Binnaz Abla

Bu arada tebrik ederim guzel haberler icin:)) Insallah cok mutlu olursun.

Alex ozel olmazsa neler bilmis, nasil tanisacaginiz mi, tipi mi, isi mi nedir:))))
Ya ben birine takmıştım kafayı neden ayrıldığımızı söylemiş ki ben o zaman bilmiyordum. Bana karsı kompleksi olduğunu kendini entelektüel anlamda geri gördüğünü vs. Hiç ihtimal vermemiştim. Dönse bile yürümez sen başkasına aşık olacaksın dedi. Eskisiyle görüşmeye başladık beni fazla entelektüel ve derin bulduğunu söyledi vs. Rekabete girdi sanki bok var altı üstü mutlu olucaz, tübitak sınavına katılıyoruz çünkü:) ben tam bezmişken başkası girdi, aşık oldum ve diğerini bıraktım. Aşama aşama duygu düşünce tavır her seyi bilmiş.. Asıl binnazdaki açelya tuğra yardırmış bana zamanlar karıssa da.. Yani şu an haystındaki kişinin burcu, ondan önce tanışcağım kişiyle neler yaşayacağımı ( yıl bitmeden tanışcaksınız ama uzun sürmeyecek dedi) kasım da tanıştık. Yani daha neler neler.. Burak da eskisinden cacık olmayacak ama yeni biri gelio bırakıosun bunu dedi her falında. Canım tarihe takılma tutmuo hiç birinde 1-2 ay oynuo hep benimkiler

Bana da olumsuz konuştu ama haklı çıktı. Ama boş ver bunu çok iyi biri gelio dedi o çıktı sanırım. Sana olumlu bişi söylemedi mi?
Evet canım, 12 dak. fal da bir tek olumlu şey; aklımla- hislerimin harmanına güvenmem gerektiğini söyledi,
gerisi hep olumsuz ve yaya konuşma tarzı bana çok itici geldi. Hani olumsuz bakan olarak Bilge Özdoğru bilinir
tamam pat pat konuşur da itici gelmez bana, yani olumsuzluğundan dolayı öyle düşünmüyorum, ûslubunu da beğenmedim
Bu arada bu Sene Serüven'e kitap falı gönderdim, geçen sene kahve göndermiştim beğenmemiştim ama kitap falını çok beğendim, ikisinin dedikleri taban tabana zıt şeyler...

açelya tuğra her zaman değil ama benide çok şaşırtan yorumları var,demekki enerji ve o an çok önemli diye düşünüyorum,zaten bulunduğum durumdan yola çıkıyor ve gerisini durumuma göre getiriyor,bazen çok taktir ediyorum açelyayı.

SarayliHanim biryolunvara gecmis.

Saka maka biryolunvar en iyi fal sitesi olmaya aday

Nurbanu'ya baktiran var mi?

MissCherryBlossom Saraylıhanım profilinde Haziran ayı pakmaya başlayacam diye yazmış. Tellweden kaçan kaçana Facebook ta Haziran ayı bakımlara başlayacağım yazmıştı. Nur banu'ya ben kahve baktırdım. Detaylı an ve geçmişte iyi nokta atışları da vardı. Tavsiye ederim dene bence

Aylin, Fama , Meryem Üçlüsü, (bir de falcı Sema'yıda onlara benzetirim)
Aylin'le Bilge Hatunu'un tarzı da aynı, hatta Bilge Hatun'a attığım ilk fal aynı Aylin'in bakım tarzıydı,
sonraki Bilgehatun'a attığım fala ise hem şaşırdım hem beğendim, artık hangisi baktıysa
Biraz Karışık oldu ama

Arkadaslar bir ay önce nesibeye tarot baktirmisdim ani cok iyi bilmisdi ama gelecegi yasayib görücem diye düsünmüsdüm...dün aksam söyledigi kücük bir ayrintiyi tam anlamiyla yasadim aslina Benim icin biraz duygusal anlamda üzücü bir olaydi....o an hemen fali yeniden dinledim ve gercekten sok oldum...nesibenin hisleri cok kuvvetli ve farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…