50 yapmaz mı en azındanKızlar şimdi ben canan hanımı aradım, sanırım arkadaşımın yakını olduğu için o fiyattan bakmış bize..telefonla bakımlarım 100 lira normalde ama arkadaşlarınıza 70 e bakarım dedi..
Fiyat yüksek..Açıkçası bilgim yoktu bu durum hakkında..Karar sizin..
Benim her şeyimi bildi ama 70 liranızın vebaline girmek istemem..
Canım, eğer daha önce farklı bir isimle baktırdığım birisi değilseAzem Toprak'a baktiran var mi dostlar?
Nurbanuyu ben pek begenmedim bu arada.
Aylin sesli meryem yazili oldugundan tam bir yorum yapamayacagim ama aylin de meryem gibi kartlardan cok hislerine gore yorumlamis, benzer seyleri soylediler de bana genel olarak olumlu bakan herkes ayni seyleri soyluyor, aylin-fama-bilgehatun-meryem ayni kisilerse yine de en iyisi hala meryem :) siralamam meryem, aylin, bilgehatun, fama olur
Bu arada Meryem ve Aylin aynı kişi değiller bence ikisinin söyledikleri bana taban tabana Zıt..Aylin biraz pembeci geldi bana (çok net soru belirtince)..belirtmeyince daha objektif bakıyor
Bu arada kızlar biryolunvar'da Tellwe olma yolunda kararlı bir şekilde ilerliyor, ilk ciddiyet Önem yok artık...
Ama ikiside sesliİkisi aynıı falcıı olmasınn
O belli olmazz belkii arkadaşlardırrAma ikiside sesli
Kızlar selam falalemde tazhire aktaç diye bir yorumcu gelmiş ben beğendim..sonrasında maya demire baktırdım binnazda ikiside aynı yorumlarda bulundu şaşırdımtazhire Aktaç'ı deneyin derim maya'ya daha öncede baktırmıştım önceki söyledikleriyle çok tutarlıydı hatta bir cümlesi aynıydı baktıran var mı mayaya daha önce? Ben boş olmadığını düşünüyorum onun
Burda hep kötü ama kuzum ne zaman baksam adamda 6 fal var ucuzda değil anlamadımmKızlar Melihi nası bilirsiniz???Cozuttum yine ben ama çok riskli bir dönemdeyim
Bana geçmişi bırak geleceğe bak dedicanım ben iki defa baktırdım anda çok iyi ama çıkmadı dedikleri bana göre tam bir pembeci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?