bencedee binnazz o konudaa süperr en iyi sitee ama yorumcuu alırkenn pembe tabloo çizz güzell konuşşş diuyee sölediğiniide biliyorumm para önemli güzel konuş para gelsinn odaa kötüü ama bacımmBen kendi adıma aslında Binnazabla sitesini seviyorum,bir sorun olduğunda iade istediğimde alabiliyorum,arka plandakiler gerçekten ilgililer.Elbette kartlardan yola çıkmalı fakat kendi hislerini de tecrübelerini de katmalı diye düşünüyorum.Ben bir kaç kişi keşfettim onun dışında diğer denediklerimle enerjim uyuşmuyor sanırım.Gerçekçi olsunlar başka bir şey istemiyorum.
canım sen bunları nasıl yapıyosun ya? şu eskilerin facebookunu falan da kırabilir misin ya? hahahaTelwede adının başında medyum olan serkan suleyman ve diğerleriiii bırbırlerıyle baglantısı olan yaşı genç olan kişilerr,, bızden buyuk degıller yanı resımlere kanmayınnn... Öğrendikce yazıcam,,
Benimki nihayet kendiliginden mesaj atti kizlar, gerci hala cok arkadasca ama neyse eli alissin yazmaya ahaha :)[/QUOTE
darisi basimiza :) ben oturup konusalim diye mesaj attim benimkine gerci benimki degil olmaz artik adam istemiyorum dedi ya pislik işte oysa konusmamiz halletmemiz gereken cok sey vardi cok bidaha asla atmam ben mesaj asla !
bunu bilen olmus muydu cnm falcılardanBenimki nihayet kendiliginden mesaj atti kizlar, gerci hala cok arkadasca ama neyse eli alissin yazmaya ahaha :)
bunu bilen olmus muydu cnm falcılardan
olsun yinede iyi ne zmndr haberlesmiyodunuz?Hayir yakin zamanda haberlesme diyen kimse olmadi ama gorusme olmadan da fallar cikmadi diyemem, facebookta nasilsin napiyorsun diye sormak cok bir gelisme de degil, dedigim gibi arkadasca davraniyor, gorusmek istese bu bir adim olurdu bence :)
olsun yinede iyi ne zmndr haberlesmiyodunuz?
olsun yinede iyi ne zmndr haberlesmiyodunuz?
inş gorusmede olur :)Totelde 6 hafta oluyor, ben trip attim onun yazdigina cevap vermedim, sonra ne o yazdi ne ben, bu gunlere geldik :)
inş gorusmede olur :)
hadi bakalim ins :))inş gorusmede olur :)
Gözün aydın canım...devamını dilerimm:) insallah tatlim cook ozledim onu <3
Alex'i ben beğenmemiştim çok psikolojik analize bağlamıştı..net Şeyler söylemedi geçmiş gelecek
canım aynı şeyi ben yaşadım geçen hafta iade edilmedi sebebide chat falından gidişata göre Çıkabilirmişiz o Yüzden iade yapamazlarmışşş!!!! dedimki ben herhangi bi yerde uyarı falan görmedim dedim o zaman üyeliğimi iptal ediyorum dedim..en kısa zamanda uyarı koyacağız sizi Kaybettiğimiz için üzgünüz buyurmuşlar...Tam kapkaççılar!!! 50 kredi bu yaaa kabus gibiler resmen!!! iptal ettim üyeliğimi bitti o gün o site bende!! Zaten bütün iyi yorumcuları başka yerlere kaymış bu hafta ohhh canıma deysin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?