Binnaz Abla

Arkadaşlar çıkan/ çıkmayan fal haberlerimle geldimmmm
Hamilelikti benim konum, belirtilerim vardı fakat çok erkendi ben ille de fal baktırıcam dedim ve ortaya çıkanlar...

İlkay gür olumsuz olacak dedi. / Çıkmadı
fama olumsuz olacak dedi / Çıkmadı
Natali derinsu olumsuz olacak dedi / Çıkmadı

Falalem Meryem olumlu olacak dedi / Çıktı, bana sen kesinlikle hamilesin demişti.
Yusuf Hoca kredisi 5 idi ve baktırdım olumlu olacak dedi / Çıktı, kesin konuşmuştu.
Selma Aydın olumlu olacak dedi / Çıktı, sen hamilesin ve bunda yanılmayacagım dedi. (ilk defa baktırmıştım)
Selin İmer, 1 ay oluyor atalı, bana yaz aylarına girmeden hamilelik haberini alacaksın demişti ve 3*4 haftalık hemen hemen suan Çıktı
Emine Kurtuluş
hamilesin dedi ve 2 vadeye netleşecek dedi, 2 gün sonra testte oğrendim Çıktı

hayırlı olsun

E="TopukluPollyanna, post: 41212452, member: 638342"]Arkadaşlar çıkan/ çıkmayan fal haberlerimle geldimmmm
Hamilelikti benim konum, belirtilerim vardı fakat çok erkendi ben ille de fal baktırıcam dedim ve ortaya çıkanlar...

İlkay gür olumsuz olacak dedi. / Çıkmadı
fama olumsuz olacak dedi / Çıkmadı
Natali derinsu olumsuz olacak dedi / Çıkmadı

Falalem Meryem olumlu olacak dedi / Çıktı, bana sen kesinlikle hamilesin demişti.
Yusuf Hoca kredisi 5 idi ve baktırdım olumlu olacak dedi / Çıktı, kesin konuşmuştu.
Selma Aydın olumlu olacak dedi / Çıktı, sen hamilesin ve bunda yanılmayacagım dedi. (ilk defa baktırmıştım)
Selin İmer, 1 ay oluyor atalı, bana yaz aylarına girmeden hamilelik haberini alacaksın demişti ve 3*4 haftalık hemen hemen suan Çıktı
Emine Kurtuluş
hamilesin dedi ve 2 vadeye netleşecek dedi, 2 gün sonra testte oğrendim Çıktı

[/QUOTE]
KahvdE fali mi bunlar peki

Kizlar buradaki kisilere kahve mi baktiriyosunuz peki siz? Ay surekli ayni soruyu soruyorum ama

Kizlar buradaki kisilere kahve mi baktiriyosunuz peki siz? Ay surekli ayni soruyu soruyorum ama

Hayirli olsun Polyanna

Hayırlı olsun pollyanna

Canım yaa ne güldürdün beni :)
Allahımda seni güldürsün emi :)
Bende hiç iletişim yok :)))

Ne şanslısın ki toplu mesaj atıyor herif :)
Şaka bir yana da olumsuz düşünme lütfen hersey olacağına varır Allah aşkına :)
Gönlünü ferah tut...

Kız bnim öküzzde böyle cilve yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…