruz ya yazılanlara ahh hemen atıyoz biz neyiz yani saçma ben bugün yıllarca fal atan biri olarak ki annem ablamda öyle kendimize gelelim bu konuda ekmek yiyen btün falcılara sesleniyorum acı çektik parayla duymak istedik fazlası yok ben bi falcıyı severim savururum bişi olduğunda bu doğru kızlar ama yok falcıyla telefon konusmaları yok nasıl o falcının falı cıkmaz ben anlamam bilmem ne saçma kendimize gelelim hala fal atarım ama kusura bakmayında 3 üyelikle fal bakana atmam kendisine faydası yok demekki böyle yapmış derim insan falcısıyla iyi olur güvenmese fal atmaz amaa kızlarr yaa ben anammm ablamm diğerr ablamm yıllarcaa fal baktırdıkk ondann biliyomm saçma şeylerr okuyomm amann bee derdimizz olmasaa atmayızz diyomdaaa falcıı olsaa dürüstt olsunn lütfenn yanii

falcıı tavsiye etmem cıkanıı yazarımm tavsiye nedirr ya bana cıktı sana cıktıı yokk bacılarımm bana cıkann ablama cıkmıyooo ordann biliyomm ben ilk nette fal atmadım ailecek yıllardırr baktırıyozz bana cıkan ablama annemee hatta ablalarımaa uymazz tavsiyee etmeyelimm yazık günah burayı okuyanlara

Son düzenleme:
sakin ol şampiyon=D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…