Binnaz Abla

Kızlarrr tellwede SiyahKELEBEK Diye bi falcı var ona baktıran varmı??? 5 tl ve benim tüm durumları bilmiş ama tılsım yapıldığını iddia ediyor acaba para kırmak içinmi herkesemi büyü tılsım var diyor? Face de bir kadına yönlendirmiş bozulmazsa kimseyle ilişkin yürümez falan demiş.varmı bu kıza baktıran?

Taksim'de ki kadın iyiymiş baya...Ben barista cafede ki bakan bayanı begenmiştim oldukça, bir de cadde symbolde biri vardı ama ikisini de tavsiye eder misin dersen barista cafede ki ilk bakımda mükemmel bakıyor...Diğeri zihin okuyor herhalde...

Evet tatlim bana olumlu konustu hatta burda da sordum alex de mi pembeci diye birkac gun once :) gecmis ve simdide isabetliydi, hatta bana 3. Cumlesi evlilikti sasirdim o yuzden

Alexe ben baktırdığımda ilişkim ve pürüzlerle alakalı full olumsuz konuşmuştu, hatta cok net bir sorumda bu boyle mi demiştim hayır deyip moralimi bozmuştu. Ama dedikleri çıktı

canım merak edip baktım da bence bildiğimiz büyücü duvarından belli. gideni döndürme, her türlü işlem yapılır falan yazmış. kesin fal baktığı herkese büyü var, ya da kısmetin kapalı diyordur. bana hiç güvenilir gelmedi. hiç inanma bence

falı nasıldı peki? ne attın sen?

Caddedeki semboldekini biliorm ya mehmet ya da serkandi adi, benim yuzume bakip meslegimi ve baktirdigim kisinin nerdeyse butun harflerini soylemisti, bence de zihin okuyor, cunku falin devami cok fasafisoydu :)

Ester sondu ahaha hep boyle diyorum :))) ama cok guzel seyler soyledi kizz cok mutluyum :) ve ilginc bisey burcuda dahil 3-4 kisi hepside online da iyi falcilar barisma icin ayni yolu soyledi

Ben haziran ayinda kendimi alisverise verip fal bagimliligimdan kurtulmayi planliyorum, dolabimda somut bir sey olsun bari :) isallah cikar tatlim, biliyorum ne kadar cok istedigini <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…