Binnaz Abla

kahinvanga diye biri de geçmiş telwe den yorumlar baya iyi görünüyor baktıran var mı kızlar?
VivianLeigh baktirmisti fos diyodu canim.
buarada kizlar bu birsen arkadasima da ayni vakti vermis.
bide ben bugun cigdeme de baktirdim aylin cigdem huma ve bu birsende ayni tarihleri verdi. Hatta aylin ve cigdem is icin de ayni tarihi verdi

Ahaha evet bana senin kafa gitmis siyirmissin dedi

Hümayı ben beğenmiştim güzel baııyor.

yaa bu övdüğünüz alex hangi alex? falsepeti mi?
yoksa falalemde alexi bilmem kim var, o mu?
hatta sanırım falsepetinde bikaç alex var, hangisi?

Kizlar ben artik tamamliyorum fal aticam diyince beni tutun artik sirf online fala 400 tl vermisim buay bi okadar da ozel baktirdim bu ay 1000 tl fala gitmis yeter artik

Merhabalar kızlar, Hüma'nın bana verdiği zaman dilimi dolmak üzere, 20 gün içinde demişti ve yarın doluyor bu süre. Yarın da pazar olduğu için pek bir gelişme olacağını sanmıyorum. Ama falları tutarlı güzel ona ben de katılıyorum. Bu arada Falcı Aylin'in bana iş ile ilgili dediği şeyler çıktı. Bu kadın sanırım yakın gelecekte çok başarılı. Daha öncede iki hafta içinde aklındaki kişiyle yaşayacağın güzel bir gelişme var demişti, onu da yaşamıştım.

Canım onu bana bir falinda demişti katina fali nın zaman gösterme de pek başarılı olmadığı konusunda zamana çok takılma derim.

Kızlar selam ne zamandır giremedim k.k.ya( fal Dünyasına tekrardan hızlı bir giriş Yaptım karar aşamasında olduğumdan. Aylin ve Kesira sirele baktırdım ama taban tabana Zıt konuştular hangisine güvenmeliyim

Bence Ayline güvenmek daha doğru ama konu fal olunca işler çooook değişiyo...

Benimde face mace hiç bir hesabım yok, bende hep aynı şeyi derim ' benim fallar çok yuvarlak, çok havada ' diye. Çok kıskanırım ' şu falcının dediği gibi ilerliyor ' diyenleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…