Kızlar selam falalemde tazhire aktaç diye bir yorumcu gelmiş ben beğendim..sonrasında maya demire baktırdım binnazda ikiside aynı yorumlarda bulundu şaşırdımtazhire Aktaç'ı deneyin derim maya'ya daha öncede baktırmıştım önceki söyledikleriyle çok tutarlıydı hatta bir cümlesi aynıydı baktıran var mı mayaya daha önce? Ben boş olmadığını düşünüyorum onun
.Binnazda sanki $öyle bi durum var falcilar birbirinin falini göreiliyorlar sonrada ayni fallari kendinde cakma bi kopyasini yolluyolar..Tahminim..
İkisi aynıı falcıı olmasınn.
Ama biri falalemde diğeri binnazda canım..
Kiz nabersinİkisi aynıı falcıı olmasınn
Kim ki o canım izmirdeyim ben ?izmirdeki canan hanıma başka baktıran oldu muuu
nasıl?
Bana da haber ver merak ederim :)bikaç sayfa önce izmirde baktıran bi arkadaş bahsetmiş, her şeyi bildi diye. telde de bakıyomuş da, baktırmayı planlıyorum bugün ben de.
Ücretini sordun mu canım?bikaç sayfa önce izmirde baktıran bi arkadaş bahsetmiş, her şeyi bildi diye. telde de bakıyomuş da, baktırmayı planlıyorum bugün ben de.
yüzyüze baktıran arkadaş 30a baktırmış ama ben de şimdi soruyorum bakalım ne dicek.Ücretini sordun mu canım?
evet ya 70 çokmuş.Kızlar şimdi ben canan hanımı aradım, sanırım arkadaşımın yakını olduğu için o fiyattan bakmış bize..telefonla bakımlarım 100 lira normalde ama arkadaşlarınıza 70 e bakarım dedi..
Fiyat yüksek..Açıkçası bilgim yoktu bu durum hakkında..Karar sizin..
Benim her şeyimi bildi ama 70 liranızın vebaline girmek istemem..
canııım bana da 100 TL dedi, hani sana indirimli baktıysa bize de 50 TL olur diye düşünmüştüm, biraz zaman geçsin belki baktırırım 70'e bakarsa, lütfen kusura bakma medcezirKızlar şimdi ben canan hanımı aradım, sanırım arkadaşımın yakını olduğu için o fiyattan bakmış bize..telefonla bakımlarım 100 lira normalde ama arkadaşlarınıza 70 e bakarım dedi..
Fiyat yüksek..Açıkçası bilgim yoktu bu durum hakkında..Karar sizin..
Benim her şeyimi bildi ama 70 liranızın vebaline girmek istemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?