ilhan taştan tutarlı, gerçekçi, kısa ama öz bir fal bakmış. iki adam arasında kararsızdım ve bana uygun olanı söylemişPembe tabloculuk demeyelim buna cunku sevgilim geri doner mi donmez mi bana karsi ne hissediyor gibi birsey degil benim baktirdigim sey bakalim kim bilmis olacak...
Bu arada seruven kitapfalinda bu soruma net bircevap vermisti aylar once ve bilmisti.
Ayy ben de diyorum bu arkada çalan müzik bana tanıdık geldi of ya
bugün fallarıma baktım da, mayıs ayı bitiyor ve ben de ne aşkla ilgili gelişme var, ne de işle ilgili. hadi aşk konusunu nabza göre uyduruyorlar belki de iş falan da bulamadım ben
bütün fallarımı patlamış sayıyorum artık. çok mutsuzum niyeyse, demek ki yine de umut bağlamışım bu fallara. ikilemdeyim resmen sanki fala başlamadan önce hayatım daha iyiydi ya. çok negatif enerji var sanki üstümde. ya da böyle olucağı vardı da denk mi geldi bilmiyorum.
Valla güzelim iş konusunda ben de b.ku yedim sorma.
İş konusunu ben de tutturan FalcıSema, Saraylı ve Venüs oldu. B.ku yiyeceğimi bilen olmadı ama son fallarımda. Başıma gelecekleri kimse görmedi.
bende baya bı fal baktıran bırıyım malesef ama son 2 hafatada elımı etegımı cektım..tellwede ılk ecem e baktırmıstım soledıklerı cıktı dıyebılırım.. bınnazabla da baya bı kısıye baktırdım bıcogunun tutmadı suan hulya demir ın zamanını beklıorum hazıran ortasına kadar demıstı ama ben umutlu deılım nedense baktıran var mı o bayana?ayrıca ankarda ıkı kısıye baktırdım helın dıe bı bayan suanla ılgılı herseyı bıldı o da 15 gunluk bı sure vermıstı o da yalan oldu bı de 9 hazıran tarıhını verdı dırek bakalım eger o cıkarsa yazarım..ama aklımda ıkı kısı vardı ve burclarına kadar bıldı bu ablam gorcez:)
bı de bızde cuma gunu sela okunurken nıyet edılır konusmadan yanından gecenlerın konusmaları dınlenır buna gore nıyetın olacak mı dıe yorum yapılır bole bıseden haberdar olan var mı?
hadı yaaa ecem 4 ay sonra demıstı 4 ay sonra olmustu olay enerjı meselesı belkı de..ecemin falı bana hiç çıkmadı an geçmiş yoktu zaten, çok kötüydü.
o dediğin şeyi duymadım hiç. enteresanmış. ama nerden geçenleri dinlicez ki?
hadı yaaa ecem 4 ay sonra demıstı 4 ay sonra olmustu olay enerjı meselesı belkı de..
sela okunurken sag elıne anhtar alıp ınsanların oldugu bı yerde duruyosun ama kımseyle konusmaman lazım nıyetını edıp yanından bırı gecerken dınlıyosun ıkı kısının konusmasını mesela..cok cıkmıstır bende arklarımda sana sole dıım aklımda bırı vardı ve armıodu cocuk benı arayacak mı dıe nıyet etmıstım ıkı kısı konusurken bırı 15 ınde alcaz dedı ve cocuk 15 ınde aradı..yarın dene bı ıstersen bakalım ne cıkacak
kızz kimi tavsiye ettin ben kaçırdımDostlar tavsiye ettiğim ankaralı hatuna başka baktıran varsa görüş yazabilirler mi merak ettim beğendiniz mi. 40 kağıdınızın vebaline girmek istemem.
kızz kimi tavsiye ettin ben kaçırdım
Evet Borboleta, Ankara'daki Birsen'e telefonda baktırdımcanım birsen nerdeydi ? Ankardaki mi sen telefonda mı baktırdın ?
nerdeydi kuzum oVenüs 6da online olacakmış bekleyenlere duyrulur
nerdeydi kuzum o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?